Jump to content

Recommended Posts

2 ώρες πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

star wars lack of faith GIF

Εγώ πάλι βρίσκω περίεργο το γεγονός ότι απάντησες στο Λάμπη 6 το απόγευμα :hehe: 

• horni 1
  • Haha 4
9 λεπτά πριν, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Εγώ πάλι βρίσκω περίεργο το γεγονός ότι απάντησες στο Λάμπη 6 το απόγευμα :hehe: 

Είναι φιλότιμο παιδί και κάνει διπλοβάρδιες για να αντιμετωπίσει τους αντικαλημεράκηδες.

• Haha 8
1 ώρα πριν, το μέλος Seek & Find έγραψε:

Εγώ ήρθα γιατί είδα φώς 😜

Κουνούπι είσαι πιδάκιμ και ήθελες φως για να έλθεις;

Μύθοι και αλήθειες για τα κουνούπια : Ό,τι χρειάζεται να ξέρεις - iPop

• Haha 3
11 ώρες πριν, το μέλος sstav έγραψε:

"oι καλημέρες" του λάμπη πάντως πρέπει να ειναι ενα κλικ πιο κατω από το πόσο τσουρέκια μας τα έχουν κανει με το παγκόσμιο της Αργεντινής...

image.png.ff785253f5523a3945012f59c7d8bc88.png

😛.

Μέρα καλή. 

Μελομακάρονα τρώτε;

• Haha 5
9 ώρες πριν, το μέλος p55 έγραψε:

Κουνούπι είσαι πιδάκιμ και ήθελες φως για να έλθεις;

Μύθοι και αλήθειες για τα κουνούπια : Ό,τι χρειάζεται να ξέρεις - iPop

Οπτική ίνα😝

• Haha 5

Καλησπέρα!

2 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Αλλά είδατε πόσο τους έχω εκπαιδεύσει; Έκλεισα τα μπισκότα σχεδόν απ όταν στολίσαμε και κανείς τους ούτε δοκιμάζει να γράψει καλημέρα.

@Simon

Και σου το 'πα. Δεν κατάλαβε σωστά ο Cyber_Cookie ότι τα μελομακάρονα και ο κουραμπιές που δώσαμε είναι για την μεταγραφή του HotPeanut! Έβγαλε τα μπισκότα!! :p

• Haha 4
2 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Αλλά είδατε πόσο τους έχω εκπαιδεύσει; Έκλεισα τα μπισκότα σχεδόν απ όταν στολίσαμε και κανείς τους ούτε δοκιμάζει να γράψει καλημέρα.

Προσποιούμαστε ότι είμαστε  καλά παιδιά, λόγω των ημερών, του χρόνου θα διαπιστώσεις τι καθάρματα είμαστε. :hehe:

1762554372_ezgif.com-gif-maker(1).gif.4e5562ec469ee5b6406829ae3dc963fc.gif

• Like 1
  • Haha 4
3 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

@astrolabos @HotPeanut 

200.gif

Καλοφάγωτος...

Κ-α-λ-η-μέ-ρ-α..

• Like 2
  • Haha 2

ανεξάρτητα από τα έξοδα, είναι παράλογο κάποιος να μην του αρέσει να πηγαίνει εκδρομή σε κάθε τριήμερο, αλλά να θέλει να κάθεται σπίτι να αράζει ή/και να κάνει καμιά εργασία στο σπίτι; να θέλει να κάτσει σπίτι του αντί για τριήμερο τα χριστούγεννα π.χ.; γιατί νιώθω περίεργος μετά από κάτι συζητήσεις

• Like 1
14 λεπτά πριν, το μέλος navaho7 έγραψε:

ανεξάρτητα από τα έξοδα, είναι παράλογο κάποιος να μην του αρέσει να πηγαίνει εκδρομή σε κάθε τριήμερο, αλλά να θέλει να κάθεται σπίτι να αράζει ή/και να κάνει καμιά εργασία στο σπίτι; να θέλει να κάτσει σπίτι του αντί για τριήμερο τα χριστούγεννα π.χ.; γιατί νιώθω περίεργος μετά από κάτι συζητήσεις

Οχι δεν ειναι καθολου παραλογο, ειδικα τετοιες μερες και γενικοτερα σε τριημερα που ξερεις οτι θα φυγει και η κουτση Μαρια καλυτερα στο σπιτι αντε

καμια βολτα εκει κοντα. Στο λεει καποιος που τα μισα και παραπανω τριημερα του χρονου τα περναει εκτος σπιτιου σε εκδρομες η στο εξοχικο.

• Like 2

Santa Claus Christmas GIF

Μια καλη-μέρα...

Συγγνώμη, δεν έχω άλλη καλη-μέρα στον σάκο μου...

Κι έτσι έγιναν αντικαλημεράκηδες...

Μέρα καλή.

• Haha 5