theHitma@n Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2005 Ρε παιδια οποιος το εχει παιξει και το εχει προχωρησει ας με βοηθησει plz:help: . Ειμαι σε ενα σημειο καπου στην ερημο,στο κατω μερος του χαρτη, και βρισκω εναν ο οποιος ηταν πεσμενος κατω και μου λεει οτι θελει nερο. Κοιταω στα objectives και μου λεει δωσε νερο σε αυτον για να μου πει τι εγινε στην μαχη. Βρισκω λιγο πιο κατω στον χαρτη μια λιμνουλα αλλα δεν ξερω τι να κανω. Εκει κοντα εχει και ενα αλογο αλλα δεν μπορω να το παρω γιατι εχω αλλο. Δεν ξερω τι πρεπει να κανω :cry: . Help me PLZ:toomuchne .
JiMeS Μάϊος 15, 2005 #2 Μάϊος 15, 2005 Είναι bug του παιχνιδιού και μάλιστα πολύ σπαστικό!Αν θυμάμαι καλά ο μόνος τρόπος να το αντιμετοπίσεις είναι με cheat να πάρεις το μπουκάλι!Μου θυμιζεις σε ποιο chapter είναι το quest?
theHitma@n Μάϊος 15, 2005 Author #3 Μάϊος 15, 2005 Chapter 2. Το quest μου λεει "Find water for the dying soldier". Την βρισκω την λιμνη και εχει κατι σαν καπνο μπλε να αναβοσβηνει, ειναι δηλαδη σαν να σου λεει το παιχνιδι τραβα εκει πανω. Παω εγω αλλα δεν γινεται τπτ. Εσυ πως το περασες?
JiMeS Μάϊος 15, 2005 #4 Μάϊος 15, 2005 Ναι το είχα περάσει με cheat περείμενε απλώς να το βρώ Edit ποιος τη χάρη σου το βρήκα!!Κατέβασε τη κονσόλα με το ~ και γράψε wasser .Το μπουκάλι θα εμφανιστεί μαγικά και εσύ θα μπορέσεις να το γεμίσεις απο τη λυμνούλα Το πιο σπαστικό bug που έχω βρει! Α και επει της ευκαιρίας τη χαρακτήρα έχεις κάνει?
theHitma@n Μάϊος 15, 2005 Author #5 Μάϊος 15, 2005 Φιλε μου χιλια ευχαριστω:worship: . Καταφερα και το περασα με το cheat. Μου ειχε σπασει τα νευρα το ατιμο το bug. Εσυ το εχεις τερματισει? Εχω τον Dark Elf. Μεχρι στιγμης ειναι level 19. Εσυ ποιον character εχεις?
JiMeS Μάϊος 15, 2005 #6 Μάϊος 15, 2005 Είχα για την ακρίβεια μία vampiere ναι το έχω τερματίσει καλή φάση αν και όχι ότι πιο ωραίο έχω δει!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.