madmetal Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2005 εχω μια msi με το συγκεκριμενο chipset.αρχικα οταν αγορασα το pc ειχε ενα προγραμμα που ελεγχε το firewall.Μετα απο ενα format δεν μπορω να βρω στα συνοδευτικα cd το προγραμμα.ξερει κανεις πως μπορω να το ρυθμισω και που μπορω να βρω το προγραμμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Μάϊος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Μιλας για hardware firewall της nvidia? Γιατι εχω την εντυπωση οτι μονο τα nf4 εχουν? anyway o Network Access Manager ειναι στο πακετο της nvidia για τα nf4, ψαξε το αντιστοιχο πακετο για nf3... Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmetal Μάϊος 15, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 το συγκεκριμενο εχει.δεν το βρηκα στο cd.ειναι ι msi k8neo Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Μάϊος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2005 Κατέβασε τους drivers για το chipset από την σελίδα της nvidia και λογικά θα είναι μέσα...@SlotKillerΈχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptile64 Ιούνιος 2, 2005 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2005 Η εκδοση 5.10 απο το site της nVIDIA το εχει ενσωματωμενο, εχω K8N Neo Platinum και απλα περνωντας τους drivers στο τελος με ρωταει αν θελω να εγκαταστησω και το Network Access Manager. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.