SLN Μάϊος 17, 2005 #41 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 To SLI bridge νομιζω οτι ειναι "ενσωματωμενο στο pcb" οποτε... Μια χαρα 2 καρτες ειναι που επικοινωνουνε μεσω ενος bridge. Καμμια διαφορα απο 2 6600 στον τροπο λειτουργιας δεν εχει αν δεν λανθανω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 17, 2005 #42 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Αρα τελικα τι ειπα λαθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 17, 2005 #43 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Τιποτα... Απλα μου ηρθε φλασια απο τοτε που διαβαζα review για τις καρτες οτι το ειχε παρει το ματι μου και ειπα να συνεισφερω αυτο το "λιθαρακι γνωσης" (πςςςςςς τι λεει ο καλλιτεχνης....εχω κατεβασει 2 λιτρα μπυρα πριν λιγο) σαν εποικοδομητικο σχολιο στην κουβεντα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zul Μάϊος 17, 2005 #44 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 για τους χρονισμους που εχει πιστευω τα σκορ ειναι πολυ καλα.αλλα 2χ6600gt πιστεψε με εχουν πολυ περισσοτερα να δωσουν.τα σκορ του Εντου που βλεπεις ειναι τα πρωτα που καναμε με την μια σε αερα και οχι τερμα ρολογια με αερα,ηταν μια απλη δοκιμη αλλα λογω του οτι η δικια μου την εκλα..... δεν καναμε κατι παραπανω.δηλαδη ηταν οτι πιο αθλιο μπορουσαμε να βγαλουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.