johnnymous Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2005 σε εναν φίλο μου οταν παει να ανοιξει ο υ/η του παταει μηνυμα οτι λείπει εναν αρχειο απο τον φακελο system κατι και λεεί να βάλω το cd τον ΧΡ και να κανω repair. κάνω κανονικα boot from cd και παω να κανω repair... παταω "R" και μετα με πεταει σε μια μαυρει οθονη που μου εχει C:/windows και δεν ξερω τι να κάνω... πατησα το fixboot τιποτα(ειδα τις εντολες απο το help) τι να κανω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Μάϊος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 EDIT: Το βρήκα, αν έχεις XP Pro τότε λίγο πρίν σε βγάλει στην οθόνη που πατάς R για να μπείς στην recovery console πάτα F2.Προσοχή όμως γιατί η Microsoft αναφέρει πως πρέπει να κρατήσεις backup των δεδομένων σου γιατί είναι η "έσχατη" λύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the mad teo Μάϊος 15, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 στα windows δεν μπορεις να μπεις καθολου?ουτε απο safe mode?αν ναιι δοκιμασε τοτε απο το start>run>cmd και απο κει πατα sfc /scannow...αν ομως δεν μπορεις να μπεις καθολου στα windows τοτε δοκιμασε το δευτερο repair αφου κανεις boot απο το cd των xp.επισης απο το recovery console (εκει που εκανες fixboot) δοκιμασε και fixmbr Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Μάϊος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Όπως είπε και ο "Έξαλος Τέο", δοκίμασε να μπείς με Safe Mode (πατώντας συννεχώς F8 μετά το reboot) * Λέω συννεχώς διότι υπάρχει συγκεκριμένη στιγμή που πρέπει να το πατήσεις, αλλά θα φάμε όλη μέρα Α, και κάτι ακόμα... Όταν κάνεις boot από τα XP, την εντολή για repair σου την βγάζει ΔΥΟ φορές. Εσύ θα πατήσεις Repair την ΔΕΥΤΕΡΗ φορά (δηλ. όταν δεις για πρώτη φορά στην οθόνη τν εντολή Repair πάτα το κουμπί να συνεχίσεις, και στο επόμενο screen θα σου βγάλει ΞΑΝΑ την εντολή repair. Θα κάνεις repair, την ΔΕΥΤΕΡΗ φορά τονίζω, και θα κανα-εγκαταστήσει τα Windows. Αυτό χρειάστηκε να κάνω κι εγώ και δεν έχασα ΤΙΠΟΤΑ ! Πήγαινε αν θες Γενικά για τους Η/Υ/Διάσωση Αρχείων ...html XP Crashed Ελπίζω να σε βοήθησαν ! Εμένα πάντως το 2ο με ΕΣΩΣΕ πραγματικά !!!!! ΥΓ Το 2ο το είπε o "gleon" από το TheLab οπότε σε αυτόν χρωστάμε τα πάντα :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Μάϊος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 υπαρχει ομως και μια αλλη περιπτωση!εχει κανει ο/c ο φιλος σου?αν εχει κανει μπορει να φταιει και αυτο!εμενα μου το ειχε κανει αυτο μετα απο ο/c!ακομη να βγαλει τις μνημες και να τις ξαναβαλει!μπορει να διορθωθει τοπροβλημα του.παντως κοιτα την περιπτωση με το ο/c! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Μάϊος 16, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Johnnymous [Σήμερα, στις 00:04] σε εναν φίλο μου οταν παει να ανοιξει ο υ/η του παταει μηνυμα οτι λείπει εναν αρχειο απο τον φακελο system κατι και λεεί να βάλω το cd τον ΧΡ και να κανω repair. κάνω κανονικα boot from cd και παω να κανω repair... παταω "R" και μετα με πεταει σε μια μαυρει οθονη που μου εχει C:/windows και δεν ξερω τι να κάνω... πατησα το fixboot τιποτα(ειδα τις εντολες απο το help) τι να κανω??? Είναι Η/Υ... όχι υ/η. ’μα δεν έχει αρχεία που να χρειάζεται... μην το σκέφτεσαι... format... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 16, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Αρχική απάντηση από Johnnymous σε εναν φίλο μου οταν παει να ανοιξει ο υ/η του παταει μηνυμα οτι λείπει εναν αρχειο απο τον φακελο system κατι και λεεί να βάλω το cd τον ΧΡ και να κανω repair. κάνω κανονικα boot from cd και παω να κανω repair... παταω "R" και μετα με πεταει σε μια μαυρει οθονη που μου εχει C:/windows και δεν ξερω τι να κάνω... πατησα το fixboot τιποτα(ειδα τις εντολες απο το help) τι να κανω??? μπα μπα κονσολίτσα? welcome to the real world, neo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Μάϊος 17, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Τελικά ... τα κατέφερες με το Repair ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάϊος 17, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 01:31] μπα μπα κονσολίτσα? welcome to the real world, neo κακίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.