Toniou Bakeri Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2022 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6, 2022 ΚΑλησπέρα σας, έχει κάποιος ασχοληθεί/αγοράσει ηλιακά φωτιστικά και έμεινε ευχαριστημένος από επιδόσεις και τιμή? Τι προτείνετε? Σκοπός χρήσης τους είναι σε εξοχικό κήπο, περίπου 100τμ. με διάφορες διαμορφώσεις, κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 6, 2022 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2022 @karmen1983 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούνιος 17, 2022 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2022 Αχ αργησα να το δω αυτό και ούτε που ξέρω πως έπεσα πάνω στο θέμα!! Ηλιακά φωτιστικά έχω βάλει στον κήπο μου. Διαπίστωσα μετά από μεγάλη έρευνα ότι πρέπει να τα σκάσεις για να σου κρατήσουν και να φωτίζουν για ώρες. Δεν τα παίρνεις για να φωτίσεις με την έννοια κυριου φωτισμού, αλλά σαν οριοθέτηση χώρου και ατμόσφαιρα. Πήρα της enerdizer προσωπικά και έχω μείνει απολυτως ευχαριστημένη. Παρόλο που δεν εχουν όλη μέρα ήλιο τα περισσότερα ανάβουν μέχρι τις 2.30 το πρωι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts