periklis Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2005 Καλησπέρα παιδιά, πρόσφατα πήρα το πακέτο dsl onkit, μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το pc cillin για antivirus, το εβγαλα και εβαλα το avg7.0 , απο τη στιγμη που το εβαλα μπαινω Internet και μου βγαζει μηνυμα " Generic Host Process for Win32 Services " και απο εκεινη τι στιγμη κολλαει ολο το συστημα, καμια ιδεα κανεις? ευχαριστω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Μάϊος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Το μύνημα αποκλείεται να λέει μόνο αυτό, τι άλλο βγάζει? Στείλε καμιά sreenshot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
periklis Μάϊος 14, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 εκανα print screen την εικονα, μετα για να την ανεβασω εδω να τη δειτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Μάϊος 14, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 καλο θα ηταν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_Maba Μάϊος 14, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Mε το printscreen η εικονα αποθηκευεται στο clipboard των "καταραμενων" windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
periklis Μάϊος 14, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 τελικα περασα και το security kit που δινει η otenet και καπως καλυτερα...δεν την εμφανιζει αυτη την επιλογη τωρα αλλα και παλι κολλαει το μηχανημα στο Internet...ισως απεγκαταστησω το AVG 7.0, το εχει χρησιμοποιησει κανενας ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Μάϊος 15, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2005 Εμμ .... όχι ... και ούτε θα χρησιμοποιούσα στη θέση σου τζαμπέ λογισμικό. Εγώ με το ZoneAlarm Suite (+ άλλα πολλά) είμαι ok. Τα αντι βάιρους που φημίζονται είναι το Zone (που είναι ταυτόχρονα firewall ΠΟΛΥ καλό, αλλά αργεί κανείς να το συνηθήσει) το Panda και το McAffee ......... (ας μήν συννεχίσω διότο το off topic το παρα ***) Στο θέμα σου δεν ξέρω και πολλά, αν έχεις όρεξη δοκίμασε κανένα φορματ (η κλασική λύση ενός ερασιτέχνη .... ) Αν μπορείς στείλε πάντως περισσότερες πληροφορίες για το τί έχεις κάνει στο pc σου, τι μηνύματα σου έβγαζε τις τελευταίες μέρες κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.