Aten-Ra Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2005 Καλησπέρα σε όλουςΌσους τους ενδιαφέρει, μπορείτε να δείτε ένα Ελληνικό Review της GIGABYTE GV-3D1 Dual 6600GT SLI Card εδώhttp://www.ocslabs.gr/content/view/94 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Αρκετα καλο το review μεν, αλλα δυστυχως το προϊον δεν ειναι και τοσο καλο. Κατ'αρχας δεν γνωριζα οτι σε αναγκαζει να παρεις και μητρικη μαζι της Gigabyte. Δευτερον οι διαφορες που υπαρχουν απο τις 2χ6600GT σε SLI ειναι 99% λογω του υπερχρονισμου που εχει απο default η GV-3D1. Και το χειροτερο απ'ολα η τιμη. 2 καρτες 6600GT κοστιζουν περιπου 400 βαρια, βαρια, μπορει και να βρεις και φθηνοτερες. Οι οποιες δεν νομιζω να κλοκαρουν τοσο λιγο. Δηλαδη για να ανεβεις μονο 25MHz στον πυρηνα ή πρεπει να εισαι ο Husky125 ή ο king γκαντεμης of the world.Αν εξαιρεσεις ολα τα παραπανω, οταν μπαινουν καποια φιλτρα στα παιχνιδια η καρτα γονατιζει οπως αλλωστε γινεται και με τις 2χ6600GT σε SLI. Δηλαδη απο τα 1280χ1024( η οποια ειναι μια κοινη αναλυση για οποιαδηποτε οθονη TFT 17") και με ενεργοποιημενα τα φιλτρα AA και AF.Αποψη μου, best value for money σε αυτη την κατηγορια χρηματων ειναι μια 6800GT. Μπορει στα benchmarks να ειναι πιο κατω, αλλα τουλαχιστον στα παιχνιδια η διαφορα φαινεται, ακομα και οταν ειναι στα default.Γενικα κρινω ακυρη την επιλογη της Gigabyte να βγαλει μια τετοια καρτα. Απο την στιγμη που εφτιαξες νεο pcb για να βαλεις και τον 2ο πυρηνα πανω στην ιδια καρτα, αφαιρεσε ολα τα "μειων" που εχει το standard pcb της Nvidia. Δηλαδη το 128bit bus, για την μνημη σε καθε πυρηνα ειναι αισχρο. Θα μπορουσε να το κανει 256bit και να κερδισει παρα πολυ μονο απο εκει. Το ιδιο ισχυει και για την μνημη οπου ειναι αναγκαστικα 128ΜΒ για καθε πυρηνα και οχι 256ΜΒ συνολικα και για τους 2, και απο εκει και περα ας τους διαχειριστει η καρτα οπως πρεπει.Γνωμη μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Μάϊος 16, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Κατ'αρχήν η κάρτα είναι 256mb 256bit - τι θα πει 128mb 128bit για κάθε πυρήνα? Με τον ένα πυρήνα παίζει?http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-3D1.htmhttp://www.ocworkbench.com/2004/gigabyte/GV-3D1/g1.htmΣε αναγκάζει να πάρεις και Mobo? Πατέντα της είναι και έχει το "δικαίωμα", και αν το πάρεις οικονομικά, 400 ευρώ η κάρτα και 200 το mobo (το οποίο είναι κορυφή από άποψης εξοπλισμού-ποιότητας) = 500...άσε που θα δεις ότι θα βγάλουν bios και άλλες εταιρείες για υποστήριξη dual gpu καρτών (ετοιμάζει και η Asus και δεν ξέρω εγώ ποια θα ακολουθήσει)Έχεις και το πλεονέκτημα σε σχέση με 2 κάρτες: ενεργειακές απαιτήσεις - latencies...Αν δεις reviews η 6800 ultra υπερέχει (λίγο) στα games αλλά σε πολύ μεγάλες αναλύσεις και με τα φίλτρα στο full... και είναι ακόμα νωρίς (από θέμα drivers) για να αξιοποιηθεί καλύτερα το dual-gpu και γενικότερα το sli mode...Ποιος νοιάζεται για περαιτέρω ocing όταν έχεις 15700 3dmark03, 7300 3dmark05 και παίζει όλα τα καινούρια παιχνίδια τέλεια? Επέτρεψε μου να έχω καλύτερη άποψη μιας τη χρησιμοποιώ καθημερινά...Eίναι και κάτι καινούριο στο κάτω κάτω, που πρώτη η Gigabyte το "τόλμησε" και ίσως δείξει το δρόμο και σε άλλους κατασκευαστές...Ας μην το θάβουμε τόσο εύκολα λοιπόν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Μάϊος 17, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Αρχική απάντηση από kbilly13 Κατ'αρχήν η κάρτα είναι 256mb 256bit - τι θα πει 128mb 128bit για κάθε πυρήνα? Με τον ένα πυρήνα παίζει?http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-3D1.htmhttp://www.ocworkbench.com/2004/gigabyte/GV-3D1/g1.htmΣε αναγκάζει να πάρεις και Mobo? Πατέντα της είναι και έχει το "δικαίωμα", και αν το πάρεις οικονομικά, 400 ευρώ η κάρτα και 200 το mobo (το οποίο είναι κορυφή από άποψης εξοπλισμού-ποιότητας) = 500...άσε που θα δεις ότι θα βγάλουν bios και άλλες εταιρείες για υποστήριξη dual gpu καρτών (ετοιμάζει και η Asus και δεν ξέρω εγώ ποια θα ακολουθήσει)Έχεις και το πλεονέκτημα σε σχέση με 2 κάρτες: ενεργειακές απαιτήσεις - latencies...Αν δεις reviews η 6800 ultra υπερέχει (λίγο) στα games αλλά σε πολύ μεγάλες αναλύσεις και με τα φίλτρα στο full... και είναι ακόμα νωρίς (από θέμα drivers) για να αξιοποιηθεί καλύτερα το dual-gpu και γενικότερα το sli mode...Ποιος νοιάζεται για περαιτέρω ocing όταν έχεις 15700 3dmark03, 7300 3dmark05 και παίζει όλα τα καινούρια παιχνίδια τέλεια? Επέτρεψε μου να έχω καλύτερη άποψη μιας τη χρησιμοποιώ καθημερινά...Eίναι και κάτι καινούριο στο κάτω κάτω, που πρώτη η Gigabyte το "τόλμησε" και ίσως δείξει το δρόμο και σε άλλους κατασκευαστές...Ας μην το θάβουμε τόσο εύκολα λοιπόν... Καλα λεει ο λαος αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει λολ....Αλλα μια ερωτηση μονο:Ποιος ο λογος να την παρεις εφοσον ειναι σαν να παιρνεις 2Χ6600 GT???Παρε αυτες και εισαι κομπλε...Τουλαχιστον τοτε θα μπορεις να αλλαξεις και την ψυξη γιατι με αυτο το pcb δεν νομιζω να μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα+και ετσι και παραπανω τις πας με οβερκλοκ!Γενικα αυτη την φαση με δυο καρτες σε ενα pcb την βρισκω αχρηστη τελειως αφου θελουν ΣΛΙ για να δουλεψουν.Αν δουλευαν απο μονες τους και μπορουσες να βαλεις 2 Χ GV-3D1 αλλαζε το πραγμα!Και παρεπιπτοντως Βασιλη....μολις λενε κατι για το hardware σου(τυγχανει να το εχεις) αμεσως να το υπερασπιστεις...Αληθεια πες μου γιατι νιωθεις την αναγκη να αποδεχονται οι αλλοι τις επιλογες σου οσο αναφορα το hardware?Και επισης κατι αλλο.Η 6800 GT/ULTRA ειναι καρτες με επεξεργαστικη δυναμη και οχι Multi-Gpu μην το ξεχνας αυτο...ασε που ολες οι 6800 GT πανε ultra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 17, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Κοιτα, επειδη για αλλη μια φορα ΔΕΝ γουσταρω να ανοιξω διαλογο, που αν μη τι αλλο, ο καθενας θα λεει τα δικα του....νομιζω οτι οι πωλησεις της θα δειξουν κατα ποσο αξιζει ή οχι. Παντως ΜΕΣΑ στο φορουμ, δεν ξερω κανεναν αλλο εκτος απο σενα που να την αγορασε.Και οι περισσοτεροι που εχουν μπεντσαρει με Dual SLI(το οποιο ειναι στα ιδια λεφτα) εχουν καλυτερα score και δεν δεσμευονται με μητρικη.Να προσθεσω επισης το προβλημα της ψυξης. Κολλημενος μια ζωη με το στοκ κουλερ.Υποτιθεται αυτοι που στηνουν SLI, το στηνουν για τον λογο του οτι δεν υπαρχουν χρηματα στην αρχη για 2 καρτες(βλεπε 2x6600GT) και αγοραζουν στην αρχη μια και μετα αλλη μια. Αν ειναι να παρεις εξ'αρχης μια και να δωσεις 400 θα παρεις 6800GT,so simple. Ηταν, και ειναι πιο γρηγορη απο την 3d1 της Gigabyte, δεν εχει προβληματα συμβατοτητας με αλλες μητρικες, και χωρις υπερχρονισμο(εν αντιθεση με την 3D1) ειναι πιο γρηγορη ή εστω ισαξια της. Αν την υπερχρονισεις κιολας...bye,bye.Επισης αν δεν την ενδιεφερε την gigabyte το overclocking γιατι εχει τοτε απο την μανα της η καρτα πουσαρισμενη και την μνημη αλλα και τον πυρηνα? Μαλλον επειδη δεν την ενδιαφερει...Υ.Γ. Το οτι σου ανηκει, δεν σημαινει οτι εχεις καλυτερη αποψη αλλα οτι δεν εισαι αντικειμενικος, οπως αλλωστε συμβαινει με τον οποιονδηποτε, οτι hardware και να εχει. Παντα το δικο μας ειναι το πιο γρηγορο, το πιο φθηνο, το πιο αξιοπιστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 17, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 και αν σε πλακωσει η GIGAbyte αντε να βγεις απο κατω της, την ΕΜΑΚ θελεις , ελεος Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Μάϊος 17, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 04:05] Και οι περισσοτεροι που εχουν μπεντσαρει με Dual SLI(το οποιο ειναι στα ιδια λεφτα) εχουν καλυτερα score... ... αλλα οτι δεν εισαι αντικειμενικος, ναι ο εξής ένας... ο enduracell με 2*6600GT oc/ed ΚΑΙ τον Α64 στα 3 giga...για τα υπόλοιπα όντως ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ να ανοίξω διάλογο - τι ήθελα και έγραψα ο πο@στης ?! στον αέρα πάνε, χάνω το χρόνο μου τζάμπα και βερεσέτι ξέρω εγώ που το δουλεύω καθημερινά και το έχω τεστάρει? Δικαίωμά σας να ΜΗΝ το αγοράσετε - αφήστε εμένα, εγώ έκανα μ@λακία, την πάτησα, πέταξα τα λεφτά μου, μην το αγοράσει κανείς, καλύτερα.. - ούτε θέλω αποδοχή, ούτε να σεβαστείτε την άποψη μου, ούτε τίποτα - δεν με απασχολεί καθόλου... και πάλι κακώς γράφω, το μετάνοιωσα πραγματικάΤέλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 17, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Για να σου απαντησω για τον Endu, απλα να σου πω οτι στα 2003 και 2005 που ετρεξε, 1ον η CPU ΔΕΝ επιρρεαζει τα score, και 2ον οπως φαινεται απο τα χαρακτηριστικα της καρτας σου και αυτη ειναι overclocked απο default. Οποτε το οτι ειναι overclocked οι καρτες του γιατι το αναφερεις? Και μιας που ανεφερες τα σκορ του Εντου τα δικα σου λινκς στην Futuremark που ειναι?Επισης να ρωτησω και κατι αλλο. Ειμαστε 3 ατομα που εχουμε διαφορετικη αποψη απο σενα στο θεμα της καρτας και ομως Quotαρεις εμενα μονο? Υπαρχει καποιος λογος? Ειναι προσωπικο το θεμα? ή απλα ετσι ετυχε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Μάϊος 17, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 04:39] Για να σου απαντησω για τον Endu, απλα να σου πω οτι στα 2003 και 2005 που ετρεξε, 1ον η CPU ΔΕΝ επιρρεαζει τα score, και 2ον οπως φαινεται απο τα χαρακτηριστικα της καρτας σου και αυτη ειναι overclocked απο default. Οποτε το οτι ειναι overclocked οι καρτες του γιατι το αναφερεις? Και μιας που ανεφερες τα σκορ του Εντου τα δικα σου λινκς στην Futuremark που ειναι?