karmen1983 Οκτώβριος 3, 2023 #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2023 Δίκιο έχεις εσυ τώρα αλλά που να το βρεις. Πλαϊνό μάτι εχω δουλέψει λίγες φορες. Ψηφιζω 310 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Οκτώβριος 3, 2023 #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2023 (edited) Σαν μέγεθος σχάρας πώς το βλέπεις? 55 x 34cm? Και σε σχέση με του @astrolabos ? Τα πλαϊνά @astrolabos κλείνουν? Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 3, 2023 από f117 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 3, 2023 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2023 Το μέγεθος εσυ πρέπει να το δεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Οκτώβριος 4, 2023 #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2023 Ναι οκ...θέλω να πω 4 άτομα είναι οκ πχ?κάπου είχα δει γμτ που έλεγε με μπριζόλες αλλά δεν το βρίσκω! Χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 4, 2023 Author #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2023 9 ώρες πριν, το μέλος f117 έγραψε: Τα πλαϊνά @astrolabos κλείνουν? Δυστυχώς όχι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 4, 2023 #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2023 1 ώρα πριν, το μέλος f117 έγραψε: Ναι οκ...θέλω να πω 4 άτομα είναι οκ πχ?κάπου είχα δει γμτ που έλεγε με μπριζόλες αλλά δεν το βρίσκω! Χαχαχα Ναι το εχει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Οκτώβριος 4, 2023 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2023 @astrolabos θυμάσαι αν κατά την συναρμολόγηση μπορείς απλά να μην βάλεις το μάτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 4, 2023 Author #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2023 Μπορείς απλά θα πρέπει να βολέψεις κάπου το σωλήνα που τροφοδοτεί το συγκεκριμένο μάτι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Νοέμβριος 1, 2023 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2023 Σήμερα πήρα την Jamestown 4.2 που είχε σε προσφορά στα 399 το practiker. Σχεδόν τελείωσα την συναρμολόγηση. Ευτυχώς για την μεταφορά στο αυτοκίνητο με βοήθησε υπάλληλος του practiker. Είχα πάει σκέτος. Χαχαχχα. Το πλαϊνό με το μάτι δεν θα το βάλω καθόλου, κυρίως γιατί δε θα χωράει στο μπαλκόνι. Πρέπει να τελειώσω κ να πάρω μπουκάλα τώρα και μετά επανάληψη τα φόρουμ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 1, 2023 Author #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2023 Και εγώ έβγαλα το ένα πλαϊνό. Μια χαρά ψησταριά είναι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Νοέμβριος 1, 2023 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2023 (edited) Κουκούλα έχεις πάρει astro? Αν ναι ποια? Και μια χάρη....οπότε μπορέσεις βγάλε μία φώτο το σωληνάκι του υγραερίου το σημείο που είναι για των υπέρυθρων....δεν είμαι σίγουρος πως συνδέεται...εκεί θέλω μια φώτο...από κάτω. Thankss Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 1, 2023 από f117 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 1, 2023 Author #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2023 3 λεπτά πριν, το μέλος f117 έγραψε: Κουκούλα έχεις πάρει astro? Αν ναι ποια? Και μια χάρη....οπότε μπορέσεις βγάλε μία φώτο το σωληνάκι του υγραερίου το σημείο που είναι για των υπέρυθρων....δεν είμαι σίγουρος πως συνδέεται...εκεί θέλω μια φώτο...από κάτω. Thankss Κουκούλα πήρα μια από Leroy Merlin. Η δικιά του ήταν πανάκριβη. Αυτό έχω ξηλώσει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Νοέμβριος 1, 2023 #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2023 Ανάποδεεε ανθρώπεε! Χαχαχ. Μου φαίνεται ότι εκεί που πρέπει να βιδωσει είναι να σαν να φυσάει το αέριο χύμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 1, 2023 Author #34 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2023 Ε εκεί πάει. Δεν το άνοιξα να δω αν δουλεύει, αλλά φαντάζομαι ότι έτσι είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Νοέμβριος 1, 2023 #35 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2023 (edited) Είδα αυτό Ίδιες είναι.... αύριο θα τελειώσω.... Και ξεκινάμε Ευχαριστώ Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 1, 2023 από f117 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Νοέμβριος 2, 2023 Author #36 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2023 Εδώ, στο 3:13, όπως το κάνει ο τύπος θα το κάνεις. Έτσι το έκανα και εγώ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Νοέμβριος 2, 2023 #37 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2023 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Νοέμβριος 15, 2023 #38 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2023 Έχω ψήσει 7-8 φορές.... Η πρώτη ήταν ψιλοαποτυχια.... Είχα πάρει μπρισκετα (στήθος μοσχάρι) και την είχα κατάψυξη...είχα ζητήσει να είναι κομμένη.... Δεν ηξερα ωστόσο προσπάθησα με έμμεσο ψήσιμο αλλά στις 4 ώρες ήταν ακόμα τους 60 βαθμούς...ανέβασα θερμοκρασία...πήγαμε στους 70.... Η ώρα είχε πάει 12 παρά το βράδυ και τις έβαλα να ψηθούν κατευθείαν... άμεσο... 12 φάγαμε ... 6 ώρες.... Δεν....next time από την αρχή μέχρι το τέλος όπως πρέπει....υπομονή... Τις υπόλοιπες φορές καλαμάκια χοιρινά και κοτόπουλο... Θέλει πείραμα το πράγμα.... Και τις δύο τελευταίες φορές μπιφτέκια.... Τώρα έβγαλα φωτός.... Το τζαμί μαρεσει πολύ. Αυτό που είχα ακούσει και τοδα και μόνος είναι ότι δεν κοιτάς χρώμα....αλλα θερμοκρασίες.... Έχω βάλει και αλουμηνοχαρτο κάτω το ταψί για τα λίπη για να γλιτώσω κάνα καθάρισμα.... Συρματοβουρτσα με μακρυ χέρι όπως έλεγε η @karmen1983 ....οπωσδηποτε! είχα και σετ τσιμπίδες από leroy και καλά πάμε.... περιμένω να έρθει και μαντεμενιο σκεύος για σαγανάκι κτλπ. Ευχαριστώ για την βοήθεια 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 16, 2023 #39 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2023 Ε έβαλες κ εσυ πρώτο κρέας για να ψήσεις στήθος μοσχαρίσιο! Πάλι καλά που φάγατε καλά ψησιματα ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Νοέμβριος 16, 2023 #40 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2023 5 ώρες πριν, το μέλος karmen1983 έγραψε: Ε έβαλες κ εσυ πρώτο κρέας για να ψήσεις στήθος μοσχαρίσιο! Πάλι καλά που φάγατε καλά ψησιματα ! Εγώ ήθελα να το κάνω στον φούρνο....αλλά....η γυναίκα επέμενε.....καταλαβαίνεις.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts