Jump to content

Kατασκευη mini cascade για vga.

unseen

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από vdeseris

Καλά ρε! Τι θα γίνει με την περίπτωση σου! Ξυπνάς δεν έχεις τι να κάνεις και λες ας κάνω ένα cascade για κάρτα γραφικών? :p ’ψογος! :T: Keep up the good work....

ξυπναει και λεει ............ δεν χαλαω το μικρο chiller που ειχα φτιαξει για τον ΜΙχαλη και το περιμενει τοσο καιρο .. για να παρω τον κομπεσορα????

Αντε δεν πειραζει ρε χαλαλι ...... απλα πες μου τι καρτα θα βαλουμε για να κανονισω το evaporator της

@esdee Nα βαλω 1/8 για δευτερο σταδιο? Ειναι ελεεινα μικρος...

@σε οτι μου φερετε... εγω δεν εχω καρτες...

@11 Καλυτερα να φτιαξουμε ενα direct die deluxe για σενα... το αλλο εκανε θορυβο γιαυτο δεν στο εδωσα..

@darksaga Δεν κοστιζουν τα υλικα αλλα η εργασια.... :)

Αρχική απάντηση από unseen

@esdee Nα βαλω 1/8 για δευτερο σταδιο? Ειναι ελεεινα μικρος...

@11 Καλυτερα να φτιαξουμε ενα direct die deluxe για σενα... το αλλο εκανε θορυβο γιαυτο δεν στο εδωσα..

@darksaga Δεν κοστιζουν τα υλικα αλλα η εργασια.... :)

η γνωμη μου ειναι οτι τον ζοριζεις διπλα τωρα με το να τον εχεις στο 1ο σταδιο γιατι δεν τρωει μονο το load του CPU αλλα και του 2ου σταδιου...

Σαν να λες έχω το όπλο, φέρτε μου το θύμα :p

Nice work man:T: (είσαι αστέρι πως να το κάνουμε...)

θα δουμε ακομα κανω δοκιμες... Μεχρι στιγμης δουλευει.

Υγ.αστον να στρωσει χαρακτηρα :D

lol , τι θερμοκρασιες πιανει ο compressorας του 1ου σταδιου?

Ο συμπιεστης καθολου.. γυρω στους 55-60 εχει. Το condeser βραζει... Δεν ειναι καθολου ζεστουλη...Μια χαρα ειναι για 1/8 μοτερ κατω απο αυτο το φορτιο. Δοκιμασε να δουλεψεις με τοσο μικρο μοτερ και θα δεις...

byron μαλλον δεν εχεις δουλεψει με phase change... Δεν υπαρχει περιπτωση να δουλεψει ενα mach/vapochill τον 660@4800 χωρις να εχει θετικες θερμοκρασιες.

Το λεω ξανα σε σενα αλλα για να το ακουσουν ολοι: Τα μειον δεν ειναι στραγαλια!!! Με μονο συμπιεστη σε μεγαλα oc βλεπεις στανταρ θετικες. Εκτος αν βλεπεις πχ το display του mach που λεει οτι θελει...

Αν ηταν να πιανει -30 με μονο σταδιο τοτε γιατι να φτιαξω cascade??

το καταλαβενω οτι δεν ειναι στραγαλια ;) ναι δεν εχω δουλεψει με phase-change, απλα ειχα δει απο xtreme να δουλευουν χ2 ΑΜΔ με VapoLS και εδειχνε -41 στον εξατμιστη αλλα μεσω software "μαλλον" :unsure:

Ενα Vapo/Mach τα καταφερνουν μεχρι 200watt στους -25 απο reviews etc, ετσι δεν ειναι?

Eτσι λενε οι οθονιτσες... Αν βαλεις θερμομετρο μπορει να δεις και 0. Θα ποσταρω καποια στιγμη φωτος απο refill mach για να καταλαβεις τις διαφορες...

Δειξε μου που διαβασες οτι ο fugger εχει cascade που κραταει -140 σε φορτιο... Για να εχεις -140 με φορτιο πρεπει να εχεις τουλαχιστον -160 idle. Δηλαδη πρεπει να συμπιεσεις argοn ας πουμε... Δηλαδη 5 σταδια... Απλα δεν εχει γινει... Το μονο που εχω δει ειναι του pc ice που κραταει λεει στα -120. Αλλα και παλι αυτος μετραει θερμοκρασια στο evap. Εγω βαζω τον αισθητηρα(κεφαλι καρφιτσας) που εχω στο heatsprinder του επεξεργαστη.

Δες πχ. ποστ #121 εδω http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=61605&page=5

μολις πηγα να ψαξω για αυτο το thread, αλλα δεν το βρηκα :(

φτου... τις απολλογιες μου, αλλα κατι θυμαμε για -140 σε φορτιο πιο πιθανο να ηταν με LN2 τοτε.

Καταλαβα, ευχαριστω για τις πληροφοριες :)

Υ.Γ. το βρηκα, http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=33516&page=1&pp=25

σε μια απο τις απαντησεις του λεει οτι δοκιμασε αργον στα 500psi.

απλα δεν εχει φτιαχτει ακομα... :o

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.