Επισης να ρωτησω και κατι αλλο. Ειμαστε 3 ατομα που εχουμε διαφορετικη αποψη απο σενα στο θεμα της καρτας και ομως Quotαρεις εμενα μονο? Υπαρχει καποιος λογος? Ειναι προσωπικο το θεμα? ή απλα ετσι ετυχε? από 1800 στα 2200Mhz κέρδισα 400 πόντους στο 2003 (χωρίς cpu test)το quote ήταν για την συγκεκριμένη απάντηση (περί benchmarks) τα υπόλοιπα δεν αναφέρονται σε σένα μόνο - μην το πάρεις προσωπικά, είναι μια γενικότερη εκτίμηση και πραγματικά δεν ΑΞΙΖΕΙ να συνεχίσω - δεν βλέπω κανένα λόγο... εγώ μίλησα όμορφα και με κάποια επιχειρήματα (από πρώτο χέρι) και δεν το σέβεστε καθόλου αυτό, ξεκινώντας από τον Nos dio, και στη συνέχεια ea6gkaποιος ο λόγος να εκτίθεμαι? δεν έχω καμμία όρεξη γιαυτό και σταματάω εδώσεβαστείτε αυτό τουλάχιστον κακώς είπα τη γνώμη μου! πεταμένα λεφτά είναι - εντάξει τώρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 17, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Καλα γιατι λες οτι δεν σεβαστηκαμε την γνωμη σου? Την διαβασα την γνωμη σου, ηταν ξεκαθαρη και σου ειπα και τα αντιστοιχα δικα μου επιχειρηματα. Το αν καποιοι νομιζουν οτι ειναι πεταμα χρηματων ή οτιδηποτε αλλο δεν με ενδιαφερει. Αυτο που θελω, ειναι να μας πεις γιατι αξιζει σε αντιθεση με μια 6800GΤ ή 2χ6600GT. Και με τα επιχειρηματα σου τουλαχιστον δεν πεισθηκα. Δεν λεω οτι δεν ειναι γρηγορη καρτα, δεν αντιλεγω στο οτι σε μερικα bench και games ειναι πιο γρηγορη απο τις προαναφερθεισες, αλλα δεν βρισκω τον λογο υπαρξης και αγορας της. Αν ηταν στα default ρολογια μιας 6600GT και ηταν πιο γρηγορη απο αυτες σε SLI, ΠΑΝΤΟΥ, τοτε ναι, οντως υπαρχει περιπτωση να αξιζε σαν αγορα. Αν μπορουσες να την συνδεσεις και σε SLI, παλι οντως θα αξιζε σαν αγορα. Αν ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕ Η GIGABYTE να την αγορασεις ΜΑΖΙ με την μητρικη της, τοτε παλι μπορει να αξιζε σαν αγορα? Αλλα τωρα γιατι? Γιατι δηλαδη να μην αγορασεις 2χ6600GT της Gigabyte, να τις υπερχρονισεις(και πιστεψε με ακομα και με στοκ κουλερ πανε ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ, τουλαχιστον οσες εχω δει πηγανε) και να ξεπερασεις την 3D1 ΠΑΝΤΟΥ?Γιατι να παρεις την 3D1 που οπως ειναι (υπερχρονισμενη) παλι σε μερικα τεστ δεν ξεπερναει ΟΥΤΕ την 6800GT, αλλα ουτε και τις 2χ6600GT σε SLI?Κατ'αρχας εσυ γιατι πηρες την εν λογω καρτα? Μην μου πεις επειδη ειναι πιο γρηγορη απο 2χ6600GT γιατι κι εσυ βλεπεις οτι δεν ειναι. Οπως επισης μην αναφερεις την τιμη γιατι παλι φθηνη δεν ειναι. Με τα ιδια λεφτα επαιρνες 6800GT της Gigabyte και δεν θα χρειαζοταν να αλλαξεις mobo. Ουτε πιο φθηνη ειναι, ουτε πιο γρηγορη ειναι....αρα γιατι ειναι συμφερουσα η αγορα της? Μην μου πεις, εχεις δικιο, πεταμενα λεφτα παλι γιατι, συγγνωμη αλλα αυτο δεν ειναι απαντηση απο εναν 34χρονο ο οποιος ισχυριζεται οτι εχει επιχειρηματα. Απλα δειχνει ειτε οτι δεν εχεις τι να πεις και σταματας, ειτε οτι βαριεσαι να μας το αναλυσεις ή απλα οτι κατι δεν θελεις να αναφερεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάϊος 17, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Εμένα η ταπεινή μου γνώμη είναι πώς , , σαν ιδέα και σαν υλοποίηση καλή είναι αλλά την κοπανήσανε λίγο την τιμή οι φουστηδες ρε γαμώτο . 530 ευρώ είναι μισό χιλιαρικάκι και με αυτό μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα , δεν σου δίνουν την αίσθηση της προσφοράς , την πληρώνεις την 3d1 και πολύ ακριβά μάλλιστα. Τουλάχιστον να είχε 400 ευρώ μαζί με το Mobo , ναι τότε αφού τιμολογιακά θα είχε αποκλειστει και το εναλακτικό ενδεχόμενο της αγοράς 2Χ6600gt sli . Με 530~ ευρώ όμως γίνονται πολλοι συνδιασμοι . 2Χ6600gt [η δικιά μου gigabyte στοκ ψύξη ούτε καν θερμοαγώγιμη πάει 600c 1300m] + mobo 1X6800gt + mobo 1X x800xt + mobo Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 17, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 @kbilly13 αδερφε εισαι πολυ οξυθυμος... χαλαρωσε λιγο. Εγω διαβασα το thread απο την αρχη και ειδα οτι αμεσως αρπαχτηκες.... Cool... την γνωμη του ειπε ο ζαχος. Δεν χρειαζετε να μαλωνουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Μάϊος 17, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Το μονο θετικο που βρισκω στην ιδεα της μιας καρτας με 2 πυρηνες ειναι οτι δεν γεμιζει τα σλοτς και μπορει να αναπνεει πιο ανετα η 1 καρτα που φυσιολογικα σε SLΙ θα ειχε περιορισμενο airflow... Θα προτιμουσα defacto μια καρτα με 2 6800 πυρηνες, παρα 2 6800 λογω αυτου ακριβως του λογου. Αυτο περισσοτερο σαν "αισθηση", οχι οτι με νοιαζει ιδιαιτερα αν "αναπνεει" ή οχι η πανω vga... Αφου δεν καιγεται, ας παει και 200 βαθμους C. Μια απορια.... μια τετοια αγορα εχει καποια μεταπωλητικη αξια?? Δηλαδη αν θεωρησουμε οτι η μητρικη ειναι καλη και θα ηθελες να την κρατησεις και γι οποιοδηποτε λογο να αλλαξεις την καρτα σου με μια αλλη, μπορεις να την πουλησεις?? Μην ρωτησεις 'γιατι αν την αλλαξω αφου βγαζει ΧΧΧΧ στο 03 και ΖΖΖΖ στο 05??" Απλα φιλολογικη ερωτηση... Αφου δεν μπαινει σε αλλη μητρικη και οι υπολοιποι με την ιδια μητρικη την εχουν παρει ηδη πακετο την καρτα, πού μπορεις να την πουλησεις?? Να φυγει πακετο οπως ειναι, ειναι η μοναδικη ιδεα, αλλα ενα πακετο 500 ευρω "σπρωχνεται" πιο δυσκολα απο 3 πακετα 180-200 ευρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 17, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Αρχική απάντηση από kbilly13Σε αναγκάζει να πάρεις και Mobo? Πατέντα της είναι και έχει το "δικαίωμα", και αν το πάρεις οικονομικά, 400 ευρώ η κάρτα και 200 το mobo (το οποίο είναι κορυφή από άποψης εξοπλισμού-ποιότητας) = 500... νομιζω 600? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Μάϊος 17, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Αρχική απάντηση από unseen νομιζω 600? Μάλλον το παιδί θέλει να πεί οτι απο τα 600 που θα έκανε κανονικά το καθένα ξεχωριστά πληρώνεις τα 500 και έχεις "κέρδος" 100. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Μάϊος 17, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Παιδιά, μπορούμε να δούμε κάπου την απόδοση ενός ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ και όχι 3D MARK και τα συναφή όχι μόνο με 6800GT, 6600GT SLI αλλά και 6600GT σκέτη (on the rocks!) ???