Daywalker Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2005 Kαλησπερα.Πριν απο λιγες μερες πηρα το matlab 7 απο τη σχολη για να ασχοληθω με την διπλωματικη μου.Αφου το εκανα install ξεκινησα το προγραμμα και μου πεταξε ενα σορο μα.....ς.Πεταει και μια μπλε οθονη και κανει restart.Εψαξα στο site του mathworks και βρηκα οτι δεν ειναι συμβατο το προγραμμα με τους amd 64.Aφου εκανα ολα οσα ελεγε στο site λυση δεν βρεθηκε.Αν μπορει καποιος να βοηθησει..........!!!
papatsonis Μάϊος 15, 2005 #2 Μάϊος 15, 2005 όπως μου την έιχε στείλει ενας φίλος (εννοείται οι δουλεύει κανονικά)"...Δεν είναι τίποτα σπουδαίο, θα κάνεις το εξής.Θα πας στο εξής pathStart->My Computer->Right Click->Properties->Advanced->Environment VariablesΚαι μετα θα πας στο System Variables και θα κάνεις New.Στο variable name θαβάλεις BLAS_VERSION και στο variable value θα βάλειςC:\Matlab\bin\win32\atlas_Athlon.dll (εννοείται αν το έχεις εγκαταστήσει στοσυγκεκριμένο path το Matlab).Θα πρέπει να δουλέψει χωρίς καν επανεκκίνηση του υπολογιστή.Enjoy!!Υ.Γ. Εκτος βέβαια αν τυχαίνει να έχεις 8 mbit DSL όπως εγώ και κατεβάσεις σεκάποια λίγα λεπτά το Service Pack του Matlab 7.0, ήτοι το 7.01 οπότε δεν θαέχεις πρόβλημα.Χι,χι,χι!!...."το τελευταιο κομμάτι ,αν και περιττό, ειναι για να πω τον πονο της πλειοψηφίας των χρηστών ιντερνετ στην Ελλάδα...
Daywalker Μάϊος 16, 2005 Author #3 Μάϊος 16, 2005 Aπο που το κατεβαζουμε το service pack του Matlab.Απο το πανεπιστημιο βεβαια με Τ1 συνδεση.
Daywalker Μάϊος 16, 2005 Author #4 Μάϊος 16, 2005 Για να μην εχουν και αλλοι αυτο το προβλημα και αναγκαστοθν να κατεβασουν το service pack του matlab πρεπει να :add the following two lines to the end of your "blas.spec" file:AuthenticAMD Family 15 Model 12 atlas_Athlon.dll # Athlon 64 (Newcastle) AuthenticAMD Family 15 Model * atlas_Athlon.dll # AMD64The "blas.spec" file can be found in the directory $MATLAB\bin\win32 .Ανοιξτε το blas.spec μεσα στο matlab και καντε αυτο που λεει.!!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.