Δημοφιλής Δημοσίευση tragikos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7, 2022 (edited) Καλησπέρα σας, παρέλαβα σήμερα το reserved Steam Deck μου την απλή έκδοση με τα 64GB. Προς το παρόν απλά το έχω ανοίξει και του έκανα και το BIOS update που μου ζήτησε. Ορίστε και μερικές φωτογραφίες (click για κανονικό μέγεθος). Ήρθε σε ένα χάρτινο κουτί με ACS: Περιλαμβάνει power adapter ευρωπαϊκό των 45W με μη αποσπώμενο καλώδιο USB-C (Victorinox Classic SD for scale): Έρχεται μέσα σε μία σκληρή θήκη με χερούλι στο πλάι και ελαστικό band από πίσω: Χρειάζεται να κατεβάσει updates και κάνει 2-3 restarts μέχρι να σου ζητήσει να βάλεις τον λογαριασμό σου στο steam: Φαίνεται να έχουν ένα bug στο process του reservation όμως, γιατί ακόμα θεωρεί ότι δεν έχω ολοκληρώσει τη διαδικασία και μου το βγάζει ως μήνυμα και μέσα από το ίδιο το deck Πρώτες εντυπώσεις: - Έχει σημαντικό βάρος, καλό είναι να ακουμπάς τα χέρια σου κάπου - Αν και πλαστικό, βγάζει μία καλή αίσθηση ποιότητας και στιβαρότητας - Ωραία οθόνη και ας μην είναι anti-glare, θα το δω όμως και ingame - Συνδέθηκε εύκολα με τα bluetooth ακουστικά μου - Τα haptics έχουν ωραία αίσθηση - Τα ηχεία είναι αρκετά δυνατά - Ως χρήστης mouse & keyboard θα πρέπει να συνηθίσω τα controls, αλλά μου φαίνεται ότι έχει πολλά!! Νιώθω αρχικά ότι για το μέγεθος των χεριών μου θα είμαι οκ. - Από τα 64GB έχει διαθέσιμα τα 41,43GB Μέσα στο ΣΚ θα ασχοληθώ περισσότερο, αν υπάρχει κάτι που θέλετε να δοκιμάσω μου λέτε. Δε φαίνεται να μπορώ να δεσμεύσω το 2ο post για επιπλέον σχόλια. Δεν ξέρω επίσης μέχρι πότε μπορώ να ενημερώνω το αρχικό. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 7, 2022 από tragikos 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Απρίλιος 8, 2022 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2022 Μεγείες και να το χαρείς! Πότε είχες κανει το reservation? Εμενα λεει Q2/22 και ακόμα περιμένω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Απρίλιος 8, 2022 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2022 17 Ιουλίου 2021 βλέπω πως έκανα το reservation. Σε εμένα έλεγε Q1/22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Απρίλιος 8, 2022 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2022 καλοριζικο! εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος παντως.. εχτες μαλιστα του εβαλα και 1tb ssd οποτε μαζι με την sd card ειμαι στα 2tb με full rom collection απο atari mexri ps3 + steam pc games για μενα αξιζει και καθε σπιτι καποια στιγμη θα ηταν καλο να αποκτησει ενα :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Απρίλιος 11, 2022 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2022 @overclocked πήρες την έκδοση με 64GB και έβαλες 1TB SSD; Ποια SD Card πήρες; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση overclocked Απρίλιος 13, 2022 Δημοφιλής Δημοσίευση #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2022 (edited) On 11/4/2022 at 7:04 ΜΜ, το μέλος tragikos έγραψε: την 256 εκδοση πηρα.. sd card sandisk 1tb Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 13, 2022 από overclocked 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιούνιος 19, 2022 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2022 AMD possibly developing Steam Deck 2 APU with Zen 4 and RDNA 3 WWW.TECHSPOT.COM Sources within AMD have told Moore's Law is Dead about a new mobile APU the company is developing, calling it a successor to... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Οκτώβριος 11, 2022 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2022 (edited) Για να το δοκιμάσουμε και το dock του deck: Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 11, 2022 από tragikos 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Οκτώβριος 25, 2022 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2022 Παρέλαβα μόλις: Εντυπώσεις μόλις βρω λίγο χρόνο 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Απρίλιος 4, 2023 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2023 On 10/25/2022 at 5:13 PM, tragikos said: Εντυπώσεις μόλις βρω λίγο χρόνο @tragikos, @overclocked Αναρωτιέμαι ιδίως πόσο πρακτική είναι η έκδοση χωρίς NVMe και αν το dοck είναι όντως σχεδόν απαραίτητο, όπως σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. Για πείτε εμπειρίες, τώρα που έχει περάσει λίγος καιρός. