protonweb Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2022 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2022 Καλησπερα επειδη πριν 2 ημερες το κινητο που ειχα μου χαλασε.. θελω να αγορασω ενα παρα πολυ καλο κινητο μεχρι 600 ευρω μπορω να διαθεσω.. Τι επιλογες υπαρχουν μεχρι 600 ευρω;
protonweb Φεβρουάριος 3, 2022 Author #2 Φεβρουάριος 3, 2022 (edited) 1) Το ποσό που διαθέτω: 600 ευρω 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):σερφαρισμα-gps , παιχνιδια, 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλω: απο 6,6 ,μεχρι και παραπανω 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλω να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):- να εχει Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):- 5) Με ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;Ναι 6) Με ενδιαφέρει το Dual SIM ναι 7) Αν ναι, θα προτιμούσα να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM ναι. - Στην SD, θα θέλα να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; αν γινεται 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 10) Με ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ΝΑΙ παρα πολυ 11) Με ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλαδα 12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαι για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι 13) Ενδιαφερόμαι μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουργιο μονο./ Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 3, 2022 από protonweb
Recommended Posts