Τζώρτζης Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2005 Για όσους δεν το έχουν δει και τους ενδιαφέρει να αποκτήσουν μια απολαυστική συλλογή με παιχνίδια MAME το περιοδικό Tomorrow( προς θεού δε κάνω διαφήμιση) Από τον Απρίλιο εώς τονΣεπτέμβριο κάθε μήνα θα παρέχει dvd δωρεάν με ενδιαφέρουσες συλλογές παιχνιδιών Mame... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 εχω αρχισει ιδει να τα μαζευω.......... αυτο το περιοδικο εχει πολυ καλα αρθρα αλλα κια δορακια λολολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Μάϊος 15, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Δεν προλαβα το 1o dvd... Ποιος θα μου το δωσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Μάϊος 15, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Αρχική απάντηση από saxon_747 Δεν προλαβα το 1o dvd... Ποιος θα μου το δωσει? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάϊος 15, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Κάνω λάθος αλλά νομίζω η διανομή των rom υποτίθεται οτι δεν είναι νόμιμη καθώς πρέπει να είσαι κάτοχος και των πραγματικών rom; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 15, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 ας πανε μεσα τους υπευθυνους του περιοδικου και ας ανακαλεσουν τα dvd......εμεις ειμαστε νομιμοι αγοραστες του περιοδικου......νομιζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Μάϊος 15, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Αν προκειται για εμπορικα παιχνιδια των οποιων οι εταιριες αναπτυξης-διανομης διατηρουν τα δικαιωματα προφανως ειναι παρανομο να μοιραζονται χωρις αδεια απο αυτες.Βεβαια αμφιβαλλω αν θα γινει τιποτα, στην Ελλαδα ζουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάϊος 15, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma ας πανε μεσα τους υπευθυνους του περιοδικου και ας ανακαλεσουν τα dvd......εμεις ειμαστε νομιμοι αγοραστες του περιοδικου......νομιζω Ναι αλλά να κατέχεις και τα αυθεντικά rom των παιχνιδιών, το γεγονός οτι τα διανέμουν δε καθιστά νόμιμη τη κατοχή τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 15, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Οπότε όποιος αγοράζει το tommorow είναι παράνομος... today? Ωραίο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.