FOTDAV3 Ιούνιος 1, 2005 Author #41 Ιούνιος 1, 2005 ξερει κανεις απο τι εξαρταται η ποιοτητα της εικονας οταν συνδεω το πισι με την τν ?απο οτι εχω διαβασει η ποιοτητα ειναι χαλια μονο σε αναπαραγωγη dvd δεν εχει προβλημα .επειδη δεν εχω δοκιμασει σε προτζεκτορα ή σε plasma γινεται να εχω μια εικονα αντιστοιχης ποιοτητας μ αυτη που εχω στην tft του pc
sotiris Ιούνιος 1, 2005 #42 Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από FOTDAV3 ξερει κανεις απο τι εξαρταται η ποιοτητα της εικονας οταν συνδεω το πισι με την τν ?απο οτι εχω διαβασει η ποιοτητα ειναι χαλια μονο σε αναπαραγωγη dvd δεν εχει προβλημα .επειδη δεν εχω δοκιμασει σε προτζεκτορα ή σε plasma γινεται να εχω μια εικονα αντιστοιχης ποιοτητας μ αυτη που εχω στην tft του pc μιλάς για αναλογική tv (crt) να υποθέσω. βασικά οι crt έχουν πολύ χαμηλή ανάλυση (720*576) οπότε η εικόνα από το pc δε φαίνεται καλά (έχει πολύ κακή ευκρίνεια). σε dvd (720*576) ή games @ 640*480 (720*576 καλύτερα αν υποστηρίζεται) η ποιότητα είναι πολύ καλή, αλλά λόγω της χαμηλής ανάλυσης
FOTDAV3 Ιούνιος 1, 2005 Author #43 Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 23:40] μιλάς για αναλογική tv (crt) να υποθέσω. βασικά οι crt έχουν πολύ χαμηλή ανάλυση (720*576) οπότε η εικόνα από το pc δε φαίνεται καλά (έχει πολύ κακή ευκρίνεια). σε dvd (720*576) ή games @ 640*480 (720*576 καλύτερα αν υποστηρίζεται) η ποιότητα είναι πολύ καλή, αλλά λόγω της χαμηλής ανάλυσης εχω συνδεσει σε crt tv και το αποτελεσμα ειναι οπως λες η εικονα ειναι κακη .ομως δεν εχω δοκιμασει να συνδεσω το pc με μια πλασμα που θα εχει 1024*768 η και παραπανω η και με βιντεοπροβολεα .ξερεις μηπως αν βελτιωνεται σ αυτη την περιπτωση
sotiris Ιούνιος 1, 2005 #44 Ιούνιος 1, 2005 ναι, έχεις διαφορά στην ευκρίνεια,λόγω μεγαλύτερης ανάλυσης.επίσης: δε χρειάζεται να μετατρέπεις το σήμα σε interlaced + σε dvi σύνδεση γλιτώνεις αρκετές dac & adc μετατροπές.edit: υπάρχει και μια άλλη παράμετρος, η ποιότητα του tv-out της κάρτας. δεν μπορεί να συγκριθεί με μια s-dub15 ή dvi, είναι χειρότερο.
ΛΑΜΠΡΟΣ Ιούνιος 2, 2005 #45 Ιούνιος 2, 2005 ταραμας οι προβολεις δεν ειναι για τα μπζα ΟΤΑΝ!τους δωσεις καλο σημα απο pc η ενα πολυ καλο dvd και ειδικα οταν τους δωσιες την αναλυση τους πχ εχω τον panasonic ae700 και του δινω 1280χ720 μεσω hdmi ετσι ο προβολεας παιζει φοβερα τωρα αν εσυ του δινεις σημα μεσω s-video η component απο φθηνιαρικα dvd players ε δεν θα παιξει καλατα dvd ειναι α8λια!!!στο 19αρι μονιτορ μπορει να παιζουν καλα αλλα στης 100 ιντσες υπαρχει προβλημα..τι να σου κανει το φτωχο 704χ576 ελεοςταραμας αν δεις high-definition σε προβολεις 1280-720 θα σου τρεχουν τα σαλια απο την εικοναπροχτες πηγα στο cinema τριανον και εχει φερει ενα 3τσιπο DLP BARCO και ειδαμε hifh def σε 8 μετρα ο8ονη ολα τα λεφτα...ελα να δεις την τελετη εναρξης των ολυμπιακων αγωνων σε HD και συντομα θα εχω και τον τελικο του champions leuage σε HD και θα τριβεις τα ματια σουαυτο με την εικονα οτι 8α ζαλιζεσαι ειναι τελειος λαθος οταν εχεις την σωστη αναλογια μεγεθους αποστασηςκαι τελος η ο8ονες plasma με τα τοσα λεφτα που ζητανε ειναι α8λιες και πανακριβες και να οκ υπαρχει και πλασμα με 2000 χιλιαρικα αλλα ειναι οτι χειροτερο υπαρχει σοβαρες πλασμα που λενε κατι πεζουν στα 5-6 χιλιαρικα και ειναι πολα τα λεφτα οταν με 1400 παρνεις γαμω τα προβολια
Μπελλος Ευαγγελ Ιούνιος 8, 2005 #46 Ιούνιος 8, 2005 Για τους Προβολεις θα συμφωνησω οτι ειναι πλεον Φοβεροι!!! Ομως το ιδιο και οι Τν πλασμα και TFT !! και για καλωδια κοιταχτε στο ebay !!!!! Θα βρειτε τα παντα!!!
taramas Ιούνιος 8, 2005 #47 Ιούνιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από ΛΑΜΠΡΟΣ [02-06-2005 03:43] ταραμας οι προβολεις δεν ειναι για τα μπζα ΟΤΑΝ! τους δωσεις καλο σημα απο pc η ενα πολυ καλο dvd και ειδικα οταν τους δωσιες την αναλυση τους πχ εχω τον panasonic ae700 και του δινω 1280χ720 μεσω hdmi ετσι ο προβολεας παιζει φοβερα τωρα αν εσυ του δινεις σημα μεσω s-video η component απο φθηνιαρικα dvd players ε δεν θα παιξει καλα τα dvd ειναι α8λια!!!στο 19αρι μονιτορ μπορει να παιζουν καλα αλλα στης 100 ιντσες υπαρχει προβλημα..τι να σου κανει το φτωχο 704χ576 ελεος ταραμας αν δεις high-definition σε προβολεις 1280-720 θα σου τρεχουν τα σαλια απο την εικονα προχτες πηγα στο cinema τριανον και εχει φερει ενα 3τσιπο DLP BARCO και ειδαμε hifh def σε 8 μετρα ο8ονη ολα τα λεφτα... ελα να δεις την τελετη εναρξης των ολυμπιακων αγωνων σε HD και συντομα θα εχω και τον τελικο του champions leuage σε HD και θα τριβεις τα ματια σου αυτο με την εικονα οτι 8α ζαλιζεσαι ειναι τελειος λαθος οταν εχεις την σωστη αναλογια μεγεθους αποστασης και τελος η ο8ονες plasma με τα τοσα λεφτα που ζητανε ειναι α8λιες και πανακριβες και να οκ υπαρχει και πλασμα με 2000 χιλιαρικα αλλα ειναι οτι χειροτερο υπαρχει σοβαρες πλασμα που λενε κατι πεζουν στα 5-6 χιλιαρικα και ειναι πολα τα λεφτα οταν με 1400 παρνεις γαμω τα προβολια Κοίτα, οι καλοί προβολείς δεν είναι στα 1.400 ευρώ, να μην κοροιδευόμαστε τώρα, δεύτερον πάντα εξαρτάται το σήμα που θα δώσεις αν είναι σωστό εδώ θα συμφωνήσω και τρίτον το είπες και μόνος σου "την σωστή αναλογία μεγέθους απόστασης" και υπάρχουν πάμπολες μετρήσεις για το θέμα αυτό, τώρα οταν ακούω οτι κάποιος βλέπει τις 100 ιντσες απο τα 3 μέτρα τότε ενα έχω μόνο να πώ, γούστο του καπέλο του που λένε αλλά όχι και να μας το επιβάλει σαν σωστή επιλογή
ΛΑΜΠΡΟΣ Ιούνιος 10, 2005 #48 Ιούνιος 10, 2005 taramas εχεις δει τον panasonic ae 700? τον sanyo z3? τον beng q 4805? και ειδικα με hd? μαλον οχι... τα προβολια αυτα παιζουν στα 1300-1450 ευρω
sotiris Ιούνιος 10, 2005 #49 Ιούνιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από ΛΑΜΠΡΟΣτον beng q 4805? δεν υπάρχει αυτός. ή benq 5120 εννοείς, ή infocus screenplay 4805
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.