Jump to content

nVidia RTX 40X0 Ada Architecture

Recommended Posts

30 λεπτά πριν, το μέλος giorgos2187 έγραψε:

Μαλακα μου νταξει..... 2Κ η 4080... Τραγικό, απλά. Και εις ανώτερα. Να πληρώνουμε κάνα 1000αρικακι για ΧΧ50 στο τέλος. Στον τάφο τους να τις παρουνε ρε. 

Ψηφίζουμε με τα πορτοφόλια μας. Ευτυχώς υπάρχουν εναλλακτικές σε πιο προσγειωμένες τιμές. Και πάλι overpriced, αλλά πιο προσγειωμένες.

23 λεπτά πριν, το μέλος gdp77 έγραψε:

Ψηφίζουμε με τα πορτοφόλια μας. Ευτυχώς υπάρχουν εναλλακτικές σε πιο προσγειωμένες τιμές. Και πάλι overpriced, αλλά πιο προσγειωμένες.

Τι να πω, μακάρι. Γιατί νταξει, αν πάλι ξεπουλησουνε οι 4080/4090, ε, κλαφτα. Εδώ βλέπεις έχει γεμίσει ο τόπος με αγγελίες για 3070/3080/ti. Μη και δε προλάβουν να σταθούν το 2χιλιαρο day one και δεν πάνε από τα 250 στα 300fps. Τι ελπίδα να υπάρχει από κει και πέρα για καλύτερες τιμές ρε συ; Κάθε γενιά και τρις χειρότερα θα είναι οι τιμές. Μέχρι να χτυπήσουμε όλοι μαζί το κεφάλι στον τοίχο.

Δε δίνω πάνω από 700-800 λισαβετ για κάρτα, αν κ μπορώ κ θέλω 2Χ την 2080Ti σε πραγματικά νούμερα.

Η 4080 είναι τουλάχιστον 2Χ η δίκη μου. Αλλά όχι.

Δυστυχώς κολλήσαμε. 

• Like 2

https://www.techspot.com/news/96709-nvidia-delivers-official-statement-melting-4090-power-cables.html

Nvidia issued an official statement today regarding instances of melting power cords for the GeForce RTX 4090. The company is aware of about 50 cases worldwide, claiming they result from users improperly plugging in the cables.