dolmen Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2022 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 2, 2022 Καλησπερα ο πατερας και η μητερα μου θελουν να βλέπουν ποδοσφαιρα , μπασκετ ,, αθληματα, ταινιες και σειρες στην τηλεοραση μεσο nετflix, κοδι και κτλ.. Σκεφτομουνα να αγορασω ενα Tv box απλα δεν γνωριζω αν ειναι τοσο καλο To συγκεκριμενο αξιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάϊος 2, 2022 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2022 (edited) Ρίξε μια ματιά στα σχόλια NVidia Shield TV Pro WWW.SKROUTZ.GR Δες τιμή, χαρακτηριστικά & πραγματικές κριτικές χρηστών για το προϊόν NVidia Shield TV... Επίσης που θα μπει αυτό? Σε τηλεόραση? Ποια? Έγινε επεξεργασία Μάϊος 2, 2022 από f117 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolmen Μάϊος 2, 2022 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2022 1 hour ago, f117 said: Ρίξε μια ματιά στα σχόλια NVidia Shield TV Pro WWW.SKROUTZ.GR Δες τιμή, χαρακτηριστικά & πραγματικές κριτικές χρηστών για το προϊόν NVidia Shield TV... Επίσης που θα μπει αυτό? Σε τηλεόραση? Ποια? ναι θα μπει σε τηλεορασι μια των 32 intswn.. εχουμε στο σαλονι μια toshiba 32 intswn Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolmen Μάϊος 2, 2022 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2022 εχω την toshiba 32w143 dg smart tv Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolmen Μάϊος 2, 2022 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2022 To nvdia shield κανει για την τηλεοραση που εχουμε στο δωματιο? Εχω την toshiba 32w143 dg smart tv Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάϊος 2, 2022 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2022 14 λεπτά πριν, το μέλος dolmen έγραψε: To nvdia shield κανει για την τηλεοραση που εχουμε στο δωματιο? Εχω την toshiba 32w143 dg smart tv Η τηλεόραση είναι smart οπότε 99% έχει ήδη το Netflix μέσα...εάν έχει και playstore δοκίμασε να κατεβάσεις το Kodi....ίσως δεν είναι ανάγκη να πάρεις boxaki.... Εαν δεν κάνω λάθος και τα cosmote κτλπ έχουν εφαρμογες για τις smart tv όπως η δική σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolmen Μάϊος 2, 2022 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2022 (edited) 19 minutes ago, f117 said: Η τηλεόραση είναι smart οπότε 99% έχει ήδη το Netflix μέσα...εάν έχει και playstore δοκίμασε να κατεβάσεις το Kodi....ίσως δεν είναι ανάγκη να πάρεις boxaki.... Εαν δεν κάνω λάθος και τα cosmote κτλπ έχουν εφαρμογες για τις smart tv όπως η δική σου ειναι σιγουρο οτι η τηλεοραση μου ειναι smart?? αν δεν ειναι smart θα κανει το nvdia shield/? Έγινε επεξεργασία Μάϊος 2, 2022 από dolmen Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 3, 2022 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2022 Το εχω το συγκεκριμενο. Νομιζω ειναι overkill Στους δικους μου, εχω βαλει Mi Box 4k στο σαλονι τους και στο υ/δ τους. Παιζει netflix/ertflix μια χαρα και τους εχω σεταρει kodi με το "The Crew" σαν addon Επισης αξιζει μια συνδρομη σε real-debrid !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάϊος 3, 2022 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2022 21 ώρες πριν, το μέλος dolmen έγραψε: ειναι σιγουρο οτι η τηλεοραση μου ειναι smart?? αν δεν ειναι smart θα κανει το nvdia shield/? Εγώ βλέπω ότι ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts