Jump to content

Γενικα για NVMe

Recommended Posts

@idonthave Σκέφτομαι να πάρω το icy box που έδειξες. Αξίζει λές ή να κοιτάξω και αλλού. Σκοπεύω να βάλω τον evo plus που έχω τώρα το σύστημα και στη θέση του να βάλω τον Kingston KC3000, μάλλον 2tb. Τι λέτε για τον kingston;

3 ώρες πριν, το μέλος psyber έγραψε:

@idonthave Σκέφτομαι να πάρω το icy box που έδειξες. Αξίζει λές ή να κοιτάξω και αλλού. Σκοπεύω να βάλω τον evo plus που έχω τώρα το σύστημα και στη θέση του να βάλω τον Kingston KC3000, μάλλον 2tb. Τι λέτε για τον kingston;

Μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο θέμα, οπότε θα έλεγα ναι, απ'την στιγμή που θα σου περισσέψει m.2 δίσκος.

Πριν πάρω την θήκη για τον m.2 χρησιμοποιούσα/ω έναν sata ssd που έχω ως εξωτερικό και οι ταχύτητες μεταφοράς

είναι γύρω στα 250mb/s όπου οι αντίστοιχες ταχύτητες στον μ.2 είναι στα 750-780mb/s, 

Επίσης σε μεταφορά διάφορων αρχειών στον μ.2 πάλι έχει καλύτερες ταχύτητες. (μιλάω πάντα για μεταφορά προς τον m.2)

Εγώ το συνδέω σε type-c είναι πιο σταθερές οι ταχύτητες χωρίς πολλά σκαμπανεβάσματα.

Το καλώδιο που είναι κοντό, οπότε πήρα ένα έξτρα, απλά να προσέξεις να είναι usb type-c 3.1 gen 2 αν θα πάρεις.

Ο kingston είναι κομπλέ είναι

KC3000 / fury renegade / sn850x (πάρε όποιος είναι πιο φθηνός)

• 1 month later...
WWW.TECHPOWERUP.COM

MSI Spatium M580 Liquid Frozr is easily one of the most interesting SSDs we've come across in CES 2024. Picture this—an M.2-2280 SSD that has a self-contained liquid cooler, complete with a fan...

Image result for really gif

• Like 1
  • Haha 3

• 7 months later...

Παιδιά άνοιξα το προγραμμα Kingston SSD Manager και μου αναφέρει ότι υπάρχει διαθέσιμο firmware update για τον kc3000. Προχωράμε άφοβα; Όχι τιποτε άλλο αλλά έχω δύο από αυτούς...

1 ώρα πριν, το μέλος psyber έγραψε:

Παιδιά άνοιξα το προγραμμα Kingston SSD Manager και μου αναφέρει ότι υπάρχει διαθέσιμο firmware update για τον kc3000. Προχωράμε άφοβα; Όχι τιποτε άλλο αλλά έχω δύο από αυτούς...

Συνήθως είναι καλύτερα να το κάνεις, παρά να μην το κάνεις (γκουχ... Samsung 990 Pro).

Όπως και να έχει, έχω KC3000 με τελευταίο firmware και τα δεδομένα μου είναι ακόμα εδώ 😛

• Like 1

• 1 month later...