Jump to content

Πολυ επειγον!!! HELP [Ακυρο][Αttack NOW]

theHitma@n

Recommended Posts

Σε εναν φιλο μου συνεβη το εξης προβλημα:

Πανω που ειχε ξεκινησει τον υπολογιστη παρατηρει οτι δεν ειχε βαλει το καλωδιο τροφοδοσιας για τον σκληρο. Ετσι τα windows του εβγαλαν το γνωστο μηνυμα. Ετσι κλεινει τον υπολογιστη και βαζει το καλωδιο και τον ξαναξεκιναει. Ομως μετα απο λιγο του βγαζει το μηνυμα "NTLDR is missing. Press ctrl+alt+delete to restart"!! Τι προβλημα εχει? Τι εγινε και δεν ανοιγει ο υπολογιστης του?? Πρεπει να κανει format ή εχει αλλο προβλημα??

Αν δεν ειχε βαλει το καλωδιο τροφοδοσιας πως του εβγαλαν μηνυμα τα win?

Να υποθεσω οτι μιλας για εγκατασταση δευτερου σκληρου?

Αν ναι μηπως αλλαξε την σειρα εκκινησης ωστε να ψαχνει στον καινουριο (αδειο?) σκληρο για λειτουργικο?

Δωσε περισσοτερες πληροφοριες!

Δεν ειχε βαλει το καλωδιο στον δευτερο σκληρο του. Δηλαδη σε αυτον που δεν εχει windows. Για την ακριβεια το ειχε βαλει το molex αλλα δεν ειχε τα καλωδιο των 5V, ειχε μονο αυτο των 12V.

Οι μητρικές Asus (όντας ένας "περιχαρής" κάτοχος της) έχουν την εξής νοοτροπία. Αν ξεσυνδέσεις ή προσθεσεις κάποιον δίσκο, τότε το boot order χαλάει και πρέπει να μπείς στο BIOS και να το ρυθμίσεις εκ νέου. Μάλλον κάτι τέτοιο έχει παιχθεί...

SORRΥ ρε παιδια, μην βαρατε:boxed:. Νομιζα οτι δεν σας ενδιαφερει. Κατι τετοιο ειχε γινει που λεει ο αστρολαβος.Μονο που ο φιλος μου εχει Albatron.Τους ξεσυνδεσε και τους ξανασυνδεσε με αποτελεσμα να κανει boot απο τον σκληρο που δεν ειχε windows. Chosen το εβαλα στο off topic επεδη επρεπε να τον φτιαξει αμεσα και πιστευω οτι μονο στο off topic θα ειχα γρηγορες απαντησεις.

Αρχική απάντηση από bleo8onhs [Σήμερα, στις 00:59]

Ο κόσμος λέει και πως το έλυσε για να μαθαίνει ο υπόλοιπος κόσμος που ψάχνει λύση στο ίδιο πρόβλημα. Αυτό σημαίνει forum.

Ηρεμηστε ρε,τον ρωτησε κανενας και δεν του απαντησε?!Δηλαδη μια ερωτηση του τυπου "Και τελικα πως το εφτιαξε" πιστευω θα ηταν καλυτερα για ολους μας...

Φιλικα παντα

Για να μην μείνει αναπάντητο το thread θα postάρω μια λύση σε αυτό το πρόβλημα. Βάζουμε το cd των XP (ή 2000) και ξεκινάμε την recovery console πατώντας R στην αρχική οθόνη επιλογών του CD. Όταν βγούμε σε περιβάλλον κονσόλας γράφουμε "fixmbr" και στην συνέχεια "fixboot". Μετά απλά κάνουμε επανεκκίνηση.

Αρχική απάντηση από giorgos_cupra

Ηρεμηστε ρε,τον ρωτησε κανενας και δεν του απαντησε?!Δηλαδη μια ερωτηση του τυπου "Και τελικα πως το εφτιαξε" πιστευω θα ηταν καλυτερα για ολους μας...

Φιλικα παντα

Όχι μια χαρά ευγενικά του το είπε και κυρίως καλά του είπε. Γιατί τελευταία διακρίνω από πολλούς γενικότερα μια νοοτροπία "να βρω λύση στο πρόβλημα μου και δε με νοιάζει τίποτα άλλο". Δεν είναι έτσι όμως, δεν πληρώνεται κανείς εδώ μέσα για υπηρεσίες helpdesk. Ό,τι βοήθεια δίνεται, δίνεται αφιλοκερδός και το μόνο που περιμένει κανείς ως αντάλλαγμα είναι να βρει κι αυτός βοήθεια όταν με την σειρά του την χρειαστεί.

Αρχική απάντηση από theHitma@n

Chosen το εβαλα στο off topic επεδη επρεπε να τον φτιαξει αμεσα και πιστευω οτι μονο στο off topic θα ειχα γρηγορες απαντησεις.

Αν προσπαθείς να μου πεις ότι τα προβλήματα στην κατηγορία "Drives & controllers" δεν παρακολουθούνται, διαβάζονται, λύνωνται, δε με πείθεις.

Δηλαδή μήπως θα ήταν καλύτερα να το ποστάρουμε στις "Πωλήσεις" που έχει και περισσότερα threads και views ακόμα κι από το "Off topic";

Εκτός κι αν το πρόβλημα του φίλου είναι πιο σημαντικό και επείγον από αυτά των υπόλοιπων χρηστών, που ψάχνουνε να βρούνε την σωστή κατηγορία για να ποστάρουνε.

Μη το πάρεις αρνητικά αυτό που λέω, αντιθέτως αφιέρωσε 5-10' και σκέψου ποιος ο λόγος ύπαρξης τόσων πολλών διαφορετικών κατηγοριών στο forum και σε τι μπορεί αυτό να οφελείσει έναν χρήστη που έχει π.χ. ένα πρόβλημα και αποφασίζει (πολύ σωστά) να κάνει αναζήτηση στο "Drives & Controllers" για τις λέξεις "boot order" και παίρνει το μακρύτερο αποτέλεσμα. Δεν είναι κορόιδα αυτοί που το στήσανε το forum να βάλουνε όλες αυτές τις κατηγορίες χωρίς λόγο.

Απλά λάθος νοοτροπία αδερφέ, η συνύπαρξη στο forum είναι προς αλληλοϋποστήριξη και αλληλο-βοήθεια, όχι για να λύσουμε το δικό μας πρόβλημα και στα πελέ μας τι θα κάνουν οι άλλοι...

Και αυτό ισχύει για όλους και για όλα τα τελευταία threads που είναι "off" για το "Off topic"...

Αρχική απάντηση από Chosen

Αν προσπαθείς να μου πεις ότι τα προβλήματα στην κατηγορία "Drives & controllers" δεν παρακολουθούνται, διαβάζονται, λύνωνται, δε με πείθεις.

Δηλαδή μήπως θα ήταν καλύτερα να το ποστάρουμε στις "Πωλήσεις" που έχει και περισσότερα threads και views ακόμα κι από το "Off topic";

Εκτός κι αν το πρόβλημα του φίλου είναι πιο σημαντικό και επείγον από αυτά των υπόλοιπων χρηστών, που ψάχνουνε να βρούνε την σωστή κατηγορία για να ποστάρουνε.

Μη το πάρεις αρνητικά αυτό που λέω, αντιθέτως αφιέρωσε 5-10' και σκέψου ποιος ο λόγος ύπαρξης τόσων πολλών διαφορετικών κατηγοριών στο forum και σε τι μπορεί αυτό να οφελείσει έναν χρήστη που έχει π.χ. ένα πρόβλημα και αποφασίζει (πολύ σωστά) να κάνει αναζήτηση στο "Drives & Controllers" για τις λέξεις "boot order" και παίρνει το μακρύτερο αποτέλεσμα. Δεν είναι κορόιδα αυτοί που το στήσανε το forum να βάλουνε όλες αυτές τις κατηγορίες χωρίς λόγο.

Απλά λάθος νοοτροπία αδερφέ, η συνύπαρξη στο forum είναι προς αλληλοϋποστήριξη και αλληλο-βοήθεια, όχι για να λύσουμε το δικό μας πρόβλημα και στα πελέ μας τι θα κάνουν οι άλλοι...

Και αυτό ισχύει για όλους και για όλα τα τελευταία threads που είναι "off" για το "Off topic"...

πωλείται μαστίγιο 9 ουρών, με δερμάτινη επένδυση :hehe:

( πολύ αυστηρός έχεις γίνει chosenα. άσε τον άνθρωπο να spammάρει :p )

Ασε ρε Σωτηρη. Θα αυτομαστιγωθω μονος μου για να με αυτοτιμωρησω:whip: . Οταν εχεις μονο μια απαντηση σκεφτεσαι πως δεν αξιζει τον κοπο να γραψεις την λυση του προβληματος γιατι πολυ απλα δεν τους νοιαζει ή γιατι ξερουνε την απαντηση. Απο την στιγμη που εγραψα οτι λυθηκε το προβλημα θα μπορουσε ο καθενας με ευγενικο τροπο(οχι οπως ο μπλεο8ονης,να μου λεει τον ορισμο του forum) να μου ζητησει την λυση. Εαν δεν ηθελα να βοηθησω δεν θα εγραφα οτι λυθηκε το προβλημα ΑΡΑ δεν θα ξεραται τι εκανε ο φιλος μου ΑΡΑ δεν θα μου τα λεγατε αυτα τωρα.Αλλα εγω φταιω :tomato: !

Και γιατι να το βαλω στο "Drivers & Controllers"?? Που να ξερω οτι τελικα ειχε προβλημα με τον σκληρο? Κατι αλλο, εγω εχω δημιουργησει thread στο Intel Overclocking , στο θεμα οπου εχει να δημιουργηθει thread πολυ καιρο, γιατι να μην σκεφτομουνα οπως λες εσυ και να πηγαινα να το εβαζα στο off topic. Γιατι πολυ απλα ξερω τι σημαινει forum και ακολουθω τους κανονες του και μια φορα που υπηρξε μια στιγμη ΑΠΟΛΥΤΗΣ αναγκης μου την λετε και επιτιθεστε σε μενα. :flag:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.