psyber Νοέμβριος 26, 2023 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2023 @idonthave Σκέφτομαι να πάρω το icy box που έδειξες. Αξίζει λές ή να κοιτάξω και αλλού. Σκοπεύω να βάλω τον evo plus που έχω τώρα το σύστημα και στη θέση του να βάλω τον Kingston KC3000, μάλλον 2tb. Τι λέτε για τον kingston; Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Νοέμβριος 26, 2023 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2023 3 ώρες πριν, το μέλος psyber έγραψε: @idonthave Σκέφτομαι να πάρω το icy box που έδειξες. Αξίζει λές ή να κοιτάξω και αλλού. Σκοπεύω να βάλω τον evo plus που έχω τώρα το σύστημα και στη θέση του να βάλω τον Kingston KC3000, μάλλον 2tb. Τι λέτε για τον kingston; Μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο θέμα, οπότε θα έλεγα ναι, απ'την στιγμή που θα σου περισσέψει m.2 δίσκος. Πριν πάρω την θήκη για τον m.2 χρησιμοποιούσα/ω έναν sata ssd που έχω ως εξωτερικό και οι ταχύτητες μεταφοράς είναι γύρω στα 250mb/s όπου οι αντίστοιχες ταχύτητες στον μ.2 είναι στα 750-780mb/s, Επίσης σε μεταφορά διάφορων αρχειών στον μ.2 πάλι έχει καλύτερες ταχύτητες. (μιλάω πάντα για μεταφορά προς τον m.2) Εγώ το συνδέω σε type-c είναι πιο σταθερές οι ταχύτητες χωρίς πολλά σκαμπανεβάσματα. Το καλώδιο που είναι κοντό, οπότε πήρα ένα έξτρα, απλά να προσέξεις να είναι usb type-c 3.1 gen 2 αν θα πάρεις. Ο kingston είναι κομπλέ είναι KC3000 / fury renegade / sn850x (πάρε όποιος είναι πιο φθηνός) Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Νοέμβριος 27, 2023 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2023 @idonthave έχω βρει τον kc3000 2tb στα 104 ευρώ. 20 ευρώ φθηνότερος από το fury και καμιά 50αριά πιο κάτω από το wd. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιανουάριος 10 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10 MSI Spatium M580 Liquid Frozr is an M.2 SSD with a Self Contained Liquid Cooling Loop WWW.TECHPOWERUP.COM MSI Spatium M580 Liquid Frozr is easily one of the most interesting SSDs we've come across in CES 2024. Picture this—an M.2-2280 SSD that has a self-contained liquid cooler, complete with a fan... 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Αύγουστος 23 #25 Κοινοποίηση Αύγουστος 23 Παιδιά άνοιξα το προγραμμα Kingston SSD Manager και μου αναφέρει ότι υπάρχει διαθέσιμο firmware update για τον kc3000. Προχωράμε άφοβα; Όχι τιποτε άλλο αλλά έχω δύο από αυτούς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Αύγουστος 23 #26 Κοινοποίηση Αύγουστος 23 1 ώρα πριν, το μέλος psyber έγραψε: Παιδιά άνοιξα το προγραμμα Kingston SSD Manager και μου αναφέρει ότι υπάρχει διαθέσιμο firmware update για τον kc3000. Προχωράμε άφοβα; Όχι τιποτε άλλο αλλά έχω δύο από αυτούς... Συνήθως είναι καλύτερα να το κάνεις, παρά να μην το κάνεις (γκουχ... Samsung 990 Pro). Όπως και να έχει, έχω KC3000 με τελευταίο firmware και τα δεδομένα μου είναι ακόμα εδώ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Αύγουστος 23 #27 Κοινοποίηση Αύγουστος 23 Συμφωνώ, τα όσα έχουν γίνει με τη Samsung σκέφτηκα και είπα να ρωτήσω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Αύγουστος 23 #28 Κοινοποίηση Αύγουστος 23 @minast Μιας και το ανέφερες, πλέον είναι αρκούντως αξιόπιστα τα Samsung; Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Αύγουστος 23 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 23 2 ώρες πριν, το μέλος psyber έγραψε: @minast Μιας και το ανέφερες, πλέον είναι αρκούντως αξιόπιστα τα Samsung; Αυτό ξέρω διαβάζοντας εμπειρίες άλλων. Προσωπικά δεν έχω νεότερο από 980 Pro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BASSstarlet Οκτώβριος 19 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19 Σε Socket 1155, να προσθέσω έναν NVMe με 11άρια ή ματαιοπονώ; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Οκτώβριος 19 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19 4 hours ago, BASSstarlet said: Σε Socket 1155, να προσθέσω έναν NVMe με 11άρια ή ματαιοπονώ; SATA SSD, Windows 10 και είσαι μια χαρά. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BASSstarlet Οκτώβριος 19 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19 Μάλιστα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Οκτώβριος 22 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22 On 19/10/2024 at 6:45 ΜΜ, το μέλος BASSstarlet έγραψε: Σε Socket 1155, να προσθέσω έναν NVMe με 11άρια ή ματαιοπονώ; Αυτό πως θα μπορούσε να γίνει; Μέσω κάρτας pci xpress? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BASSstarlet Οκτώβριος 22 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22 E μάλλον, αλλά δεν ξέρω αν θα χρειαζόταν και τίποτα update η μητρική. Οπότε θα έμπλεκα, φοβάμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts