Darap21 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2022 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2022 Καλησπέρα... Εχω μια τηλεόραση LG Ε χρόνων αγορασμένη από κωτσοβολο με δύο χρόνια έξτρα εγγύηση και τελευταία χάλασε το wifi χάλασαν τα χρώματα της και άρχισε να ανοιγοκλεινει μονη της... Εχω άλλο 1 χρόνο εγγύηση και θέλω κάπως να την κάψω ώστε να μου κάνουν αντικατάσταση... Υπάρχει κάποιος τρόπος χωρίς να φανεί στον έλεγχο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 16, 2022 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2022 16 λεπτά πριν, το μέλος Darap21 έγραψε: Καλησπέρα... Εχω μια τηλεόραση LG Ε χρόνων αγορασμένη από κωτσοβολο με δύο χρόνια έξτρα εγγύηση και τελευταία χάλασε το wifi χάλασαν τα χρώματα της και άρχισε να ανοιγοκλεινει μονη της... Εχω άλλο 1 χρόνο εγγύηση και θέλω κάπως να την κάψω ώστε να μου κάνουν αντικατάσταση... Υπάρχει κάποιος τρόπος χωρίς να φανεί στον έλεγχο??? Όταν έχεις έξτρα εγγύηση σου κάνουν αντικατάσταση. Τελεία και παύλα. Αυτά που ρωτάς εδώ πέρα, είναι παράνομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάρτιος 17, 2022 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2022 Χάλασαν τα μισά πράγματα, άρα καλύπτεται η επιδιόρθωση ή αντικατάσταση και θες να την κάψεις με πιθανότητα να σε καταλάβουν και να πάρεις μπάλες; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 17, 2022 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2022 Την απαντηση στην εδωσε ο @tommybertsen Το θεμα κλειδωνει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts