SirGeorge Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2005 Έχω μια MSI 5900XT και τους 61.77, υπάρχει κάποιος τρόπος να βλέπω τις θερμοκρασίες του πυρήνα μέσω των ιδιοτήτων της οθόνης. Κάποιο tweak στο Riva Tuner ίσως ή κάτι άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fortenick Μάϊος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Φιλε μου η καρτα σου δεν εχει αισθητηρα θερμοκρασιας και δεν μπορεις να βλεπεις τη θερμοκρασια gpu και μνημης.Το tweak του riva tuner πιανει μονο σε καποιες 6600gt.Αν θες οπωσδηποτε να παρακολουθεις τις θερμοκρασιες αγορασε ενα πανελακι οπως ειναι το gatewatch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Μάϊος 14, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Αρχική απάντηση από fortenick Φιλε μου η καρτα σου δεν εχει αισθητηρα θερμοκρασιας και δεν μπορεις να βλεπεις τη θερμοκρασια gpu και μνημης.Το tweak του riva tuner πιανει μονο σε καποιες 6600gt.Αν θες οπωσδηποτε να παρακολουθεις τις θερμοκρασιες αγορασε ενα πανελακι οπως ειναι το gatewatch. πως το λες αυτο?????εισαι σιγουρος?????εμενα η 5800 διχνει θερμοκρασιες!οταν λες οτι πιανει σε καποιες 6600GT τι εννοεις?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.