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Απρίλιος 6, 2023 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2023 (edited) Η αλήθεια είναι ότι άργησα να ασχοληθώ μαζί του, αφενώς γιατί όντως δεν είχα χρόνο, αφετέρου γιατί διαπίστωσα ότι δεν είμαι πολύ καλός με τα χειριστήρια. Εδώ και λίγο καιρό όμως που έχω αρχίσει να ασχολούμαι με το τρομερό Hades, το οποίο καταλήγω ότι παίζεται καλύτερα σε χειριστήριο, το έχω σκίσει! Με την κάθε ευκαιρία μπαίνω στο παιχνίδι και σταματάω βάζοντας το σε αναμονή. Έχει άπειρες επιλογές και δεν έχω ασχοληθεί να τις ψάξω όλες, αλλά μέχρι και το Read Dead Redemption 2 έβαλα και φαίνεται να παίζει μια χαρά (αν και προτιμώ να το παίζω με πληκτρολόγιο). Κάποια bullets: Η δυνατότητα "αναμονής" και τα cloud saves κάνουν το Steam Deck τρομερό για παιχνίδι On-the-go. Δεν έχω θέμα με τα loading times η μπαταρία του με καλύπτει, αν και έχει τύχει να θέλω περισσότερο. Είναι κάπως βαρύ για πολλή ώρα στα χέρια, οπότε συνηθίζω να το κρατάω πάνω στην κοιλιά μου πχ όταν είμαι ημι-ξαπλωμένος Η ποιότητα των υλικών του είναι όσο καλή χρειάζεται για να μη με απασχολεί Χαίρομαι που βλέπω συχνά updates και ακόμα περισσότερο χαίρομαι που δεν θα βγει άμεσα κάποιο νέο Steam Deck Το Dock το δοκίμασα να δω ότι παίζει (και παίζει μια χαρά) και δεν ασχολήθηκα ξανά, γιατί πήρα νέο PC. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 6, 2023 από tragikos 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Απρίλιος 7, 2023 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2023 Θα το αγόραζες αν είχες πάρει τον υπολογιστή πρώτα; …έχω την εντύπωση πως όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Απρίλιος 13, 2023 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2023 Θα το αγόραζα ως fan της Valve, γιατί θα με έτρωγε η τσέπη μου. Είχα την ελπίδα ότι θα με βολέψει να σου πω την αλήθεια, αλλά δεν έκανα την συσχέτιση ότι δεν έχω μάθει να παίζω σε χειριστήριο. Για όποιον παίζει πχ FPS με χειριστήριο άνετα, είναι πολύ καλή περίπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Απρίλιος 14, 2023 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2023 Pc Masterrace - 9GAG 9GAG.COM 6,085 points • 372 comments 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BASSstarlet Μάϊος 23, 2023 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2023 (edited) Παιδιά, από που το αγοράζουμε; Aπό Steam μόνο; Έγινε επεξεργασία Μάϊος 23, 2023 από BASSstarlet Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Μάϊος 24, 2023 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2023 8 hours ago, BASSstarlet said: Παιδιά, από που το αγοράζουμε; Aπό Steam μόνο; Ναι. Δεν πρόλαβες βέβαια το επετειακό -10% που είχε προ καιρού, αλλά δε χάθηκε ο κόσμος. Φαντάζομαι έχεις δει και το παρόμοιο ASUS ROG Ally που έχει βγει στο μεταξύ. Αυτό θα το βρεις και σε άλλα μαγαζιά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BASSstarlet Μάϊος 24, 2023 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2023 Οι τιμές αυτές που δίνει το Steam είναι τελικές; Εννοώ, με τα τελωνεία κλπ τι γίνεται;Από Ευρώπη έρχεται; Έχει φοβηθεί το μάτι μας τα τελευταία χρόνια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Μάϊος 24, 2023 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2023 3 minutes ago, BASSstarlet said: Οι τιμές αυτές που δίνει το Steam είναι τελικές; Εννοώ, με τα τελωνεία κλπ τι γίνεται;Από Ευρώπη έρχεται; Έχει φοβηθεί το μάτι μας τα τελευταία χρόνια... Οι τιμές που βλέπεις όταν το προσθέσεις στο καλάθι είναι τελικές. Τα μεταφορικά συμπεριλαμβάνονται στην τιμή και η αποστολή είναι από ευρωπαϊκή αποθήκη. https://help.steampowered.com/en/faqs/view/339C-BC5C-3D89-53D9 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιούνιος 29, 2023 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2023 Όλα τα Steam Deck με έκπτωση. 64 GB -10% (~377€), 256 GB -15% (~467€), 512 GB -20% (~543€). Steam Deck™ STORE.STEAMPOWERED.COM Steam Deck™ is the most powerful, full-featured gaming handheld in the world. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Νοέμβριος 6, 2023 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2023 Solving Steam Deck Shader Storage with a 61.44TB SSD - StorageReview.com WWW.STORAGEREVIEW.COM The toys in the StorageReview lab are extensive. In this piece, we look at… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts