Jump to content

dsl

periklis

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά, πρόσφατα πήρα το πακέτο dsl onkit, μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το pc cillin για antivirus, το εβγαλα και εβαλα το avg7.0 , απο τη στιγμη που το εβαλα μπαινω Internet και μου βγαζει μηνυμα " Generic Host Process for Win32 Services " και απο εκεινη τι στιγμη κολλαει ολο το συστημα, καμια ιδεα κανεις? ευχαριστω!!

τελικα περασα και το security kit που δινει η otenet και καπως καλυτερα...δεν την εμφανιζει αυτη την επιλογη τωρα αλλα και παλι κολλαει το μηχανημα στο Internet...ισως απεγκαταστησω το AVG 7.0, το εχει χρησιμοποιησει κανενας ?

Εμμ .... όχι ... και ούτε θα χρησιμοποιούσα στη θέση σου τζαμπέ λογισμικό.

Εγώ με το ZoneAlarm Suite (+ άλλα πολλά) είμαι ok. Τα αντι βάιρους που φημίζονται είναι το Zone (που είναι ταυτόχρονα firewall ΠΟΛΥ καλό, αλλά αργεί κανείς να το συνηθήσει) το Panda και το McAffee ......... (ας μήν συννεχίσω διότο το off topic το παρα ***)

Στο θέμα σου δεν ξέρω και πολλά, αν έχεις όρεξη δοκίμασε κανένα φορματ (η κλασική λύση ενός ερασιτέχνη .... :o )

Αν μπορείς στείλε πάντως περισσότερες πληροφορίες για το τί έχεις κάνει στο pc σου, τι μηνύματα σου έβγαζε τις τελευταίες μέρες κτλ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.