dukepapas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2022 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2022 Καλησπερα σε ολους ...... εχω παρει την εξης μητρικη B365M DS3H (rev. 1.0) με σοκετ 1151 v2 με Intel Core i9-9900K αλλα μου βγαζει οτι λοιπουν drivers παρολο που εχω κατευασει οτι υπαρχει για την μητρικη γνωριζετε τι ειναι απο τις παρακατω φωτογραφιες; η μηπως υπαρχει καποιο εργαλειακι που να της βρισκει μονο του και να τα κανει εγκατασταση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Μάρτιος 1, 2022 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2022 B365M DS3H (rev. 1.0) Support | Motherboard - GIGABYTE Global WWW.GIGABYTE.COM Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ... Voilà... Διάλεξε μόνο το σωστό λειτουργικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dukepapas Μάρτιος 1, 2022 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2022 Μαλλον δεν το καταλαβες......κατεβασα οτι ειχε για win 7 αλλα παρολα αυτα λοιπουν τα παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Μάρτιος 1, 2022 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2022 Να σου πω τι έχω κάνει εγώ κάμποσες φορές. Κατεβάζεις το driver booster και το κάνεις εγκατάσταση. ΠΡΟΣΟΧΗ! Κατά την εγκατάσταση ξετίκαρε κάτι VPN ή το Opera ή όποιο AntiVirus έχει σαν προαιρετικό. Αυτό θα σου βρει τους drivers που σου λείπουν αλλά είναι για μια σάρωση, μετά θέλει €. Μετά το σβήνεις με το Revo Uninstaller (Free και ασφαλές) 2η εναλλακτική στη συσκευή που δεν έχει driver, κάνεις δεξί κλικ. Πατάς την καρτέλα Details και επιλέγεις το Hardware ID. Αντιγράφεις το PCI\VEN κλπ κλπ που είναι από κάτω και γκουγκλάρεις ποιος driver είναι αυτός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dukepapas Μάρτιος 1, 2022 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2022 κατεβασα ενα παρεμφερή αλλα δεν εκανε δουλειά....... υποψιάζομαι οτι ειναι εξάρτημα για τα 10ρια το οποιο δεν εχει drivers για 7 παίρνει μνημη για mv μαλλον ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Μάρτιος 1, 2022 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2022 To Hardware ID ποιο είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dukepapas Μάρτιος 1, 2022 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2022 καλο προγραμμα βρηκε το ενα uptade ισως και το ποιο σημαντικο εμφανισε στα 7ρια την 1tb nvme που δεν φαινότανε πριν ημουνα σίγουρος πως κατι τετοιο έπαιζε τωρα το δευτερο που απομενει και απορω που δεν το βρηκε ειναι το παρακατω............hardware id τι εννοεις ; επισης δεν χρειαστικε unistaller αφαιρέθηκε κανονικα .......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Μάρτιος 1, 2022 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2022 Για δοκίμασε αυτό. 1 ώρα πριν, το μέλος dukepapas έγραψε: hardware id τι εννοεις ; Να το, αυτό. Εμείς εδώ στο χωρίο το λέμε αναγνωριστικό υλικού. Επίσης κατέβασε από το link του κατασκευαστή το Intel® Software Guard Extensions Platform (είναι στα Utility) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Μάρτιος 2, 2022 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2022 Υπάρχει ένας "μπακάλικος" τρόπος που μου έχει λύσει παρόμοιο πρόβλημα. Βάλε τα windows χειροκίνητα να ψάξουν για driver στον φάκελο που έχεις τους drivers που έχεις κατεβάσει. Σε 'μένα δούλεψες πολλές φορές για παρόμοιο driver. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Μάρτιος 2, 2022 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2022 @dukepapas Τι έκανες τελικά; Πως πήγε η περιπέτεια με τους drivers ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dukepapas Μάρτιος 3, 2022 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2022 Δυστιχως οχι ........ δεν θελει με τιποτα....... στα 10ρια το βρηκε με οτι ειχε μεσα το σαιτ της gigabyte στα 7ρια ομως οχι .......... αν ητανε θα το ειχε βρει με το πρωτο προγγραμα που μου ειπες...... οποτε ειναι κατι των 10ριων που δεν το βλεπει στα 7 ενταξει δεν πειραζει για ενα ντραιβερ δεν χαλασε ο κοσμος αφου το αλλο παιζει κανονικα........... Αλλα η αντιμετωπιση της εταιριας τραγικη.......... λεει οτι δεν υποστηριζοντε πια.......εκανα τοσο κειμενο για να καταλαβουν και για να σε ξεπεταξουν σου λεει δεν υποστηριζει.......τοτε αν ηταν ετσι ρε θειο να μην λεγατε οτι εχει και για 7ρια καποιος μπορει να θελει να τρεξει και αλλα πραγγματα σε ενα pc......... τελος παντων ευχαρηστω για ολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts