Jump to content

Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

Cyber_Cookie

Recommended Posts

49 λεπτά πριν, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

Επίσης κάτι που βγήκε από τον φούρνο χθες και είναι σχετικό με τις ημέρες ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ 

Χθες βγήκε από το φούρνο; Παραψήθηκε, μαύρισε.

• Haha 3

20 ώρες πριν, το μέλος poulinos έγραψε:

ειχε λιγο κινηση σημερα.25 λεπτα αναμονη για να μπω σε parking στο κεντρο . :p

που πετυχες καλο δρομο?ολοι με λακουβες ειναι.

Κι εμένα, με λακούβες είναι, μόνο που περπατάω ως την δουλειά :bleh: (15λεπτά απόσταση)

Καλές γιορτές εβριμπάντι

• Like 1

3 hours ago, tommybertsen said:

Κι εμένα, με λακούβες είναι, μόνο που περπατάω ως την δουλειά :bleh: (15λεπτά απόσταση)

Καλές γιορτές εβριμπάντι

αν μπορεις να περπατας μεχρι την δουλεια τοτε ας εχει και αγριογουρουνα εκτος απο λακουβες.δεν μας πειραζει.

• Like 1

7 minutes ago, HotPeanut said:

Πρόσεχε τι εύχεσαι 🤣

4CMJpE.gif

πραγματικη ιστορια.

εχω παει μαζι με αλλο ατομο να κανουμε τον οδοντωτο .στην ουσια ξεκινας απο καλαβρυτα και περπατας τις γραμμες του οδοντωτου μεχρι να φτασεις διακοπτο.

μπορεις να κανειςκαι το αναποδο αναλογως αν θες ανοδο ή καθοδο.το εχω κανει το δρομολογιο αυτο 2-3 φορες.μια φορα λεμε θα το κανουμε με χιονι.το εκανα με χιονι.ωραια μια φορα λεμε θα το κανουμε βραδυ.κατεβαινουμε βραδιατικα και σε ενα σημειο μεσα στα σκοταδια βλεπω μια μεγαλη μαζα να κατεβαινει λιγο ας το πουμε την πλαγια.ειναι αυτο που λενε .ο γιαννης φοβαται το θεριο και το θεριο τον γιαννη. εγω γυρναω τρομαγμενος απο τον θορυβο να δω τι ειναι αυτο με τον φακο και αυτο εξαφανιζεται πιο περα. πιθανολογω οτι μαλλον ηταν αγριογουρουνο.ευτυχως δεν ορμηξε.μαλλον τρομαξαμε και οι 2.

και επισης οταν ξεκινησαμε να κατεβαινουμε το φως του φακου το εριχνα μακρυα.και να βλεπεις στα 100 μετρα να γυαλιζουν ματια σαν ταινια τρομου.και να λες τι ειναι αυτο.τελικα ηταν μικρα ζωακια και οχι κανας λυκος που περιμενα.αλλα παλι σε φοβιζε ολο αυτο το σκηνικο. αλλα αξιζε. και κατι σκυλια που ηταν σε αποσταση πανω 200-300 μετρα (σε σπιτια) για ποτε επαιρναν χαμπαρι οτι καποιος περπαταγε και γαβγιζαν δεν λεγεται.

Έγινε επεξεργασία από poulinos

3 ώρες πριν, το μέλος poulinos έγραψε:

μια μεγαλη μαζα να κατεβαινει λιγο ας το πουμε την πλαγια.ειναι αυτο που λενε .ο γιαννης φοβαται το θεριο και το θεριο τον γιαννη. εγω γυρναω τρομαγμενος απο τον θορυβο να δω τι ειναι αυτο με τον φακο και αυτο εξαφανιζεται πιο περα. πιθανολογω οτι μαλλον ηταν αγριογουρουνο.ευτυχως δεν ορμηξε.μαλλον τρομαξαμε και οι 2.

Με τον παραμικρό ήχο φοβούνται τα αγριογούρουνα. Εγώ για να φωτογραφίσω αυτό που έρχεται απέναντι από το σπίτι μου, στο βουνό, δεινοπάθησα.

Κλασικά, ο αγαπημένος του @GoMaR 300άρης φακός. Φωτισμός από την κολώνα του δήμου.

000_8199.thumb.jpg.51cb93c138321adf3f913e63dba5aec9.jpg

• Like 1

1 minute ago, PetrosD said:

Με τον παραμικρό ήχο φοβούνται τα αγριογούρουνα. Εγώ για να φωτογραφίσω αυτό που έρχεται απέναντι από το σπίτι μου, στο βουνό, δεινοπάθησα.

Κλασικά, ο αγαπημένος του @GoMaR 300άρης φακός. Φωτισμός από την κολώνα του δήμου.

000_8199.thumb.jpg.51cb93c138321adf3f913e63dba5aec9.jpg

ξερω οτι γενικως παιζει να επιτεθουν μονο αν εχουν μικρα. αλλα ναι περα απο μια μεγαλη μαζα δεν προλαβα να δω τιποτα αλλο μεσα στο σκοταδι. μεχρι να γυρισω απλα εφευγε.αλλα και μενα μου πηγε να. δεν θυμαμαι να εχω ξαναπετυχει αγριογουρουνο.πολλες φορες εχω πετυχει αλεπουδες και δυστυχως τελευταια φορα που πηγα προς ναυπακτο πετυχα πολλες πατημενες απο αμαξια.