Jump to content

δωρεάν μουσική

eperidis

Recommended Posts

νομιμο site που να δινει δωρεαν μουσικη δεν υπαρχει.......

παρανομα πολλα αλλα καλυτερα ξαναδιαβασε τους κανονες λειτουργιας........

καλως ηρθες:)

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 22:50]

νομιμο site που να δινει δωρεαν μουσικη δεν υπαρχει.......

παρανομα πολλα αλλα καλυτερα ξαναδιαβασε τους κανονες λειτουργιας........

καλως ηρθες:)

υπάρχουν και νόμιμα αλλά δίνουν σποραδικά απλώσ δεν ηξερα καποιο οργανωμένο. επίσησ υπαρχουν που να δινουν μονο με 1.5$
Αρχική απάντηση από giorgos_cupra [Σήμερα, στις 22:55]

Νομιμα απο site μονο samples θα βρεις

μπορεισ να βρεισ και απο τα αλλα σποραδικά η με χαμιλή χρεωση 1.5 $ το αlbum. απλα δεν ηξερα σιγκεκριμενο. ευχαριστω

mp3.com απο download.com δινει τελειως δωρεαν τραγουδια και ειναι δωρεαν αλλα δεν ειναι γνωστα.

εχω κατεβασει μερικα ειναι πολυ καλα..

αν εχεις καλη συνδεση μπορεις να εχεις καλα αγνωστα τραγουδια να το παιζεις ψαγμενος!!

τι λέτε ρε που δεν δίνουν δωρεαν τραγούδια! απλά δεν χαρίζει κανένας το καινούριο δίσκο της britney spears ή της beyonce.

όλη π.χ. η ελληνική Punk σκηνή πάντως είναι free αλλά δεν νομίζω να σας αρέσει η punk...

Επίσης, με ένα νόμιμο p2p (πχ LimeWire από το www.download.com ΝΟΜΙΜΟ site), μπορείς να κατευάσεις ό,τι θες. Αλλά υπάρχουν και μερικά sites αλλά και p2p για τα οποία πρέπει να πληρώσεις ....

Εγώ με το LimeWire μια χαρά είμαι !

*Νόμιμο δεν είναι ετσι ? ... Ε ? Για να το έχει το download.com ?

Αρχική απάντηση από madmetal [Σήμερα, στις 00:16]

mp3.com απο download.com δινει τελειως δωρεαν τραγουδια και ειναι δωρεαν αλλα δεν ειναι γνωστα.

εχω κατεβασει μερικα ειναι πολυ καλα..

αν εχεις καλη συνδεση μπορεις να εχεις καλα αγνωστα τραγουδια να το παιζεις ψαγμενος!!

ευχαριστώ να σαι καλά.
Αρχική απάντηση από nickthegreek

www.greekforum.de

Αν ψάξεις εκεί μέσα θα δεις πως μπορείς να κατεβάσεις.

ευχαριστώ να σαι καλα

Αρχική απάντηση από nickthegreek

www.greekforum.de

Αν ψάξεις εκεί μέσα θα δεις πως μπορείς να κατεβάσεις.

ευχαριστώ να σαι καλα

Αρχική απάντηση από dpresv

τι λέτε ρε που δεν δίνουν δωρεαν τραγούδια! απλά δεν χαρίζει κανένας το καινούριο δίσκο της britney spears ή της beyonce.

όλη π.χ. η ελληνική Punk σκηνή πάντως είναι free αλλά δεν νομίζω να σας αρέσει η punk...

ευχαριστώ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.