Γιατί έχω την εντύπωση, ότι όταν φτάνουμε στο "δια ταύτα" εντάξει, το SLΙ είναι καλό, αλλά σε καμμία περίπτωση δε διπλασιάζονται τα FPS (όπως διπλασιάζεται το κόστος της κάρτας->καρτών γραφικών). Απ' ότι είχα δει παλιότερα με το ζόρι έφτανε η διαφορά του SLI το 10-20%!Αν είναι να δώσω ένα σωρό λεφτά για να πάω από τα 30 στα 35 FPS καλύτερα να τα κρατήσω για την 7600GT (όταν βγει!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aten-Ra Μάϊος 17, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 RaydenΟυπς συγνώμη για τα EnglishΜπορείς να δεις ένα Review SLI με FX6800 αν θέλεις εδώhttp://www.ocslabs.gr/content/view/86// Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάϊος 17, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Στα ελληνικά παρακαλώ, διόρθωσε το post σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienHack Μάϊος 17, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Χαλαρωστε λιγο, Ο kbilly13 δεν ειπε ΟΤΙ ΣΟΝΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΤΑ ΜΑΜΑΕΙ! Ειπε οτι ειναι εξυπνη ηλοποιηση , βγαζει πολυ καλα benchmarks, σε καποια σημεια δεν γονατιζει οσο οι 2 SLi. Πεσατε αμεσος να τον φατε, και ειδικα οταν ειπε οτι την εχει και αυτος κατευθειαν "Καλα λεει ο λαος αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει λολ...." Αυτο ειναι αυτονοητο, ολοι μας πενευουμε αυτα που εχουμε παρει, ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ δεν ειπε οτι ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ, απλος αυτος την αγορασε και ειναι SUper ευχαρηστημενος, ισα ισα μολις αρχισατε να τον "¨πλακωνετε" μετανοιωσε καν που εκανε ποστ.. unseen και εγω το διαβασα απο την αρχη το Thread και η εντυπωση που πηρα δεν ειναι οτι αρπαχτηκε ο kbilly13 αλλα οτι τον "στριμοξαν" 2 ατομα και του την ελεγαν που ειπε την γνωμη του για ενα προιον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 17, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Αρχική απάντηση από AlienHack Χαλαρωστε λιγο, Ο kbilly13 δεν ειπε ΟΤΙ ΣΟΝΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΤΑ ΜΑΜΑΕΙ! Ειπε οτι ειναι εξυπνη ηλοποιηση , βγαζει πολυ καλα benchmarks, σε καποια σημεια δεν γονατιζει οσο οι 2 SLi. Πεσατε αμεσος να τον φατε, και ειδικα οταν ειπε οτι την εχει και αυτος κατευθειαν "Καλα λεει ο λαος αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει λολ...." Αυτο ειναι αυτονοητο, ολοι μας πενευουμε αυτα που εχουμε παρει, ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ δεν ειπε οτι ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ, απλος αυτος την αγορασε και ειναι SUper ευχαρηστημενος, ισα ισα μολις αρχισατε να τον "¨πλακωνετε" μετανοιωσε καν που εκανε ποστ.. unseen και εγω το διαβασα απο την αρχη το Thread και η εντυπωση που πηρα δεν ειναι οτι αρπαχτηκε ο kbilly13 αλλα οτι τον "στριμοξαν" 2 ατομα και του την ελεγαν που ειπε την γνωμη του για ενα προιον. sorry man αλλα σε αλλο θρεντ λεμε για την παλιο ιντελ που εξαναγκαζει τους πελατες της να αγοραζουν μονο δικα της προιοντα και στην γιγαβυτε λεμε οτι ειναι εξυπνη κινηση? take it easy fanboyz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.