Jump to content

Πόλεμος στην Ουκρανία

DEADLAZARUS

Recommended Posts

oukrania-se-anamoni-polemou.jpg
M.NAFTEMPORIKI.GR

Την πεποίθησή του ότι στόχος του Ρώσου προέδρου, Βλαντίμιρ Πούτιν, είναι να διχοτομήσει την Ουκρανία...

Και πού θα βρούμε δεύτερο Κιμ; Έσπασε το καλούπι...

• Like 6

• Replies 1,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ένα εξαίρετο άρθρο Του Πέτρου Παπακωνσταντίνου

Δύο πράγματα μου έκαναν εντύπωση: Η στωική αντιμετώπιση του Κινέζου απέναντι στους ψευτοπαλικαρισμούς και η σοβινιστική φράση του Πούτιν που για μένα δείχνει ότι ξεμωραίνετε σαν κάτι άσφαιρα γερόντια

Ο πόλεμος στην Ουκρανία κι εμείς

Παράθεση

Όταν ο Μπάιντεν, στη μακρά, διάρκειας περίπου δύο ωρών, τηλεφωνική επικοινωνία του με τον Σι Τζινπίνγκ κάλεσε την Κίνα να μη στηρίξει τη Ρωσία, απειλώντας την με συνέπειες, ο Κινέζος ηγέτης του απάντησε: «Όποιος αποφάσισε να κρεμάσει το κουδούνι στο λαιμό της τίγρης, εκείνος πρέπει να πάει να της το βγάλει»-εννοώντας ότι οι Αμερικανοί εξαγρίωσαν τη Ρωσία με την περικύκλωσή της από το ΝΑΤΟ, επομένως ας λουστούν τώρα τις επιπτώσεις. Η Αμερική δεν μπορεί να κηρύξει οικονομικό πόλεμο στην Κίνα χωρίς να πυροβολήσει τα πόδια της, καθώς η στενή αλληλεξάρτηση ανάμεσα στις δύο μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου έχει δημιουργήσει μια κατάσταση αμοιβαία εγγυημένης καταστροφής

Γιατί ο Πούτιν δεν αμφισβήτησε μόνο μια κυβέρνηση, αμφισβήτησε το ίδιο το δικαίωμα της Ουκρανίας να υπάρχει σαν ανεξάρτητο κράτος, λέγοντας ότι πρόκειται για ένα τεχνητό κατασκεύασμα του Λένιν και των μπολσεβίκων. Έφτασε στο σημείο, προτού αρχίσει ο πόλεμος, να στείλει στην Ουκρανία το εξής, επί λέξει, μήνυμα: «Σ΄αρέσει, δεν σ’ αρέσει, γλυκιά μου, θα το υποστείς».

• Like 6
  • Wow 1

Merkel-Putin-2012.jpeg?itok=uqtqKEmX
WWW.IEFIMERIDA.GR

Στα καταστροφικά λάθη της ηγεσίας της Γερμανίας και την επιμονή της να συναλλάσσεται με τον Βλαντίμιρ Πούτιν μέχρι την έναρξη...

Περιμενω αρθρο της iefimerida με τιτλο «Οι χρήσιμοι ηλίθιοι της Μέρκελ».

• Haha 2

russia.jpg
WWW.PRONEWS.GR

Απελευθερώθηκε από τους νεοναζί η μαρτυρική πόλη - Ψάχνουν διαφυγή οι νεοναζί του Τάγματος Αζόφ

Ποιός είναι ο νεοναζί τελικά;

• Like 2
  • Sad 1

1 ώρα πριν, το μέλος Simon έγραψε:
russia.jpg
WWW.PRONEWS.GR

Απελευθερώθηκε από τους νεοναζί η μαρτυρική πόλη - Ψάχνουν διαφυγή οι νεοναζί του Τάγματος Αζόφ

Ποιός είναι ο νεοναζί τελικά;

Αυτός 1-0. Από το λινκ σου --> 

Το φώναζαν 4-5 γέροι μεθύστακες σε κάποιο χωριό δίπλα στο Μπερντιανσκ.

Rushist propaganda, try more.

Meanwhile, μερικές χιλιάδες να φωνάζουν "ρωσοι στρατιώτες είστε φασίστες και κατακτητές" και να τους πυροβολάνε οι ρώσοι με πολυβόλα.

7f044a5b251ac7d76e41a6320136bf79.i750x42
NEWS.PN

В воскресенье, 13 марта, жители Херсона, который временно находится под оккупацией российских войск, вышли на акцию протеста против российских захватчиков, пытавшихся...

• Like 2
  • Sad 2

24 λεπτά πριν, το μέλος Nickzzz έγραψε:

https://www.newsit.gr/kosmos/Wall-Street-Journal-me-symptomata-dilitiriasis-o-ampramovits-kai-oukranoi-diapragmateytes/3496167/

Δεν θα είχαν ρεύμα και χάλασε το φαγητό στο ψυγείο...:hmm:

Τα μάτια τους ήταν κόκκινα, δάκρυζαν παρουσιάζοντας πόνο στα μάτια, ενώ ξεφλούδιζε το δέρμα τους στο πρόσωπο και τα χέρια, σύμφωνα με την πηγή της εφημερίδας.

w00t?

5 λεπτά πριν, το μέλος l2phile έγραψε:

Τα μάτια τους ήταν κόκκινα, δάκρυζαν παρουσιάζοντας πόνο στα μάτια, ενώ ξεφλούδιζε το δέρμα τους στο πρόσωπο και τα χέρια, σύμφωνα με την πηγή της εφημερίδας.

w00t?

λογικά ....

50 νεκρούς δεν δήλωνε η Ουκρανία μέχρι προχθές? Και 500.000 νεκρούς Ρώσους στρατιώτες?

Γιατί μας τα γυρνάει τώρα?

https://www.newsit.gr/kosmos/i-marioupoli-epese-isos-kai-10-000-nekroi-leei-i-oukraniki-proedria/3496222/

Έχω αηδιάσει με τα μούφα νιουζ ένθεν κακείθεν.

ΟΚ καταλαβαίνω ότι είναι πολιτική, αλλά κάπου ώπα.

Αν ήταν η ελευθερία στην πληροφορία και το δίκτυο να μας δίνει προπαγάνδα παντού, άς το να πάει στο διάολο.

1 ώρα πριν, το μέλος Nickzzz έγραψε:

https://www.newsit.gr/kosmos/Wall-Street-Journal-me-symptomata-dilitiriasis-o-ampramovits-kai-oukranoi-diapragmateytes/3496167/

Δεν θα είχαν ρεύμα και χάλασε το φαγητό στο ψυγείο...:hmm:

Το χαβιάρι και η gorgonzola dolce του πεσαν βαριές του Ρόμαν μάλλον...

Ελπίζω τουλάχιστον να μην έφαγε 'zola con pollo(nium).

• Like 4

1 ώρα πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Και στο φόρουμ εδώ, δυστυχώς. Εχω κάτι σκρηνσοτ κρατημένα.

Αποφασίστε πως στηρίζουμε ! Σωστά ή Λανθασμένα

Όσο για την ωραιότατη πλάκα (για να δούμε αν θα τσιμπήσετε) όπου απλά δεν καταλάβατε τίποτα διότι είστε ανιστόρητοι, το επιδεικνύεται κάθε μέρα !

Zήτημα αν καταλάβατε την φράση ποιος την έλεγε απλά είδατε την σβάστιγκα χτύπησε το trigger της προγραμματισμένης συνείδησης αν το δεις είναι κακό και ταμπού δεν μιλάμε για αυτό κλπ.

Αν έβαζα μόνο την φράση πάλι φασιστικό θα ήταν, αλλά θα ήταν όλα καλά, όμως ενεργοποιήθηκε το trigger από την σβάστιγκα ... πόσο ανιστόρητοι πια

Συνεχίζουμε με τα κατορθώματά σας

Γράφω διάφορα αλλά δεν μπορείτε να μου ρίξετε μπαν σε άλλο θέμα και ψάχνετε αφορμή --> No prob, σε άλλο θέμα γράφω πολύχρωμα, μπαν γιατί έτσι μας αρέσει

Υποστηρίζουμε ΣΩΣΤΑ την Ουκρανία μπαν , είναι  το παραπάνω με την φράση

Ε δεν φταίω εγώ που δεν γνωρίζετε

Τέλος μην συμπεριφέρεστε σαν αυτούς που φοβάστε κάθε φορά στο άκουσμα των ταμπού του Ναζισμού / Φασισμού ;

πέφτετε χαμηλά και δεν σας αρμόζει εφόσον δεν είστε τέτοιοι !

Τώρα ρίξτε μου πάλι μπαν επειδή είμαι αυθάδης και αντιμιλώ !

Και δεν λέω yes sir & να πέσω στα τέσσερα .

Δεν ασχολούμαι άλλο σε αυτό το θέμα, στο τέλος όλοι θα πεθάνουμε, ας συνεχίσουμε την καταστροφική πολιτική ας καταστρέψουμε τα πάντα,

Οι επόμενοι να μην έχουν τίποτα όχι γιατί εμείς έχουμε αλλά να μην έχουν τίποτα τίποτα

κάντε ότι θέλετε μην έρθετε για δανεικά

@astrolabos καλό ωραίο

Και για αποφυγή κομματικών χαρακτηρισμών δεν είμαι ο MYRALIS και δεν κοιτώ προς τα εκεί

Αυτό έλειπε να με κατηγορήσουν ότι είμαι και αριστερός ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ κλπ , για ένα όνομα ζούμε στην κοινωνία

Μόνο Unicorn & AMD

Pink Love GIF by Trippyogi

Αυτά καλό βράδυ σε όλους ΑΓΑΠΗ & ΥΓΕΙΑ και σας θέλω με γεμάτο στομάχι γιατί έρχονται δύσκολες μέρες τους επόμενους μήνες, ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα, οι επιβαρύνσεις έρχονται είναι στο δρόμο.

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON
Μόνο AMD
  • Haha 1