Jump to content

Recommended Posts

On 20/12/2022 at 6:33 ΜΜ, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Εγώ πάλι βρίσκω περίεργο το γεγονός ότι απάντησες στο Λάμπη 6 το απόγευμα :hehe: 

Expand  

Είναι φιλότιμο παιδί και κάνει διπλοβάρδιες για να αντιμετωπίσει τους αντικαλημεράκηδες.

• Haha 8
  On 20/12/2022 at 7:40 ΜΜ, το μέλος Seek & Find έγραψε:

Εγώ ήρθα γιατί είδα φώς 😜

Expand  

Κουνούπι είσαι πιδάκιμ και ήθελες φως για να έλθεις;

Μύθοι και αλήθειες για τα κουνούπια : Ό,τι χρειάζεται να ξέρεις - iPop

• Haha 3
  On 20/12/2022 at 5:46 ΜΜ, το μέλος sstav έγραψε:

"oι καλημέρες" του λάμπη πάντως πρέπει να ειναι ενα κλικ πιο κατω από το πόσο τσουρέκια μας τα έχουν κανει με το παγκόσμιο της Αργεντινής...

Expand  

image.png.ff785253f5523a3945012f59c7d8bc88.png

😛.

Μέρα καλή. 

Μελομακάρονα τρώτε;

• Haha 5

Καλησπέρα!

On 21/12/2022 at 11:32 ΠΜ, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Αλλά είδατε πόσο τους έχω εκπαιδεύσει; Έκλεισα τα μπισκότα σχεδόν απ όταν στολίσαμε και κανείς τους ούτε δοκιμάζει να γράψει καλημέρα.

Expand  

@Simon

Και σου το 'πα. Δεν κατάλαβε σωστά ο Cyber_Cookie ότι τα μελομακάρονα και ο κουραμπιές που δώσαμε είναι για την μεταγραφή του HotPeanut! Έβγαλε τα μπισκότα!! :p

• Haha 4

Αλλά είδατε πόσο τους έχω εκπαιδεύσει; Έκλεισα τα μπισκότα σχεδόν απ όταν στολίσαμε και κανείς τους ούτε δοκιμάζει να γράψει καλημέρα.

Expand  

Προσποιούμαστε ότι είμαστε  καλά παιδιά, λόγω των ημερών, του χρόνου θα διαπιστώσεις τι καθάρματα είμαστε. :hehe:

1762554372_ezgif.com-gif-maker(1).gif.4e5562ec469ee5b6406829ae3dc963fc.gif

• Like 1
  • Haha 4

@astrolabos @HotPeanut 

Expand  

200.gif

Καλοφάγωτος...

Κ-α-λ-η-μέ-ρ-α..

• Like 2
  • Haha 2

ανεξάρτητα από τα έξοδα, είναι παράλογο κάποιος να μην του αρέσει να πηγαίνει εκδρομή σε κάθε τριήμερο, αλλά να θέλει να κάθεται σπίτι να αράζει ή/και να κάνει καμιά εργασία στο σπίτι; να θέλει να κάτσει σπίτι του αντί για τριήμερο τα χριστούγεννα π.χ.; γιατί νιώθω περίεργος μετά από κάτι συζητήσεις

• Like 1
  On 21/12/2022 at 8:30 ΜΜ, το μέλος navaho7 έγραψε:

ανεξάρτητα από τα έξοδα, είναι παράλογο κάποιος να μην του αρέσει να πηγαίνει εκδρομή σε κάθε τριήμερο, αλλά να θέλει να κάθεται σπίτι να αράζει ή/και να κάνει καμιά εργασία στο σπίτι; να θέλει να κάτσει σπίτι του αντί για τριήμερο τα χριστούγεννα π.χ.; γιατί νιώθω περίεργος μετά από κάτι συζητήσεις

Expand  

Οχι δεν ειναι καθολου παραλογο, ειδικα τετοιες μερες και γενικοτερα σε τριημερα που ξερεις οτι θα φυγει και η κουτση Μαρια καλυτερα στο σπιτι αντε

καμια βολτα εκει κοντα. Στο λεει καποιος που τα μισα και παραπανω τριημερα του χρονου τα περναει εκτος σπιτιου σε εκδρομες η στο εξοχικο.

• Like 2

Santa Claus Christmas GIF

Μια καλη-μέρα...

Συγγνώμη, δεν έχω άλλη καλη-μέρα στον σάκο μου...

Κι έτσι έγιναν αντικαλημεράκηδες...

Μέρα καλή.

• Haha 5