fatalara Ιανουάριος 8, 2023 #261 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2023 (edited) Θα βγει. Στην επόμενη γενιά θα σου δώσει 20%, ένα κλικ πίσω όλα τα τσιπ και θα σε χρεώνει τα ίδια. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 8, 2023 από fatalara 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιανουάριος 8, 2023 Author #262 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2023 (edited) 5080 στα 899 κ ολοι θα λεμε το αφεντικο τρελαθηκε. Μεχρι να βγει η 6080 στα 1299. Spoiler Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 8, 2023 από GFFermari 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Ιανουάριος 8, 2023 #263 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2023 1 ώρα πριν, το μέλος GFFermari έγραψε: 5080 στα 899 κ ολοι θα λεμε το αφεντικο τρελαθηκε. Μεχρι να βγει η 6080 στα 1299. Reveal hidden contents Η οποία θα είναι 5070ti σε απόδοση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 8, 2023 #264 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2023 (edited) On 6/1/2023 at 2:21 ΠΜ, το μέλος SOTOS V έγραψε: Eχετε κανει καμια επισκεψη στο twitch τελευταια ??? Οταν το καθε κακομαθημενο και η καθε ξεβρακωτη που δειχνει τον λωκο της στα streams παει και σκαει 600 και 1000 για να αγοραζει καρτες γραφικων τυπου 3070 και 3080 απλα για να παιζει League of Legends (η καποια αλλη παρομοια σαχλαμαρα) τοτε εμεις oi υπολοιποι που παιζουμε παιχνιδια τυπου Cyberpunk τι καρτες γραφικων θα πρεπει να αγοραζουμε δηλαδη ;; Θα πρεπει να καθομαστε και να ειμαστε ισα και ομοια με αυτους ;; Το καθε ****** διαφημιζει τη μαπα του στο twitch και παει και σκαει ενα καρο λεφτα σε ακριβο hardware μονο και μονο για να παιζει LOL και DOTA ολη μερα. Δεν υπαρχει περιπτωση εγω που παιζω πολυ ανωτερα και πιο απαιτητικα παιχνιδια να εχω χειροτερο συστημα απο τα ορνια του twitch που παιζουν ολη μερα διαδικτυακα παιχνιδακια της πλακας και αποκαλουν τους εαυτους τους "GAMERS" Υπαρχει και συνήθως γινεται. Σορρυ που στο χαλαω. Χαχαχα Και για να στο κανω ανομα χειροτερο ναι είσαι παρακατω απο ολους αυτους που σχολιαζεις αν τα κριτηρια σου είναι το τι hardware εχεις. Αν οχι προφανως δεν εισαι τοσο σκουπιδι οσο αυτοι ολοι. Και στο λεει καποιος που ειναι σε αυτό το πράγμα εδω κ 5 χρονια Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 8, 2023 από icy20 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Ιανουάριος 8, 2023 #265 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2023 39 λεπτά πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Υπαρχει και συνήθως γινεται. Σορρυ που στο χαλαω. Χαχαχα Και για να στο κανω ανομα χειροτερο ναι είσαι παρακατω απο ολους αυτους που σχολιαζεις αν τα κριτηρια σου είναι το τι hardware εχεις. Αν οχι προφανως δεν εισαι τοσο σκουπιδι οσο αυτοι ολοι. Και στο λεει καποιος που ειναι σε αυτό το πράγμα εδω κ 5 χρονια Άντε να του εξηγήσεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιανουάριος 8, 2023 #266 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2023 4 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: δεν νομιζω να εχει ξαναφαει τοοοοοσο πολυ κραξιμο η πρασινη (και χρειαζεται αλλο τοσο). Ελπιζω να βγει τελικα κατι καλο απο ολο αυτο το κραξιμο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 8, 2023 #267 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2023 29 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Άντε να του εξηγήσεις. Εγω το κανω ηλια. Το θεμα είναι ποιος ακουει. Δεν λεω οτι κ εγω δεν τσαντιζομαι που υπαρχουν παντού simps και ηλιθιοι που σαπορταρουν σκουπιδια αλλα ετσι ειναι η κοινωνια. Εχουμε γεμισει πορνες που δεν κανουν σεξ απλα δειχνουν πραγματα στο ιντερνετ (ας μην αναφερουμε το onlyfans που εκει ειναι διαδικτυακη πορνεια) και φλεξοποζεραδες/φλεξοποζεραδισες του insta/tiktok Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 8, 2023 #268 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2023 3 ώρες πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Εγω το κανω ηλια. Το θεμα είναι ποιος ακουει. Δεν λεω οτι κ εγω δεν τσαντιζομαι που υπαρχουν παντού simps και ηλιθιοι που σαπορταρουν σκουπιδια αλλα ετσι ειναι η κοινωνια. Εχουμε γεμισει πορνες που δεν κανουν σεξ απλα δειχνουν πραγματα στο ιντερνετ (ας μην αναφερουμε το onlyfans που εκει ειναι διαδικτυακη πορνεια) και φλεξοποζεραδες/φλεξοποζεραδισες του insta/tiktok Όλοι αυτοί θα ήταν απόλυτα μηδενικά αν δεν υπήρχαν άνθρωποι με μηδέν κριτική ικανότητα και παιδεία να τους ακολουθούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιανουάριος 9, 2023 #269 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2023 Braking news Το αορατο χερι της nvidia εχει βαλει μαχαιρι στο λαιμο χιλιαδων καταναλωτων και τους αναγκαζει να παρουν τις καρτες της Μαγκες ξυπνατε , γιατι βλεπετε μονο το δεντρο και οχι το δασος Ολα τα προιοντα εχουν παρει απο 20-50% πανω τα τελευταια 3 χρονια , να λετε ευχαριστω που τουλαχιστον μπορειτε απλα να μην αγορασετε μια καρτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 9, 2023 #270 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2023 (edited) 4 ώρες πριν, το μέλος kpetros έγραψε: Ολα τα προιοντα εχουν παρει απο 20-50% πανω τα τελευταια 3 χρονια , να λετε ευχαριστω που τουλαχιστον μπορειτε απλα να μην αγορασετε μια καρτα Δεν ισχύει για όλα τα προϊόντα. π.χ. οι επεξεργαστές δεν έχουν πάρει τέτοια αύξηση, το αντίθετο πωλούνται φθηνότερα. Η AMD και η Nvidia ξεκάθαρα πωλούν GPUs με 60-70% margins και υλοποιούν ένα πρωτόγνωρο "price fixing" της αγοράς σε συνεργασία με πληρωμένους youtubers και trolls των social media. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 9, 2023 από gdp77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Ιανουάριος 9, 2023 #271 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2023 30 λεπτά πριν, το μέλος gdp77 έγραψε: Δεν ισχύει για όλα τα προϊόντα. π.χ. οι επεξεργαστές δεν έχουν πάρει τέτοια αύξηση, το αντίθετο πωλούνται φθηνότερα. Η AMD και η Nvidia ξεκάθαρα πωλούν GPUs με 60-70% margins και υλοποιούν ένα πρωτόγνωρο "price fixing" της αγοράς σε συνεργασία με πληρωμένους youtubers και trolls των social media. Το 60% είναι φυσιολογικό σου ξαναλέω. Το ποσό παραπάνω από αυτό είναι το πρόβλημα και το μαγείρεμα που γινόταν πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιανουάριος 9, 2023 #272 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2023 https://videocardz.com/newz/msi-afterburner-software-without-msi-support-project-is-probably-dead Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 9, 2023 #273 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2023 Ενταξει ηρθε η Ζοτακ. Πρωτη φορα βλεπω τοσο μεγαλη καρτα στη ζωη μου. 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Ιανουάριος 9, 2023 #274 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2023 8 λεπτά πριν, το μέλος GoMaR έγραψε: Πρωτη φορα βλεπω τοσο μεγαλη That's what she said. 4090? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 9, 2023 #275 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2023 ναι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 9, 2023 #276 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2023 27 λεπτά πριν, το μέλος GoMaR έγραψε: Ενταξει ηρθε η Ζοτακ. Πρωτη φορα βλεπω τοσο μεγαλη καρτα στη ζωη μου. Λέγεται ότι η νέα μέτρηση στα reviews θα είναι ο λόγος €/cm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Ιανουάριος 9, 2023 #277 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2023 36 λεπτά πριν, το μέλος GoMaR έγραψε: Ενταξει ηρθε η Ζοτακ. Πρωτη φορα βλεπω τοσο μεγαλη καρτα στη ζωη μου. πάρε ένα ps5 και βάλτο μέσα στο PC με γειες 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Cyber_Cookie Ιανουάριος 9, 2023 Δημοφιλής Δημοσίευση #278 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2023 26 λεπτά πριν, το μέλος gdp77 έγραψε: Λέγεται ότι η νέα μέτρηση στα reviews θα είναι ο λόγος €/cm Eίναι τα Χ. Γι αυτό και είναι τόσο μπροστά η ATi. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 9, 2023 #279 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2023 1 ώρα πριν, το μέλος GoMaR έγραψε: Ενταξει ηρθε η Ζοτακ. Πρωτη φορα βλεπω τοσο μεγαλη καρτα στη ζωη μου. Και νομίζω της Asus είναι πιο μεγάλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 9, 2023 #280 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2023 3 ώρες πριν, το μέλος GoMaR έγραψε: Ενταξει ηρθε η Ζοτακ. Πρωτη φορα βλεπω τοσο μεγαλη καρτα στη ζωη μου. Εδω η 3070ti που εχω ειναι ιδιο μηκος. Αρα απλα δεν εχεις δει τις σωστές καρτες. Χσχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts