vagvagvag Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21, 2008 Παιδια θελω να παρω ενα μεγαλο τροφοδοτικο , ισως και 1000 Watt.Μπορειτε να μου προτεινετε τα πιο αθορυβα που εχετε ή ξερετε?Αν γραφουν και στα site τους ποσα db πιανουν θα ηταν ακομα καλυτερα.thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Chris_ Αύγουστος 21, 2008 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2008 Δες τα coolermaster: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977705&product=1084542Και το 100αρι ειναι επεισης αθορυβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Αύγουστος 21, 2008 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2008 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977705&product=1090828νομίζω είναι μια χαράκαι πολύ καλή τιμούλα για 1000άρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagvagvag Αύγουστος 21, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2008 Παιδια και εγω μετα απο μια γυρα που εκανα στο Internet κατεληξα οτι το Coolmaster M1000 πρεπει να ειναι μια πολυ καλη επιλογη.Και αθορυβο.Βεβαια το πλαισιο δινει 28 db ενω τα ξενα site δινουν 16 db.Νομιζω οτι θα ειναι μια χαρα.Να ευχαριστησω τον Vatos_locos για την βοηθεια του που ειχα ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου.Ο ανθρωπος δεν με ηξερε και μου ειπε απο μονος του να συναντηθουμε και μου εδειξε ορισμενα πραγματα που δεν ηξερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Αύγουστος 21, 2008 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2008 Παιδια και εγω μετα απο μια γυρα που εκανα στο Internet κατεληξα οτι το Coolmaster M1000 πρεπει να ειναι μια πολυ καλη επιλογη.Και αθορυβο.Βεβαια το πλαισιο δινει 28 db ενω τα ξενα site δινουν 16 db.Νομιζω οτι θα ειναι μια χαρα. ναι μια χαρά είναι και αυτό Να ευχαριστησω τον Vatos_locos για την βοηθεια του που ειχα ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου.Ο ανθρωπος δεν με ηξερε και μου ειπε απο μονος του να συναντηθουμε και μου εδειξε ορισμενα πραγματα που δεν ηξερα. you make me blush :smile034: εγώ ευχαριστώ σου έστειλα και pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Αύγουστος 21, 2008 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2008 Παιδια και εγω μετα απο μια γυρα που εκανα στο Internet κατεληξα οτι το Coolmaster M1000 πρεπει να ειναι μια πολυ καλη επιλογη.Και αθορυβο.Βεβαια το πλαισιο δινει 28 db ενω τα ξενα site δινουν 16 db.Νομιζω οτι θα ειναι μια χαρα.Να ευχαριστησω τον Vatos_locos για την βοηθεια του που ειχα ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου.Ο ανθρωπος δεν με ηξερε και μου ειπε απο μονος του να συναντηθουμε και μου εδειξε ορισμενα πραγματα που δεν ηξερα.Παρόλο που έχω το συγκεκριμένο και είμαι πολύ ευχαριστημένος από μεριά ήχου,Μπροστά στο Zalman ZMxxxx φωνάζει. Είχα το 600αρί της σειράς και ήταν ότι πιο αθόρυβο είδα στην ζωή μου. Και είναι και πολύ κρύο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagvagvag Αύγουστος 22, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2008 Τελικα να αλλαξω λιγο την γνωμη μου.Ειχα το Seasonic 500W το οποιο ηταν αθορυβο.Πηρα το Coolmaster 1000W το οποιο κανει λιγο θορυβο.Το βαζω πιο κατω σε σχεση με το Seasonic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Αύγουστος 22, 2008 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2008 το pc είναι εντάξει τώρα ?κάρτες δίσκοι όλα οκ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.