beastie Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2022 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2022 παίζω με firefox και σε αλλαγή σελίδας αντί να μείνει στο 1ο post της νέας σελίδας πηγαίνει κάτω στο τέλος και πρέπει να κάνω scroll για να διαβάσω το 1ο μηνυμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 16, 2022 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2022 Μου το έκανε επανειλλημένως χτες το βράδυ ή σήμερα το πρωί, τώρα του πέρασε Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιανουάριος 17, 2022 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2022 Όντως το κάνει αλλά όχι πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckbond Ιανουάριος 17, 2022 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2022 Εμένα το κάνει σε κάθε αλλαγή σελίδας πηγαίνει στο τελευταίο post της σελίδας και όχι στο πρώτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιανουάριος 17, 2022 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2022 Συμβαινει παντως και σε αλλα φορουμ που χρησιμοποιουν το ιδιο λογισμικο. Δεν ειναι μονο το λαμπη το προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Ιανουάριος 17, 2022 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2022 Επιβεβαιώνω κι εγώ το πρόβλημα. Χρησιμοποιώ firefox και σε κάθε αλλαγή σελίδας στο φορουμ με πάει αυτόματα στα τελευταία ποστ (εννοείται χωρίς να έχω διαβάσει τα πρώτα της σελίδας). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Ιανουάριος 17, 2022 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2022 Κι εμενα μου το κανει αλλα το παρατηρω οταν πεταγεται η διαφήμιση απο πάνω. Αν δε βγει η διαφήμιση, τοτε μένει κανονικά στο πανω μέρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 23, 2022 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2022 On 17/1/2022 at 2:44 ΜΜ, το μέλος Trooper έγραψε: Κι εμενα μου το κανει αλλα το παρατηρω οταν πεταγεται η διαφήμιση απο πάνω. Αν δε βγει η διαφήμιση, τοτε μένει κανονικά στο πανω μέρος. Ακριβώς αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Ιανουάριος 24, 2022 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2022 πριν 22 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε: Ακριβώς αυτό. Οπότε ενεργοποιούμε το adblock και ξενοιάζουμε; Προσωπικά το adblock μόνο στο thelab το 'χω κλειστό, άμα το ανοίξω κι εδώ φοβάμαι θα πάθει υπερκόπωση!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Ιανουάριος 24, 2022 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2022 Δεν νομιζω οτι εχει να κανει με το πανω banner γιατι εχω παρατηρησει και χωρις να φορτωσει αυτο. Κατι αλλο ειναι αλλα εφοσον δεν συμβαινει συνεχεια ειναι δυσκολο να εντοπιστει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιανουάριος 24, 2022 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2022 25 minutes ago, rastaman said: Δεν νομιζω οτι εχει να κανει με το πανω banner γιατι εχω παρατηρησει και χωρις να φορτωσει αυτο. Κατι αλλο ειναι αλλα εφοσον δεν συμβαινει συνεχεια ειναι δυσκολο να εντοπιστει... Με πολύ μικρή επιφύλαξη, σχεδόν σίγουρα σχετίζεται με το drop-down banner της κύριας διαφήμισης. Η μόνη περίπτωση που μου εμφανίζεται το πρόβλημα χωρίς το banner είναι όταν η διαφήμιση έχει ανοίξει σε παράθυρο χωρίς focus. Μόλις "δω" το παράθυρο με τη διαφήμιση, όλα τα θέματα ξεκινούν στο σωστό μήνυμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Ιανουάριος 25, 2022 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2022 Αν παρατηρησετε συνηθως σε πεταει πιο κατω/πιο πανω οταν υπαρχουν πολλες εικονες στην δημοσιευση ,το ειναι λογικο. Το next page να σε πηγαινει στο τελος της σελιδας ομως δεν ειναι φυσιολογικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Ιανουάριος 25, 2022 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2022 On 1/17/2022 at 10:14 AM, panoc said: Συμβαινει παντως και σε αλλα φορουμ που χρησιμοποιουν το ιδιο λογισμικο. Δεν ειναι μονο το λαμπη το προβλημα. Το αυτό... Δεν ξερω αν το κάνει σε άλλους browsers αλλά με τον Firefox έχω το θέμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιανουάριος 25, 2022 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2022 πριν 1 λεπτό, το μέλος Freedom έγραψε: Το αυτό... Δεν ξερω αν το κάνει σε άλλους browsers αλλά με τον Firefox έχω το θέμα... Χρονιο προβλημα του invision. Δε θυαμαι να ΜΗ το εχει ποτέ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 26, 2022 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2022 Δεν το είχα πάθει μέχρι πριν καμιά βδομάδα. Πάντα με αλεπού είμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts