protonweb Ιανουάριος 16, 2022 Author #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2022 8 hours ago, gdp77 said: Από το λίγο ψάξιμο που έκανα το tails για λόγους ασφαλείας δεν επιτρέπει persistent mode, αυτό που τουλάχιστον κάνουν τα γνωστά προγράμματα όπως το rufus και το etcher. Για να ενεργοποιήσεις κάτι τέτοιο πρέπει να διαβάσεις τις οδηγίες εδώ Tails - persistence TAILS.BOUM.ORG φιλε μου μαλον δεν διαβασες οσα εγραψα πιο πανω Μου εμφανιζει το μυνημα Tails initramfs issue "Unable to find a medium containing a live file system" , οταν παω να το κανω boot απο το bios το usb stick.μου εμφανιξει αυτο το μηνημα, κανω σωστα την εγκατασταση οπως εδω λεει αλλα οταν παω να το κανω boot απο το bios το usb stick.μου εμφανιξει αυτο το μηνημα, Tails initramfs issue "Unable to find a medium containing a live file system" πραγματικα δεν γνωριζω τι φταιει. 3 minutes ago, protonweb said: φιλε μου μαλον δεν διαβασες οσα εγραψα πιο πανω Μου εμφανιζει το μυνημα Tails initramfs issue "Unable to find a medium containing a live file system" , οταν παω να το κανω boot απο το bios το usb stick.μου εμφανιξει αυτο το μηνημα, κανω σωστα την εγκατασταση οπως εδω λεει αλλα οταν παω να το κανω boot απο το bios το usb stick.μου εμφανιξει αυτο το μηνημα, Tails initramfs issue "Unable to find a medium containing a live file system" πραγματικα δεν γνωριζω τι φταιει. παλι κανουμε κυκλους απο την αρχη., της σελιδας ακολουθησα κατα γραμμα ολο τον οδηγο της εγκαταστασης Tails - Install from Windows TAILS.BOUM.ORG και οταν παω να το κανω boot απο το bios το usb stick.μου εμφανιξει αυτο το μηνημα, Tails initramfs issue "Unable to find a medium containing a live file system" πραγματικα δεν γνωριζω τι φταιει. 8 minutes ago, protonweb said: φιλε μου μαλον δεν διαβασες οσα εγραψα πιο πανω Μου εμφανιζει το μυνημα Tails initramfs issue "Unable to find a medium containing a live file system" , οταν παω να το κανω boot απο το bios το usb stick.μου εμφανιξει αυτο το μηνημα, κανω σωστα την εγκατασταση οπως εδω λεει αλλα οταν παω να το κανω boot απο το bios το usb stick.μου εμφανιξει αυτο το μηνημα, Tails initramfs issue "Unable to find a medium containing a live file system" πραγματικα δεν γνωριζω τι φταιει. παλι κανουμε κυκλους απο την αρχη., της σελιδας ακολουθησα κατα γραμμα ολο τον οδηγο της εγκαταστασης Tails - Install from Windows TAILS.BOUM.ORG και οταν παω να το κανω boot απο το bios το usb stick.μου εμφανιξει αυτο το μηνημα, Tails initramfs issue "Unable to find a medium containing a live file system" πραγματικα δεν γνωριζω τι φταιει. Περα απο αυτο το Peridisedence storage uparxei στις νεοτερες εκδοσεις του ταιλς Link to comment Share on other sites More sharing options...
protonweb Ιανουάριος 16, 2022 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2022 δες αυτο το video φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
protonweb Ιανουάριος 16, 2022 Author #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2022 Ακουσε με τι εκανα γιατι παω να τρελαθω με αυτο. Εκανα φορματ τον υπολογιστη μ.,. το μονο που εχω ειναι τα windows 10 και τιποτα αλλο .. Προσπαθησα να κανω τα ιδια βηματα \οπως Eκανα τα βηματα σωστα 1) 2) και μετα μου εβγαλε αυτο το μυνημα αφου πατησα στο tails Attachments Τοτε τι φταιει?? αφου εκανα φορματ ολο τον υπολογιστη μου.. και παλι εχω το ιδιο μυνημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 17, 2022 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2022 (edited) Κακώς έκανες format τον main δίσκο σου. Δεν επηρεάζει το όποιο εγκατεστημένο OS ένα live environment. Mε UEFI / BIOS boot mode από το BIOS δοκίμασες? Με άλλο USB flash drive? Δοκίμασε και με αυτό το εργαλείο https://www.pendrivelinux.com/yumi-multiboot-usb-creator/ Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 17, 2022 από gdp77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
protonweb Ιανουάριος 17, 2022 Author #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2022 (edited) 1 hour ago, gdp77 said: Κακώς έκανες format τον main δίσκο σου. Δεν επηρεάζει το όποιο εγκατεστημένο OS ένα live environment. Mε UEFI / BIOS boot mode από το BIOS δοκίμασες? Με άλλο USB flash drive? Δοκίμασε και με αυτό το εργαλείο https://www.pendrivelinux.com/yumi-multiboot-usb-creator/ κοιτα δεν δοκιμασα με αλλο USB flash drive πιστευεις οτι δεν ειναι συμβατο αυτο που εχω΄΄; εχω, το Corsair Voyager GTX 128GB USB 3.1 WWW.SKROUTZ.GR Βρες τιμές για Corsair Voyager GTX 128GB USB 3.1 σε 13 καταστήματα στο Skroutz. Διαθέσιμο σε 4 παραλλαγές. Διάβασε χαρακτηριστικά & πραγματικές αξιολογήσεις χρηστών! Υπαρχει περιπτωση να μην ειναι συμβατο?? και αν δεν ειναι σε πιες περιπτωσεις πιστευεις οτι δεν ειναι συμβατο; παντως δουλευει μια χαρα.. εννοω οτι του βαζω και mp3 τραγουδια κτλ. Περα απο αυτο δεν εχω αλλο USB flash drive αλλα και να αγορασω πιο να αγορασω για το tails΄΄//? και αν δεν ειναι συμβατο και αυτο; Επισης για το UEFI / BIOS boot mode από το BIOS που παω ακριβως για να το κανω; εχω την asus z87 deluxe Used - Like New: ASUS Z87-DELUXE LGA 1150 ATX Intel Motherboard - Newegg.com WWW.NEWEGG.COM Buy Used - Like New: ASUS Z87-DELUXE LGA 1150 Intel Z87 HDMI SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg! 9 minutes ago, protonweb said: κοιτα δεν δοκιμασα με αλλο USB flash drive πιστευεις οτι δεν ειναι συμβατο αυτο που εχω΄΄; εχω, το Corsair Voyager GTX 128GB USB 3.1 WWW.SKROUTZ.GR Βρες τιμές για Corsair Voyager GTX 128GB USB 3.1 σε 13 καταστήματα στο Skroutz. Διαθέσιμο σε 4 παραλλαγές. Διάβασε χαρακτηριστικά & πραγματικές αξιολογήσεις χρηστών! Υπαρχει περιπτωση να μην ειναι συμβατο?? και αν δεν ειναι σε πιες περιπτωσεις πιστευεις οτι δεν ειναι συμβατο; παντως δουλευει μια χαρα.. εννοω οτι του βαζω και mp3 τραγουδια κτλ. Περα απο αυτο δεν εχω αλλο USB flash drive αλλα και να αγορασω πιο να αγορασω για το tails΄΄//? και αν δεν ειναι συμβατο και αυτο; Επισης για το UEFI / BIOS boot mode από το BIOS που παω ακριβως για να το κανω; εχω την asus z87 deluxe Used - Like New: ASUS Z87-DELUXE LGA 1150 ATX Intel Motherboard - Newegg.com WWW.NEWEGG.COM Buy Used - Like New: ASUS Z87-DELUXE LGA 1150 Intel Z87 HDMI SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg! Περα απο αυτο το προγραμμα που μου στειλες εχει 2 επιλογες YUMI Legacy supports either NTFS or Fat32 format. BIOS USB boot only. YUMI UEFI supports Fat32 only. BIOS and UEFI USB booting (Distro dependent). Για το usb που εχω πιο θα επιλεξω; YUMI Legacy supports either NTFS or Fat32 format. BIOS USB boot only. η το YUMI UEFI supports Fat32 only. BIOS and UEFI USB booting (Distro dependent).?? Πιστευεις οτι το προγραμμα αυτο ειναι πιο συμβατο απο το balenaecher?? Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 17, 2022 από protonweb Link to comment Share on other sites More sharing options...
protonweb Ιανουάριος 17, 2022 Author #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2022 (edited) Περα απο αυτο ενας στο redit μου ειπε κατι απλα δεν το καταλαβαινω The GTX Voyager usb stick it does not expose itself as the required USB Mass Storage: it connects like an External SSD. You will have to use another USB Flash Drive that presents itself as USB Mass Storage. Τι εννοει με αυτο/? Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 17, 2022 από protonweb Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 17, 2022 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2022 (edited) 2 hours ago, protonweb said: Περα απο αυτο το προγραμμα που μου στειλες εχει 2 επιλογες YUMI Legacy supports either NTFS or Fat32 format. BIOS USB boot only. YUMI UEFI supports Fat32 only. BIOS and UEFI USB booting (Distro dependent). Για το usb που εχω πιο θα επιλεξω; Ανάλογα με το αν η μητρική σου είναι σεταρισμένη από το BIOS να μπουτάρει σε BIOS LEGACY mode ή UEFI mode. Δες το manual της μητρικής σου, πού βρίσκεται η σχετική επιλογή. ΥΓ το flash drive σου είναι φορμαρισμένο σε FAT32 ή NTFS? Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 17, 2022 από gdp77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιανουάριος 17, 2022 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2022 πριν 2 ώρες, το μέλος protonweb έγραψε: Περα απο αυτο ενας στο redit μου ειπε κατι απλα δεν το καταλαβαινω The GTX Voyager usb stick it does not expose itself as the required USB Mass Storage: it connects like an External SSD. You will have to use another USB Flash Drive that presents itself as USB Mass Storage. Τι εννοει με αυτο/? Εννοεί ότι πρέπει να χρησιμοποιήσεις άλλο στικάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
protonweb Ιανουάριος 19, 2022 Author #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2022 On 1/17/2022 at 9:23 AM, minast said: Εννοεί ότι πρέπει να χρησιμοποιήσεις άλλο στικάκι. παιδια αγορασα αλλο στιγακι και δουλευει μια χαρα το tails 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
protonweb Ιανουάριος 23, 2022 Author #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2022 On 1/17/2022 at 9:22 AM, gdp77 said: Ανάλογα με το αν η μητρική σου είναι σεταρισμένη από το BIOS να μπουτάρει σε BIOS LEGACY mode ή UEFI mode. Δες το manual της μητρικής σου, πού βρίσκεται η σχετική επιλογή. ΥΓ το flash drive σου είναι φορμαρισμένο σε FAT32 ή NTFS? να κανω μια ερωτηση το tails δεν υποστηριζει kartes ηχου? εννοω οτι οταν παω στο tails δεν ακουω ηχο μπορω να κατεβασω στο ταιλς τους drivers της καρτας ηχου που εχω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts