serpico75 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2022 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2022 (edited) Καλημέρα. Ο λογαριασμός τής Δ.Ε.Η. ήρθε €950,00!!! Ρεύμα που φυσικά δεν ξόδεψα. Δυστυχώς, δεν έχω να τα δώσω όλα. Τί εναλλακτικές πληρωμής υπάρχουν; Έχω ακούσει για δόσεις ή να βάζεις όσα μπορείς, κ.λπ. Ισχύουν; Όσο περισσότερες πληροφορίες, τόσο καλύτερα. Πολύτιμη η βοήθειά σας. Σας ευχαριστώ!! Έγινε επεξεργασία Μάϊος 14, 2022 από serpico75
GriGaS Μάϊος 14, 2022 #2 Μάϊος 14, 2022 Τι εννοείς ως ρεύμα που δεν ξόδεψες; Ρήτρα; Λάθος μέτρηση; Ρευματοκλοπη; 1 1
p55 Μάϊος 14, 2022 #3 Μάϊος 14, 2022 1 ώρα πριν, το μέλος serpico75 έγραψε: Τί εναλλακτικές πληρωμής υπάρχουν; Έχω ακούσει για δόσεις ή να βάζεις όσα μπορείς, κ.λπ. Έχω πληρώσει στο παρελθόν δυο-τρεις φορές (μέσω ibank) όσα είχα και δεν έγινε τίποτα. Δόσεις μπορείς να κάνεις μέχρι οκτώ (8). Περισσότερα εδώ και εδώ. 1
serpico75 Μάϊος 15, 2022 Author #5 Μάϊος 15, 2022 Στην εισαγωγή του θέματος, το "Ρεύμα που φυσικά δεν ξόδεψα", μάλλον μπέρδεψε αρκετά. Sorry guys. Δίνω τα στοιχεία που χρειάζονται. Αρχικά, πρόκειται για εκκαθαριστικό λογαριασμό. Ο προηγούμενος είναι έναντι, και ο προ-προηγούμενος εκκαθαριστικός. Τώρα: Περίοδος κατανάλωσης:29/12/2021 - 28/04/2022 Κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας:3519 kWh Η κατανάλωση αναλυτικά: Πάγια χρέωση kWh 876 x 0,11058 €/kWh = 96,87 Πάγια χρέωση νύχτας kWh 2643 x 0,07897 €/kWh = 208,72 Αναδρ.Ρήτρα Αναπροσαρμογής: €819,12 Οφειλές από προηγούμενους λογαριασμούς: €0,00
sotiris Μάϊος 17, 2022 #6 Μάϊος 17, 2022 (edited) Αυτό συζητούσαμε στο άλλο θέμα, ότι συνέφερε να πας σε κάποιο πακέτο αν έχεις μεγάλες καταναλώσεις. Εγώ είχα βάλει με 0.18 / 0.13 κλειδωμένη (που ανέβηκε πάλι απ'ότι λένε), λόγω αμόνωτου σπιτιού έχω 4 βαρβάτους χειμωνιάτικους μήνες, 4 μήνες μηδενικη΄ς κατανάλωσης (είμαι 400 kwh σε 2 μήνες περίπου, 200 μέρα, 200 νύχτα) και τώρα έρχεται το θέρος που θα με θερίσει η ΔΕΗ με τα A/C! Η ρήτρα αναπροσαρμογής είναι ό,τι πιο απατεώνικο έχει σκεφτεί η ΔΕΗ τα τελευταία 600 χρόνια (από το Βυζάντιο) Σε χρεώνει αναδρομικά υψηλές τιμές, χωρίς να ξεχωρίζει το πότε είναι η υψηλή τιμή. Δηλαδή βγάζει άθροισμα υψηλών τιμών με άθροισμα κιλοβατωρών.... Αλητεία, απάτη, κλεψιά -> ΔΕΗ / ΔΕΔΔΗΕ / ΠΡΩΤΕΡΓΕΙΑ / ΕΛΠΕΝΤΙΣΟΝ / ΒΑΤΤ ΕΝΤ ΒΟΛΤ / βάλτε δίπλα όποια άλλη εταιρία έχει σχέση με ρεύμα Πάντως όταν πληρώνεις, να σκέφτεσαι, κι οι Έλληνες ολιγάρχες, κλέφτες να γίνουν?? Πρέπει με κάποιο τρόπο να συντηρήσουν την ολιγαρχία με τις αυξημένες τιμές! Έχουν ακριβύνει τα πάντα, θες να πάρεις ένα γιοτ κι έχει πάει διπλή τιμή! Έγινε επεξεργασία Μάϊος 17, 2022 από sotiris 1
xdoc Μάϊος 17, 2022 #7 Μάϊος 17, 2022 49 λεπτά πριν, το μέλος sotiris έγραψε: Αυτό συζητούσαμε στο άλλο θέμα, ότι συνέφερε να πας σε κάποιο πακέτο αν έχεις μεγάλες καταναλώσεις. Εγώ είχα βάλει με 0.18 / 0.13 κλειδωμένη (που ανέβηκε πάλι απ'ότι λένε), λόγω αμόνωτου σπιτιού έχω 4 βαρβάτους χειμωνιάτικους μήνες, 4 μήνες μηδενικη΄ς κατανάλωσης (είμαι 400 kwh σε 2 μήνες περίπου, 200 μέρα, 200 νύχτα) και τώρα έρχεται το θέρος που θα με θερίσει η ΔΕΗ με τα A/C! Η ρήτρα αναπροσαρμογής είναι ό,τι πιο απατεώνικο έχει σκεφτεί η ΔΕΗ τα τελευταία 600 χρόνια (από το Βυζάντιο) Σε χρεώνει αναδρομικά υψηλές τιμές, χωρίς να ξεχωρίζει το πότε είναι η υψηλή τιμή. Δηλαδή βγάζει άθροισμα υψηλών τιμών με άθροισμα κιλοβατωρών.... Αλητεία, απάτη, κλεψιά -> ΔΕΗ / ΔΕΔΔΗΕ / ΠΡΩΤΕΡΓΕΙΑ / ΕΛΠΕΝΤΙΣΟΝ / ΒΑΤΤ ΕΝΤ ΒΟΛΤ / βάλτε δίπλα όποια άλλη εταιρία έχει σχέση με ρεύμα Πάντως όταν πληρώνεις, να σκέφτεσαι, κι οι Έλληνες ολιγάρχες, κλέφτες να γίνουν?? Πρέπει με κάποιο τρόπο να συντηρήσουν την ολιγαρχία με τις αυξημένες τιμές! Έχουν ακριβύνει τα πάντα, θες να πάρεις ένα γιοτ κι έχει πάει διπλή τιμή! εφ΄όσον εχεις κλειδώσει σε (0,18 και 0,13) δεν εχεις να ανησυχείς για το καλοκαίρι ......τι εννοεις σε χρεώνει αναδρομικά ? στον εκκαθαριστικό του τετραμήνου γίνεται η χρέωση
Recommended Posts