naniko Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2022 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2022 (edited) ,θελοντας να εγκαταστησω τους κουνουριους amd chipset drivers εκανα την εξης βλακεια...μπηκα σε safe mode για να απεγκαταστησω τους παλιους και αφου τους εκανα απεγκατασταση δεν με αφηνει να εγκαταστησω τους καινουριους και εχω κολλησει σε safe mode.... Υπαρχει καποια λυση?ο υπολογιστης ανοιγει πλεον μονο σε safe mode.μην με ρωτησετε πως μου ηρθε να το κανω αυτο...ηταν η λαλακια της στιγμης που λεμε. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 5, 2022 από naniko Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Φεβρουάριος 5, 2022 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2022 Νομίζω ότι μπορείς κατά τη διάρκεια του boot πατώντας F8 να μπεις στο recovery των windows και από εκεί να επιλέξεις repair installation. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
naniko Φεβρουάριος 5, 2022 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2022 ειχα δοκιμασει οτι ηξερα...τελικα γυρισα σε windows 10 μεσω της επιλογης που μου εδινε απο την αυτοματη αναβαθμιση σε windows 11.τωρα κατεβαζω παλι τα windows 11 απο το windows update να τα ξαναπερασω...δεν εβρισκα αλη λυση και δεν ειχα την υπομονη να περιμενω περισσοτερο να μου απαντηση κανενας συμφορουμιτης.! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts