Jump to content



BBQ με υγραέριο - Τεχνικές, απορίες, προτάσεις


astrolabos

Recommended Posts

1 ώρα πριν, το μέλος f117 έγραψε:

Ναι οκ...θέλω να πω 4 άτομα είναι οκ πχ?κάπου είχα δει γμτ που έλεγε με μπριζόλες αλλά δεν το βρίσκω! Χαχαχα

 

 

Ναι το εχει

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Σήμερα πήρα την Jamestown 4.2 που είχε σε προσφορά στα 399 το practiker.

Σχεδόν τελείωσα την συναρμολόγηση. 

 

Ευτυχώς για την μεταφορά στο αυτοκίνητο με βοήθησε υπάλληλος του practiker. Είχα πάει σκέτος. Χαχαχχα.

Το πλαϊνό με το μάτι δεν θα το βάλω καθόλου, κυρίως γιατί δε θα χωράει στο μπαλκόνι.

 

Πρέπει να τελειώσω κ να πάρω μπουκάλα τώρα και μετά επανάληψη τα φόρουμ 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Κουκούλα έχεις πάρει astro? Αν ναι ποια?

 

Και μια χάρη....οπότε μπορέσεις βγάλε μία φώτο το σωληνάκι του υγραερίου το σημείο που είναι για των υπέρυθρων....δεν είμαι σίγουρος πως συνδέεται...εκεί θέλω μια φώτο...από κάτω. Thankss

Έγινε επεξεργασία από f117
Link to comment
Share on other sites

3 λεπτά πριν, το μέλος f117 έγραψε:

Κουκούλα έχεις πάρει astro? Αν ναι ποια?

 

Και μια χάρη....οπότε μπορέσεις βγάλε μία φώτο το σωληνάκι του υγραερίου το σημείο που είναι για των υπέρυθρων....δεν είμαι σίγουρος πως συνδέεται...εκεί θέλω μια φώτο...από κάτω. Thankss

 

Κουκούλα πήρα μια από Leroy Merlin. Η δικιά του ήταν πανάκριβη.

Αυτό έχω ξηλώσει :hehe: 

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Έχω ψήσει 7-8 φορές....

Η πρώτη ήταν ψιλοαποτυχια....

Είχα πάρει μπρισκετα (στήθος μοσχάρι) και την είχα κατάψυξη...είχα ζητήσει να είναι κομμένη....

Δεν ηξερα ωστόσο προσπάθησα με έμμεσο ψήσιμο αλλά στις 4 ώρες ήταν ακόμα τους 60 βαθμούς...ανέβασα θερμοκρασία...πήγαμε στους 70.... Η ώρα είχε πάει 12 παρά το βράδυ και τις έβαλα να ψηθούν κατευθείαν... άμεσο... 12 φάγαμε ... 6 ώρες....

Δεν....next time από την αρχή μέχρι το τέλος όπως πρέπει....υπομονή...

 

Τις υπόλοιπες φορές καλαμάκια χοιρινά και κοτόπουλο...

Θέλει πείραμα το πράγμα....

Και τις δύο τελευταίες φορές μπιφτέκια....

Τώρα έβγαλα φωτός....

Το τζαμί μαρεσει πολύ.

 

Αυτό που είχα ακούσει και τοδα και μόνος είναι ότι δεν κοιτάς χρώμα....αλλα θερμοκρασίες....

 

Έχω βάλει και αλουμηνοχαρτο κάτω το ταψί για τα λίπη για να γλιτώσω κάνα καθάρισμα....

 

Συρματοβουρτσα με μακρυ χέρι όπως έλεγε η @karmen1983 ....οπωσδηποτε!

 

είχα και σετ τσιμπίδες από leroy και καλά πάμε....

περιμένω να έρθει και μαντεμενιο σκεύος για σαγανάκι κτλπ.

 

Ευχαριστώ για την βοήθεια :)

IMG20231115155554_copy_821x1096.jpg

IMG20231115155417_copy_1118x838.jpg

IMG20231115153654_copy_1153x864.jpg

IMG20231115153633_copy_1032x774.jpg

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

5 ώρες πριν, το μέλος karmen1983 έγραψε:

Ε έβαλες κ εσυ πρώτο κρέας για να ψήσεις στήθος μοσχαρίσιο! Πάλι καλά που φάγατε :p

 

καλά ψησιματα !

Εγώ ήθελα να το κάνω στον φούρνο....αλλά....η γυναίκα επέμενε.....καταλαβαίνεις....

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.