Jump to content

Athlon X2 on Sale

aris1416003205

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Athens2004

Εγώ μέχρι τα Χριστουγεννα με τον 3.0 + αρη με βλέπω και βάλε :hehe: έχουμε και καλοκαιράκι να βγάλουμε [διακοπές κλπ] δεν θα τα σκάσω για dual core με το που βγεί για να το πληρώσω χρυσάφι .

Πιο μέτα τον Σεπτέμβριο πιστεύω πώς θα σταθεροποιηθουν κάπως .

Και ενοειται πώς αν κάποιος σκέφτεται την αγορά ενός 939 τώρα καλύτερα να περιμένει κανα 3μηνο ακόμη .

ναι αλλα αν σκασεις με X2 στην παραλια θα εισαι πρωτη μουρη :hehe:

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply
  • 3 weeks later...

Eφερε το RAMSHOP

http://www.ram-shop.gr/showproduct.jsp?prodid=5765

Οι τιμες ομως ειναι εξωφρενικες (με ΦΠΑ) !!!

ΑΜD64 X2 4800+ 1020 Eυρω

ΑΜD64 X2 4600+ 818 Eυρω

AMD64 Χ2 4400+ 593 Eυρω

Παντως ειναι καιρος να ξεφορτωνομαι τον Pentium4

Παντως μαλλον θα αγορασω τον AMD64 X2 4400+ αν οχι τωρα το καλοκαιρι απο Σεπτεμβρη και μετα oπου θα σκασει μυτη και το ATI R520

και ΟΧΙ απο το RAMSHOP

Θελω να δω αμα θα παρω Crossfire μητρικη η SLI αναλογος και αμα η καρτα μου ειναι Nvidia η ΑΤΙ

Αρχική απάντηση από Vasot

...................

Οι τιμες ομως ειναι εξωφρενικες (με ΦΠΑ) !!!.....

Φυσιολογικοτατες ειναι

Αρχική απάντηση από Vasot [Σήμερα, στις 10:25]

Eφερε το RAMSHOP

http://www.ram-shop.gr/showproduct.jsp?prodid=5765

Οι τιμες ομως ειναι εξωφρενικες (με ΦΠΑ) !!!

ΑΜD64 X2 4800+ 1020 Eυρω

ΑΜD64 X2 4600+ 818 Eυρω

AMD64 Χ2 4400+ 593 Eυρω

Παντως ειναι καιρος να ξεφορτωνομαι τον Pentium4

Παντως μαλλον θα αγορασω τον AMD64 X2 4400+ αν οχι τωρα το καλοκαιρι απο Σεπτεμβρη και μετα oπου θα σκασει μυτη και το ATI R520

και ΟΧΙ απο το RAMSHOP

Θελω να δω αμα θα παρω Crossfire μητρικη η SLI αναλογος και αμα η καρτα μου ειναι Nvidia η ΑΤΙ

ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ

ζησε σεπτεμβρη μου να φας διπλοπυρηνο:TD:

εγω το παραγγειλλα τον 4800+ απο την Σουηδια απο κει που πηρα και τις μνημες μου,και κει εχει καθυστερεση και μαλιστα απο τι μου ειπανε εχουν γινει και κρατησεις απο τωρα με προκαταβολη,θα τον παρω ο ιδιος αφου θα ανεβω επανω σε κανενα μηνα.

Αρχική απάντηση από unstoppable [Χθες, στις 08:30]

Φυσιολογικοτατες ειναι

Για σενα και του πατερουλη σου που περισσευουν τα φραγκα ισως...

Αρχική απάντηση από greekfragma [Χθες, στις 08:33]

ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ

ζησε Σεπτεμβρη μου να φας διπλοπυρηνο:TD:

Δεν εφερε??

