Jump to content

Star Trek Enterprise finale

MasterDAL

Recommended Posts

Δεν ξέρω άν το είδε και αν παρακολουθεί κανείς την σειρά, αλλά θα ήθελα - χωρίς να χρησιμοποιήσω spoilers- να εκφράσω την οργή και την απέχθειά μου.

Μου φάνηκε ώς ένα "επίτιδες" άθλοιο επεισόδιο το οποίο γράφτηκε μόνο και μόνο για να δικαιολογίσει το κόψιμο της σειράς και να μην αφήσει περιθώρια αμφιβολίας ότι δεν θα δούμε άλλο star trek enterprise.

Είναι μακράν το χειρώτερο φινάλε που έχω δει στη ζωή μου σε τηλεοπτική σειρά. Ακόμα και αθλιότερες σειρές επιστιμονικής φαντασίας είχαν καλύτερο φινάλε...

:rip::boxed::mad:

Αυτό που έχω να πώ εγώ είναι ότι Raiker και Troi πρέπει να χάσουν μερικά κιλά:p

Λογικό φαίνεται μετά από 18 συνεχώμενα χρόνια on-air να κουράσει και κάποια σειρά να αποτύχει.Το Star Trek απλά χρειάζεται μερικά χρόνια ξεκούραση και προετοιμασία.

Ότι κυκλοφόρησε μετά το ORIGINAL, με το ίδιο όνομα είναι απλώς μια "ύβρις" στο βαρύ όνομα που λέγεται STAR TREK. Εκτός αν δεν έχετε δεί τα αυθεντικά επεισόδια.

Το Next Generation ήταν πολύ καλό. Χωρίς αυτό το Star Trek θα είχε πεθάνει εδώ και καιρό.

Και ναι έχω δει τα αυθεντικά επεισόδια και αν σε κάποια λες " Κοίτα να δεις τι σκέφτονταν οι άνθρωποι την δεκαετία του 60. Πολύ μπροστά από την εποχή τους "

σε κάποια άλλα λες:

" Μα έλεος. Πάνε στην άλλη άκρη του γαλαξία και βρίσκουν δύο πολιτισμούς με ονόματα Κομς και Γιανκς? Και στο τέλος οι Γιάνκς εμφανίζονται με την αστερόεσσα και ψέλνουν την Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας? Ε-ΛΕ-ΟΣ!!!! "

Απ'το TOS έχω δεί μερικά επεισόδια και κόντεψα να "ξεράσω".Η τεχνολογία που είχαν τότε από άποψη εφέ και makeup ήταν απαράδεκτη + αυτό που αναφέρει yanni.TNG και DS9 μόνο.

Ε εντάξει δεν κοιτάς σειρά επιστημονικής φαντασίας δεκαετίας του 60 και μάλιστα σειρά που φτιαχνόταν με πενταροδεκάρες, για τα εφέ της.

Δεν έχω δει ακόμα τα τελευταία επεισόδια του Enterprise αλλά έχω δει δηλώσεις των ίδιων των ηθοποιών για το τέλος της σειράς και δεν ήταν επιεικείς.....

Κρίμα γιατί δεν ήταν τόσο χάλια οσο την παρουσίασαν την σειρά.

Προσωπικά έχω δει Star Trek: TOS, TNG, Voyager, DS9 και πιστεύω όλες προσφέραν στον κόσμο του Star Trek.

Σε ποιο καναλι το δειχνει\ το εδειχνε

Εχω επιθυμισει να δω καμια ταινιουλα επιστ. φαντασιας

Ολα τα Ελληνικα καναλια που εχω δει μας εχουν ταραξει στα ρεαλιτη, στα κουτσομπολια, στις παλιες ταινιες και στις ΑΗΔΙΕΣ

Αρχική απάντηση από yanni [19-05-2005 23:05]

" Και στο τέλος οι Γιάνκς εμφανίζονται με την αστερόεσσα και ψέλνουν την Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας? Ε-ΛΕ-ΟΣ!!!! "

Αχχχ αυτα τα Αμερικανακια, πως ξερουν διαφημιζουν την χωρα τους :laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.