Jump to content

Constructing DI/LN2 container #2

GoriLLakoS

Recommended Posts

Η βαση διαμορφωθηκε με dremel ,εκανα εναν κυκλο διαμετρου 6cm οπου θα μπει ο σωληνας και οι 4 τρυπες γινανε με τρυπανι....να πω οτι μου εσπασε ενας ενισχυμενος δισκος κοπης στα μουτρα ενω ακοβα τον χαλκο με το dremel και ψιλοκαηκα....μαλλον με γωνιακο τροχο μεγαλο θα κοβω καλυτερα και ταχυτερα χοντρα κομματια σιδηρου...

post-634-1416071924,5084_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από greekfragma

μπραβο ρε μπιλακο........προσεχε ομως ρε συ........το καψιμο οκ?ελπιζω να φορας μασκες και τετοια προστατευτικα.περιμενουμε την συνεχεια:T:

thanks man...!Θα το στειλω σε μηχανουργειο να το κολλησουν με οξυγονο διοτι εγω με απλο προπανιο και γκαζακι απο κατω δεν πιστευω να τα καταφερω....

Αρχική απάντηση από chroma

Πότε θα τα δούμε σε δράση;

1.οταν ερθει ο ανταπτορας....

2.οταν τελειωσω τις πανελληνιες aka 13 ιουνιου και μετα...:(....sorry guys...αλλα δεν λεει να παιζω με τις πανελληνιες....:(

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 23:23]

1.οταν ερθει ο ανταπτορας....

2.οταν τελειωσω τις πανελληνιες aka 13 ιουνιου και μετα...:(....sorry guys...αλλα δεν λεει να παιζω με τις πανελληνιες....:(

...κατά τη γνώμη μου ...αρκετά παιζεις λίγο πρίν τις Πανελληνιες .....συγκεντρώσου στο διαβασμα σου .....τα κάνιστρα μπορουν να περιμένουν...... :)

εντελώς φιλικά........:)

Αρχική απάντηση από doctor

...κατά τη γνώμη μου ...αρκετά παιζεις λίγο πρίν τις Πανελληνιες .....συγκεντρώσου στο διαβασμα σου .....τα κάνιστρα μπορουν να περιμένουν...... :)

εντελώς φιλικά........:)

τι λες ωρε?και να παρει αλλος πρωτος το >22????:(...αλλα εχεις δικιο....

μονο την βαση θα την γεμισω τρυπες για καλυτερη αγωγιμοτητα,θα το στειλω για κολλημα και μετα σταματαω....

Τελικα το κολλησα μονος μου......ασημοκολληση με βορακα,ενα γκαζακι,προπανιο...αυτα..!

Εβαλα την βαση πανω στο γκαζακι να το ζεσταινει.....του εριχνα φουλ προπανιο μεχρι που πυρακτωθηκε και υστερα το κολλησα....ολα καλα...ολα ωραια...!Τωρα μενει μονο lapping....:sick: το βαριεμαιαιαιαι....:D

post-634-1416071927,3596_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από eleven

Μπραβο ρε Βιλλυ πολυ ωραιος .

Ωρα για διαλλειμα ομως ...................ξαναρχιζεις μετα

Thanks....''ειδωλο''....:)

Αν και μπροστα στα δικα σου δεν πιανει μια.....:(

Διαμορφωσα και την βαση αλλιως...την γεμισα τρυπες μεχρι το 0.5cm της βασης....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.