Αφου το γραφει στο Site τους

Αρχική απάντηση από def [Χθες, στις 12:14]

εγω το παραγγειλλα τον 4800+ απο την Σουηδια απο κει που πηρα και τις μνημες μου,και κει εχει καθυστερεση και μαλιστα απο τι μου ειπανε εχουν γινει και κρατησεις απο τωρα με προκαταβολη,θα τον παρω ο ιδιος αφου θα ανεβω επανω σε κανενα μηνα.

Τυχερε, βλεπω εχεις τα μεσα με την Σουηδια...

Εγω θα πρεπει να περιμενω δυστυχως...

Παντως ο Χ2 4400+ φαινεται ο καλυτερος σαν τιμη\αποδοση ολοι οι αλλοι ξεπερνανε τα ορια απο θεμα τιμης

ΛΟΛ κρίνωντας από τις υπογραφές σας VASOT...

αν του περισσεύουν του UNsto, τότε σίγουρα περισσεύουν και σε σένα....;)

Προφανώς αναφέρεται στις "Ελλαδικές" τιμές σε σχέση με του εξωτερικού για κάτι καινούργιο....

Αρχική απάντηση από Vasot [Σήμερα, στις 10:22]

Για σενα και του πατερουλη σου που περισσευουν τα φραγκα ισως...

καλο θα ηταν να το διαγραψεις τελειως το παραπανω.....τουλαχιστον εμενα μου ακουγεται πολυ ασχημο

Δεν εφερε??

Αφου το γραφει στο Site τους

εαν εχει την δευτερα παμε παρεα και σου κανω δωρο μια κουτα

:dots:

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 08:30]

ΛΟΛ κρίνωντας από τις υπογραφές σας VASOT...

αν του περισσεύουν του UNsto, τότε σίγουρα περισσεύουν και σε σένα....;)

Δεν ειναι και πολλη καινουργιο το συστημα μου και ουτε εχω παντα την ανεση να αγοραζω το καλυτερο αλλα και ουτε ποτε ειπα οτι οι τιμες ειναι φυσιολογικες σε αντιθεση με αλλους

Χρησιμοποιω μια σχετικα παλια μητρικη 2.5 ετων P4P800 την αγορασα μολις επεσε η τιμη της

τον P4 3.4C (δεν ειναι Prescot αλλα ο παλιοτερος Νorthwood αμα καταλαβες ) τον αγορασα τελη 2003\αρχες 2004

Ειχα μνημες 1GB DDR333 (τις απλες Transcend) και προσθεσα αλλο ενα Set μια και επεσε η τιμη τους

Τα περρισοτερα λεφτα σε hardware (600Ε )τα εδωσα για την GIGABYTE X800XT(non PE) περσι το χειμωνα

Τωρα που σιγα σιγα που βγαινουν οι διπλοπυρινοι λεω να παω σε αναβαθμιση σε μια λογικη τιμη

Για σενα και του πατερουλη σου που περισσευουν τα φραγκα ισως.......

Εσυ μπορει να εισαι απο αυτους που τα περνουν απο το πατερα τους, δεν ειμαστε ολοι ετσι, καποιοι δουλευουν για να εχουν οτι εχουν:tomato:

Το πόσο καλή είναι η τιμή ενός προιόντος είναι εντελώς άσχετο με την πηγή των χρημάτων του αγοραστή... Έλεος...

Αρχική απάντηση από spc

αύριο έρχονται και επισήμως Ελλάδα οι Χ2 4200 και Χ2 4400

You just made a good day better! Thanks!:)

Αρχική απάντηση από ea6gka

ωραιο πα******κι συριε:hehe:

να σαι καλά Γιώργο

''και στα δικά σου'' :p :p :p

Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 11:07]

Σύριε, θα μου δώσεις ένα να κάνω review;:inlove:

ΔΕΝ ΔΩΝΩ ΡΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ! :inlove:

(αντε να δώκω μισό (aka X1) στην ''σχέση'' μου - αν ζητήσει ταπεινά συγνώμη για την συμπεριφορά της....:p )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.