YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2022 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2022 Σκεφτομαι να παρω αυτο το σετακι. Εχει κανεις χρησιμοποιησει αυτο η κατι αλλο? Αλλη προταση ? CCINEE Set Βουρτσάκια καθαρισμού πληκτρολογίου | Αντιστατικά, νάιλον, μαύρα, 8 τεμάχια WWW.SKROUTZ.GR Βρες CCINEE Set Βουρτσάκια καθαρισμού πληκτρολογίου | Αντιστατικά, νάιλον, μαύρα, 8 τεμάχια στο Skroutz. Δες χαρακτηριστικά και διάβασε χρήσιμα σχόλια, κριτικές &... Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Μάρτιος 28, 2022 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2022 37 λεπτά πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε: Σκεφτομαι να παρω αυτο το σετακι. Εχει κανεις χρησιμοποιησει αυτο η κατι αλλο? Αλλη προταση ? CCINEE Set Βουρτσάκια καθαρισμού πληκτρολογίου | Αντιστατικά, νάιλον, μαύρα, 8 τεμάχια WWW.SKROUTZ.GR Βρες CCINEE Set Βουρτσάκια καθαρισμού πληκτρολογίου | Αντιστατικά, νάιλον, μαύρα, 8 τεμάχια στο Skroutz. Δες... πολλά τα λεφτά xD πάρε 1-2 πινέλα βαψίματος στο μέγεθος που θέλεις μια οδοντόβουρτσα για να καθαρίζεις λεκέδες σε συνδυασμό πινέλου και κομπρεσέρ αέρα ή πιστολάκι για τα μαλλιά (στο κρύο) φυσάς και το κάνεις καινούριο το πληκτρολόγιο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ονειρος Μάρτιος 28, 2022 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2022 Διάφορες επιλογές από Amazon de Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάρτιος 29, 2022 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2022 Πεταμένα λεφτά αυτά τα σετ. Με ένα απλό μικρό πινέλο ζωγραφικής η βαφής, που είπε και ο φίλος πιο πάνω κανείς τη δουλειά σου. Τα δύσκολα βέβαια, γνωρίζεις ήδη, ότι δεν φεύγουν με κανένα πινέλο. Μόνο με ανάποδο χτύπημα, αέρα (πιστολάκι ή blower) ή αφαίρεση όλων των πλήκτρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 29, 2022 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2022 Αν δεν βγάλεις ένα ένα τα πλήκτρα να τα καθαρίσεις και να λύσεις το πληκτρολόγιο στα εξ ων συνετέθη, δεν πρόκειται να το καθαρίσεις ποτέ. Προσοχή στα πανάκια. Όσα πληκτρολόγια έχουν μεμβράνη, σβήνουν οι ηλεκτρονικοί "δρόμοι" των μεμβρανών όταν βάλεις οινόπνευμα. Το έχω κάνει 2-3 φορές σε καλά πληκτρολόγια που ήθελα να κρατήσω. Προφανώς αν έχεις κανονική ζωή αγοράζεις ένα πληκτρολόγιο ή το καθαρίζεις με λίγο αέρα κι ό,τι γίνει. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 28, 2023 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2023 On 29/3/2022 at 4:57 ΜΜ, το μέλος sotiris έγραψε: Προφανώς αν έχεις κανονική ζωή αγοράζεις ένα πληκτρολόγιο ή το καθαρίζεις με λίγο αέρα κι ό,τι γίνει Προφανώς κ δεν εχω κανονική ζωή Εχω όμως φτυάρι!!! Γνωστός είχε ένα razer black widow όπου αρκετά πλήκτρα δεν έκαναν register Οποτε μου το έφερε να του ριξω μια μάτια κ αν χρειαζόταν να αλλάξω κ κάνα διακόπτη. Τελικά λίγο καθάρισμα ήθελε μόνο Φυσικά μετά το μπάνιο έπεσε κ το ανάλογο στέγνωμα. Ο Καθαριστης υπερήχων που εχω για πλακέτες κ μικροπράγματα δοκιμάστηκε στα πλήκτρα και τα έκανε καινουρια! Καλοριζικο λοιπόν το νέο πληκτρολόγιο στον κάτοχο. 5 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Οκτώβριος 28, 2023 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2023 (edited) Άσε αυτά, που έφτασε το φτυάρι και παραμύθια! Το κομπρεσέρ γιατί το κρύβεις! ! Αγάπη εξαιρετικά ! Πολύ pro αποτέλεσμα, χειρουργικό ! Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 28, 2023 από Seafalco 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 28, 2023 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2023 "Πωλείται πληκτρολόγιο, ελαφρώς μτχ σε άριστη κατάσταση" 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 29, 2023 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2023 Το είδα χθες αλλά δεν πρόλαβα να απαντήσω!!! Να έχετε το νου σας στις αγγελίες μου 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Οκτώβριος 30, 2023 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2023 Ναι με σονικέητορ χαίρω πολύ κλέβεις εκκλησία. Άσε μας κουκλίτσα μου... Με την οδοντόβουρτσα πλήκτρο πλήκτρο or it didn't happen 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 30, 2023 Author #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2023 @karmen1983 Μου φενεται θα σου φερω και εγω 1 blackwidow (v2) για μπανιο. 32 λεπτά πριν, το μέλος sotiris έγραψε: Με την οδοντόβουρτσα πλήκτρο πλήκτρο or it didn't happen 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 30, 2023 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2023 1 ώρα πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε: @karmen1983 Μου φενεται θα σου φερω και εγω 1 blackwidow (v2) για μπανιο. above user is active at αγγελίες section Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 30, 2023 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2023 4 λεπτά πριν, το μέλος HotPeanut έγραψε: above user is active at αγγελίες section Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Οκτώβριος 30, 2023 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2023 (edited) 7 ώρες πριν, το μέλος sotiris έγραψε: Ναι με σονικέητορ χαίρω πολύ κλέβεις εκκλησία. Άσε μας κουκλίτσα μου... Με την οδοντόβουρτσα πλήκτρο πλήκτρο or it didn't happen Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR ειπα ότι θα ήταν κάτι πανάκριβο... Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 30, 2023 από sstav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts