trib Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2022 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2022 Ναι, με 0 (μηδέν) μπροστά. Βρήκατε ψιλά εκεί στο καλαθάκι με τα κλειδιά; Έχετε καμία κάρτα ξεχασμένη με υπόλοιπο που δεν γίνεται ανάληψη; Δεν παίζεται ούτε Τζόκερ μία στήλη; Ε πάρτε το Star Wars Jedi Fallen για PC σε πλατφόρμα Origin από 0,36€. https://www.kinguin.net/category/68121/star-wars-jedi-fallen-order-origin-cd-key 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 18, 2022 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2022 Θα βρεθηκαν κωδικοι free απο την προσφορα του Amazon Prime Gaming. (μου εδωσε τσαμπα ενας φιλος) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 19, 2022 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2022 ακριβό είναι βαριέμαι να σηκωθώ να φέρω την κάρτα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Ιανουάριος 19, 2022 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2022 Επειδή έχω ήδη 20 ώρες στο παιχνίδι, αξίζει πραγματικά. Όχι επειδή έχει τιμή τσίχλας, αλλά επειδή είναι μια μείξη Star Wars με Dark Souls, με πολύ καλά γραφικά και ενδιαφέροντες χάρτες. Σενάριο και skill tree πάσχει, ενώ μου δίνει εντύπωση ότι σχεδιάστηκε να είναι πολύ μεγαλύτερο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts