Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα σε ολους-ες

Τι συσκευή προτείνετε με ταβάνι τα 310€?
Είμαι με Redmi note 8 pro, απο το οποι δεν εχω κανενα απολυτως παραπονο (οποτε θα ηθελα να κινηθω στα ιδια standards ή λιγο καλυτερα) και έχω  επιδότηση μέσω εταιρείας.

Δεν υπαρχει αυτή η δυνατότητα να πάρω την έκπτωση που μου αναλογεί από την επιδότηση (αντί για νέα συσκευή) και να πάρω συσκευή παραεισαγωγη ,

Επισης η αγορα πρεπει να γινει απο συγκεκριμενο καταστημα ( Γερμανος)

Αυτα που εχω υποψιν ειναι τα παρακατω (με σειρα προτιμησης)

1. Realme 9 Pro Dual 5G 8GB/ 128GB (349€)
  2. Realme 9 Pro+ Dual 5G 6GB/ 128GB (379€ - μικροτερη μπαταρια απο το ''1'', λογοτερη ram, και η super amoled με αφηνει λιγο αδιαφορο)
  3. POCO X3 Pro Dual 4G 256GB (329,9€ - δεν εχει 5g)
  4. Realme GT Master Edition Dual 5G 128GB (349€ - το μονο μειον ειναι η απουσια memory slot και δεν ξερω αν η μπαταρια εχει αρκετη χωρητικοτητα )

Thanks

Μακρυά από TCL, έχω δει μερικά και βγάζουν πρόβλημα στην οθόνη. 

Η realme κατά την γνώμη μου είναι ανερχόμενη δύναμη και θα ανέβει πολύ ψηλά. Επίσης και για το poco έχω ακούσει καλά λόγια.

On 22/2/2022 at 10:01 ΠΜ, το μέλος Harrisxr650 έγραψε:

POCO X3 Pro Dual 4G 256GB (329,9€ - δεν εχει 5g)

Προ ημερών το αγόρασα από skroutz στα 250€ . Γιατί τόσο ακριβά;

Κινητάρα btw, με δυνατό του χαρακτηριστικό τις υψηλές επιδόσεις για αυτή την κατηγορία τιμής.