eperidis Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2005 ξέρει κανεισ κανενα site που να διίνει δωρεάν μουσική?
greekfragma Μάϊος 15, 2005 #2 Μάϊος 15, 2005 νομιμο site που να δινει δωρεαν μουσικη δεν υπαρχει....... παρανομα πολλα αλλα καλυτερα ξαναδιαβασε τους κανονες λειτουργιας........ καλως ηρθες
eperidis Μάϊος 15, 2005 Author #4 Μάϊος 15, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 22:50] νομιμο site που να δινει δωρεαν μουσικη δεν υπαρχει....... παρανομα πολλα αλλα καλυτερα ξαναδιαβασε τους κανονες λειτουργιας........ καλως ηρθες υπάρχουν και νόμιμα αλλά δίνουν σποραδικά απλώσ δεν ηξερα καποιο οργανωμένο. επίσησ υπαρχουν που να δινουν μονο με 1.5$
eperidis Μάϊος 15, 2005 Author #5 Μάϊος 15, 2005 Αρχική απάντηση από giorgos_cupra [Σήμερα, στις 22:55] Νομιμα απο site μονο samples θα βρεις μπορεισ να βρεισ και απο τα αλλα σποραδικά η με χαμιλή χρεωση 1.5 $ το αlbum. απλα δεν ηξερα σιγκεκριμενο. ευχαριστω
madmetal Μάϊος 15, 2005 #6 Μάϊος 15, 2005 mp3.com απο download.com δινει τελειως δωρεαν τραγουδια και ειναι δωρεαν αλλα δεν ειναι γνωστα.εχω κατεβασει μερικα ειναι πολυ καλα..αν εχεις καλη συνδεση μπορεις να εχεις καλα αγνωστα τραγουδια να το παιζεις ψαγμενος!!
nickthegreek Μάϊος 16, 2005 #7 Μάϊος 16, 2005 www.greekforum.deΑν ψάξεις εκεί μέσα θα δεις πως μπορείς να κατεβάσεις.
dpresv Μάϊος 16, 2005 #8 Μάϊος 16, 2005 τι λέτε ρε που δεν δίνουν δωρεαν τραγούδια! απλά δεν χαρίζει κανένας το καινούριο δίσκο της britney spears ή της beyonce.όλη π.χ. η ελληνική Punk σκηνή πάντως είναι free αλλά δεν νομίζω να σας αρέσει η punk...
kreach Μάϊος 16, 2005 #9 Μάϊος 16, 2005 Επίσης, με ένα νόμιμο p2p (πχ LimeWire από το www.download.com ΝΟΜΙΜΟ site), μπορείς να κατευάσεις ό,τι θες. Αλλά υπάρχουν και μερικά sites αλλά και p2p για τα οποία πρέπει να πληρώσεις ....Εγώ με το LimeWire μια χαρά είμαι !*Νόμιμο δεν είναι ετσι ? ... Ε ? Για να το έχει το download.com ?
eperidis Μάϊος 16, 2005 Author #10 Μάϊος 16, 2005 Αρχική απάντηση από madmetal [Σήμερα, στις 00:16] mp3.com απο download.com δινει τελειως δωρεαν τραγουδια και ειναι δωρεαν αλλα δεν ειναι γνωστα.εχω κατεβασει μερικα ειναι πολυ καλα..αν εχεις καλη συνδεση μπορεις να εχεις καλα αγνωστα τραγουδια να το παιζεις ψαγμενος!! ευχαριστώ να σαι καλά.
eperidis Μάϊος 16, 2005 Author #11 Μάϊος 16, 2005 Αρχική απάντηση από nickthegreek www.greekforum.deΑν ψάξεις εκεί μέσα θα δεις πως μπορείς να κατεβάσεις. ευχαριστώ να σαι καλα
eperidis Μάϊος 16, 2005 Author #12 Μάϊος 16, 2005 Αρχική απάντηση από nickthegreek www.greekforum.deΑν ψάξεις εκεί μέσα θα δεις πως μπορείς να κατεβάσεις. ευχαριστώ να σαι καλαΑρχική απάντηση από dpresv τι λέτε ρε που δεν δίνουν δωρεαν τραγούδια! απλά δεν χαρίζει κανένας το καινούριο δίσκο της britney spears ή της beyonce.όλη π.χ. η ελληνική Punk σκηνή πάντως είναι free αλλά δεν νομίζω να σας αρέσει η punk... ευχαριστώ
Thresh86 Μάϊος 16, 2005 #15 Μάϊος 16, 2005 Μπορείς να δοκιμάσεις και κάποια όπως τα:www.airmp3.comwww.mp3world.ruwww.mp3heaven.comαν δεν τα έχουν κλείσει ακόμα και μπορείς να αντιμετωπίσεις τα spyware
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.