iseeklife Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2022 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26, 2022 γεια σας. έβαλα σήμερα να δω λίγο από τον αποκωδικοποιητή κοσμοτε τι βι και παρατήρησα ότι στο 301 το sport 1 hd δεν δούλευε και είχε μπει στη θέση του ένα άλλο κανάλι . Το εψαξα να το βρω στο πρόγραμμα . Τ ο βρήκα τελευταίο , το πάτησα αλλά μου έβγαλε το άλλο κανάλι . Μπαγκιά του σερβερ ? Τι μπορεί να φταίει ? Μέσω των διαδικτυακών εφαρμογών παίζει μια χαρά . Πριν πάρω τηλ στη εξυπηρέτηση πελατών έχετε καμιά ιδέα? Το αντιμετωπίζει άλλος αυτό το πρόβλημα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 26, 2022 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2022 Εαν δεν εχεις καμια περιεργη εγκατασταση με 2/3/4πλα LNB η/και multiroom , απλα κανε επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iseeklife Ιούνιος 27, 2022 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2022 θα μου ξαναζητήσει κωδικό ? Μήπως και δεν μπορέσω να τον βάλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iseeklife Ιούνιος 27, 2022 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2022 ευχαριστώ έπιασε . μου έβγαλε κάτι ρυθμισεις δορυφόρου αλλά πάτησε αυτά που είχε και όλα καλά . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 27, 2022 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2022 Ωραια. Case closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts