haris1984 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2005 καλα μου παιδακια...ποιος θα κανει μια καλη να κοιταξει αν το ψυγειο του τρανσιτ χωραει σε φαρδος σε θεση 5.25?ειμαι στο τσακ να το παρω...απλα πρεπει πρωτα να σιγουρευτω γι αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 χαρη , ενα 2πλο black ice pro ειναι εξισου καλο , μην πεφτεις θυμα του μαρκετινγκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Μάϊος 16, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 [Σήμερα, στις 02:33] καλα μου παιδακια...ποιος θα κανει μια καλη να κοιταξει αν το ψυγειο του τρανσιτ χωραει σε φαρδος σε θεση 5.25?ειμαι στο τσακ να το παρω...απλα πρεπει πρωτα να σιγουρευτω γι αυτο... Υπερβολικά οριακά απο όλες τις πάντες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zul Μάϊος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 χωραει,αλλα θελει λιγο στραβωμα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Μάϊος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka χαρη , ενα 2πλο black ice pro ειναι εξισου καλο , μην πεφτεις θυμα του μαρκετινγκ ναι αλλα πιο ακριβο...για το εξισου καλο παιζει αν και λογικα δεν ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 16, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio ναι αλλα πιο ακριβο...για το εξισου καλο παιζει αν και λογικα δεν ειναι Δεν ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ. Εδω το διπλο thermochill 120.2 δεν μπορει να φτασει τις επιδοσεις του τρανσιτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 16, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Στην ίδια τιμή και λίγο πιο φθηνό το black ice pro 2 . Mε τα ++ όμως ότι είναι και εργοστασιακό προιόν το οποίο έρχεται και με εγγύηση 1 χρόνο / . Ένα διαστημα παλαιότερα ήμουν στο παρα5 να παραγγείλω heatercore απο audi a6 τεράστιο [30~cm μήκος] - χάλκινο και τιμή αν θυμάμαι καλα γύρω στα 55 + - . , , αλλά κόλωσα γιατί είμαι απο επαρχία και θα το παράγγελνα απο Αθηνα , και μόνο το ημιτασιον ήταν χάλκινο , τα άλλα είναι αλουμίνιο , οπότε δεν ήμουν 100% ότι θα μου στέλνανε αυτό που ήθελα [το γνήσιο βέβαιά έχει πιο ακριβά αλλά δεν ξέρεις καμιά φορά ] ./ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 16, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 ετσι , αυτο ειχα δει στα μουλτιραμα και ειναι καλο. Ζαχο εχει μετρησει κανεις τις διαφορες στις επιδοσεις με τα 2 ψυγεια , και αν ειναι πιο καλο το τρανσιτ κατα ποσο ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Μάϊος 16, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 Στην ίδια τιμή και λίγο πιο φθηνό το black ice pro 2 . Mε τα ++ όμως ότι είναι και εργοστασιακό προιόν το οποίο έρχεται και με εγγύηση 1 χρόνο / . Eγγυηση ενα χρονο?δλδ τη μπορει να παθει,αρτηριωσκληρωση??ή να στραβωσουν οι κυψελες απο τρελλο flow? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 16, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Να χάσει νερό ,, , και δεν σου λέω να το έχεις μέσα στο κούτί γιατί μετα θα πάθεις και αρτηριοσκληρωση , και οι φλεβες σου θα σπάσουν απο το τρελό flow , . Εχεις εντύπωση ότι είναι απίθανο και ότι δεν γίνεται με τα ψυγεία ?Επίσης έχεις δοκιμάσει να φτιάξεις τρύπιο ψυγείο - χαλκινο [τα οποία ειναι και λεπτά] να δείς τι έυκολα κολάει . ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Μάϊος 16, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Δεν ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ. Εδω το διπλο thermochill 120.2 δεν μπορει να φτασει τις επιδοσεις του τρανσιτ. Δεν αμφιβαλλω καθολου για αυτο που λες...ισως να το κρινω βαρεως αφου το συγκεκριμενο σεταπ το ειχα σε πρεσκοτ C0...αλλα και παλι δεν ειδα τρομερα αποτελεσματα+οτι εβραζε Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάϊος 16, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 τελικα δοκιμασε κανεις να δει αν χωραει σε 5.25?ολοι εσεις με στακερ(αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο) και kandalf θα μπορειτε να μου δωσετε μια απαντησουλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάϊος 16, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004 Να χάσει νερό ,, , και δεν σου λέω να το έχεις μέσα στο κούτί γιατί μετα θα πάθεις και αρτηριοσκληρωση , και οι φλεβες σου θα σπάσουν απο το τρελό flow , . Εχεις εντύπωση ότι είναι απίθανο και ότι δεν γίνεται με τα ψυγεία ?Επίσης έχεις δοκιμάσει να φτιάξεις τρύπιο ψυγείο - χαλκινο [τα οποία ειναι και λεπτά] να δείς τι έυκολα κολάει . ? ρε παιδια αν το ψυγειο ειναι καινουριο και δεν το μεταχειρηστεις ασχημα γιατι να χρειαστεις τον 1 χρονο εγγυηση?σαμπως η ασετεκ θα στο αντικαταστησει αν το σπασεις και τους το πας πισω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Μάϊος 16, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 To transit δέν χωράει ούτε στην πρόσοψη του Stacker ούτε στην πρόσοφη το Armor-Kandalf, τουλάχιστον όχι ατσαλάκοτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 16, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Λογικά ναι Χάρη , εκτός και αν τους το πάς και έχει ίχνη ότι το πάτησε φορτηγό η κάτι παραπλήσιο . Δεν είναι ότι θα έιναι αθάνατο αλλά για να δίνουν ένα χρόνο εγγυηση , θα έχει περάσει και κανα 2 τυπικούς ελέγχους , Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάϊος 16, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 θενκς φροστ...με βλεπω ή με διπλο θερμοτσιλ ή με black ice extreme 2...θελω να μπει στην προσοψη του στακερ το ψυγειο και οχι κατω...με το black ice extreme 2 και το ανταρκτικα που ηδη εχω λετε να εχω πανω απο 5-6 βαθμους διαφορα idle-full με 1.6βολτ και 2700 με τον επεξ της υπογραφης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάϊος 16, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Athens2004heatercore απο audi a6 τεράστιο [30~cm μήκος] - χάλκινο και τιμή αν θυμάμαι καλα γύρω στα 55 + - . , , απο που στην αθηνα???με ενδιαφερει κι αυτο λιγο καθως 30 cm ακριβως ειναι η τρυπα στον πατο του στακερ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Μάϊος 16, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 θενκς φροστ...με βλεπω ή με διπλο θερμοτσιλ ή με black ice extreme 2...θελω να μπει στην προσοψη του στακερ το ψυγειο και οχι κατω...με το black ice extreme 2 και το ανταρκτικα που ηδη εχω λετε να εχω πανω απο 5-6 βαθμους διαφορα idle-full με 1.6βολτ και 2700 με τον επεξ της υπογραφης? ελεος τα σκας που τα σκας δωσε να παρεις το τριπλο αν ειναι!!Δεν εχει τρελη διαφορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Μάϊος 16, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 δεν με βολευει το τριπλο καθολου...θελω να το βαλω μεσα στο case να τα εχω ολα μαζεμενα...και το τριπλο δεν μπαινει ουτε για πλακα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Μάϊος 16, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 οχι ρε σ....χαλαρα μπαινει σε στακερ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.