Jimmis__ Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2005 Γεια σαςθα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος για να βρω πληροφορίες ή οτιδήποτε άλλο υπάρχει σχετικά με το network management ενός wifi system Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Κάτι πιο συγκεκριμένο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmis__ Μάϊος 14, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Οτιδήποτε πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα θα με βοηθούσαν π.χ. για το rogue AP Κάνω μια εργασία για αυτό το θλεμα και είμαι στο ψάξιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 14, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Ως άλλος Μανώλης Καψής αδυνατώ να κατανοήσω τι ακριβώς θέλεις. Ένα rogue access point είναι ένα access point που πετάει ένας άσχετος σε ένα χώρο με άλλα access points (πχ μιας εταιρείας) που παρέχουν κάποια στάνταρ ασφάλειας, ενώ το δικό του είναι χύμα. Εκεί τι ακριβώς θα κάνεις manage, αφού δεν είναι δικό σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 15, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Αρχική απάντηση από trendy Ως άλλος Μανώλης Καψής αδυνατώ να κατανοήσω τι ακριβώς θέλεις. Ένα rogue access point είναι ένα access point που πετάει ένας άσχετος σε ένα χώρο με άλλα access points (πχ μιας εταιρείας) που παρέχουν κάποια στάνταρ ασφάλειας, ενώ το δικό του είναι χύμα. Εκεί τι ακριβώς θα κάνεις manage, αφού δεν είναι δικό σου. :hehe: ρε βάλε debian:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 15, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Sotiri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ta03 Μάϊος 15, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Οπα πολυ awmn πλακωσε στο thread...LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 15, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Αρχική απάντηση από trendy Sotiri... Αρχική απάντηση από ta03 Οπα πολυ awmn πλακωσε στο thread...LOL :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 15, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Αρχική απάντηση από ta03 Οπα πολυ awmn πλακωσε στο thread...LOL Εγώ έχω τη βάση μου στο hswn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ta03 Μάϊος 19, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 Τι awmn τι hswn.Δυο γραμματα αλλαζουν!(καθως και μπολικη φαγομαρα! :devil: LOL) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.