Jump to content

Recommended Posts

Θα απαντήσω μόλις πάω σπίτι, να δω το ιστορικό στο mozilla, να στείλω το λινκ από τη διαδικασία. Τα 11 έβαλα, αφού αγόρασα και άδεια! Για ντιπ χαϊβάνι με έχεις 🤣;

• Haha 1

Η άδεια των 11 κάνει στα 10 και τούμπαλιν 

Χιχιχιχχιχιχι 

Αν μας πεις όμως πως το έκανες, θα φηθουμε ότι τα έβαλες . Γιατί δεν το βρίσκουμε με τπτ 😎

18 λεπτά πριν, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Η άδεια των 11 κάνει στα 10 και τούμπαλιν 

Χιχιχιχχιχιχι 

Αν μας πεις όμως πως το έκανες, θα φηθουμε ότι τα έβαλες . Γιατί δεν το βρίσκουμε με τπτ 😎

Spoiler

🤣

giphy.gif

• Like 1
(edited)

explorer patcher για τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα.

Post No 8 σε αυτό το θέμα.

Έγινε επεξεργασία από Ignatios
(edited)
9 ώρες πριν, το μέλος astrolabos έγραψε:

πως το έβγαλες αυτό;

Πήγα σε αυτή τη σελίδα:

top-image-how-to-replace-the-windows-11-
WWW.ZDNET.COM

Can't stand the new Start menu in Windows 11? Here's how to replace it with a more user-friendly tool.

και διάλεξα την τρίτη επιλογή: Open Shell Menu. Το εγκατέστησα και έκανα τις αλλαγές.

Σήμερα βέβαια δεν έχω καθόλου εικονίδια στο desktop, είναι όλα μαύρα τετράγωνα. Δε νομίζω να οφείλεται σε αυτό.

Desktop2023.jpg

Έγινε επεξεργασία από PetrosD

EDIT: Εντάξει τα εικονίδια, τα έφτιαξα. Πείραξα κάτι στη registry χτες για να εξαφανίσω το βελάκι των συντομεύσεων και σήμερα τα εικονίδια έκαναν απεργία. :hehe:

Έσβησα το κλειδί και επανήλθαν.

Ορίστε, Windows 11 Pro:

Version.thumb.jpg.3ddb31fec9ad76e3523230a42ac27f9a.jpg

• Wow 2

Βρε παίδες. Χαίρω πολύ με 3d party λύσεις. :p

Εμείς μιλάμε για native κατάσταση, όχι για αντικατάσταση του start menu και της task bar μέσω τρίτων. 

• Agree 1
4 λεπτά πριν, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Εμείς μιλάμε για native κατάσταση, όχι για αντικατάσταση του start menu και της task bar μέσω τρίτων. 

περίμενε τότε τα win12 🤣

• Haha 1
10 λεπτά πριν, το μέλος idonthave έγραψε:

περίμενε τότε τα win12 🤣

Χμ,ναι.

Αν μπορούν 3d party apps να κάνουνε το σωστό, δεν μπορεί η μικρομαλακή με ένα update ? 

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑ ΡΕ

• Haha 3
2 ώρες πριν, το μέλος tommybertsen έγραψε:

Τί με νοιάζει; Κάνω τη δουλειά μου και το χαβαλέ μου;

Έπρεπε να δείτε την ξινίλα στο πρόσωπο του αδερφού μου (που θέλει ό,τι πιο καινούριο) τη στιγμή που του έκανα επίδειξη το desktop μου και μουρμούραγε "Πώς τα έκανες έτσι;" :hehe::hehe::hehe::happy:

Να και ο Explorer: Τα κουμπάκια πάνω, απλά τα θέλω. Τα χρησιμοποιώ.Explorer.thumb.jpg.fef05491fa2c815442f257b00dae0ec6.jpg

• Plits 1
  • Haha 1

Ενδιαφέρουσα νέα προσθήκη στα Settings:

Μαζί με την προσθήκη του ReFS, που μέχρι τώρα η MS έδινε μόνο σε Windows Server, αρχίζει σιγά σιγά να γίνεται λειτουργικό νέα γενιάς ;)

• Like 1
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...