JiMeS Μάϊος 29, 2005 #41 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@n Πως τα πηγες ρε συ στην στατιστικη?? Το 3ο και 4ο θεμα ηταν δυσκολα για μαθηματικα γενικης. Το ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΟ παλουκι ερχεται την Τριτη, Μαθ.Κατευθυνσης. Ακριβώς το μεγάλο παλούκι!!!!!Στατιστική έγραψα πολύ καλά ευτυχώς αν και από οτι λένε ήταν τα πιο δύσκολά που έχουν πέσει τα τελευταία 2 χρόνια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 29, 2005 #42 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Αρχική απάντηση από JiMeS Ακριβώς το μεγάλο παλούκι!!!!!Στατιστική έγραψα πολύ καλά ευτυχώς αν και από οτι λένε ήταν τα πιο δύσκολά που έχουν πέσει τα τελευταία 2 χρόνια οχι το μεγαλο αλλα τα μεγαλα παλουκια............αυτην τιν τριτη μαθηματικα κατευθηνσης....και την αλλη φυσικη κατευθηνσης.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 29, 2005 #43 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Αύριο γράφω Κινέζικα... Ευχηθείτε μου καλλή επιτυχία... :bye: Υ.Γ.: Sorry, αρχαία ενωούσα αλλά το ίδιο κάνει για μένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάϊος 30, 2005 Author #44 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Χθες, στις 21:48] Αύριο γράφω Κινέζικα... Ευχηθείτε μου καλλή επιτυχία... :bye: Υ.Γ.: Sorry, αρχαία ενωούσα αλλά το ίδιο κάνει για μένα... ΛΟΛ ΛΟΛ κορυφή:worship: :worship: Εγώ παίδες έγραψα το καλύτερο ως τώρα exam:happy: ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ!!!!! Πρέπει να έχω 19άρι αλλά μπορεί να έχω βαρέσει και 20άρι (πήρα τα θέματα και τα είπα στον father και ήταν σωστά το θέμα είναι πως θα τα βαθμολογήσει αυτός) Αλλά παίδες είχα ΧΕΣΤΕΙ απάνω μου 35 τελευταία λεπτά έλυνα μία άσκηση(ΘΕΜΑ 4ο) δεν μου έκοβε το ριμάδι μου για κάτι αποδείξεις κλπ κλπ. Θέλει κανείς τα θέματα τσάμπα είναι :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 30, 2005 #45 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Περίεργο... Κανένα 17άρι πρέπει να 'χω γράψει... Μπορεί και παραπάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάϊος 31, 2005 Author #46 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 01:31] Περίεργο... Κανένα 17άρι πρέπει να 'χω γράψει... Μπορεί και παραπάνω... ;) Είσαι φυτουκλάκι ε????? :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
[_di4boLisT_] Ιούνιος 3, 2005 #47 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Ευχαριστουμε ρε παιδια καλοσυνη σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιούνιος 3, 2005 Author #48 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από [_di4boLisT_] [Σήμερα, στις 14:10] Ευχαριστουμε ρε παιδια καλοσυνη σας Για ποιο πράγμα φιλαράκο,καλώς μας ήλθες στον Λάμπη:daisy: Τι τάξη πας φιλαράκο μου????? Ας πάμε στα δικά μου τώρα,έγγραφα σήμερα Χημεία (Ακούς Σοτήρι... ) Τα υπόλοιπα τα αφήνω να τα κρίνετε εσείς για....το πόσο έγγραψα:cry: :cry: Ευτηχώς Γεωμετρία,Αρχαία,Θρησκευτικά,Γλώσσα και Οικονομία τα έχω παέι καλά,αλλά Ιστορία και Χημεία:cry: :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 3, 2005 #49 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Εγώ σήμερα Κ.Π.Α. μάλλον 18 και αύριο γράφω φυσική... Αράζουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιούνιος 3, 2005 Author #50 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 18:36] και αύριο γράφω φυσική... Αυριό...:wassat: :wassat: :wassat: :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιούνιος 3, 2005 #51 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2005 Sorry, τη Δευτέρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Ιούνιος 4, 2005 #52 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Παει και το τελευταιο προπυργιο τι θεματα ηταν αυτα στην πληροφορικη ρε παιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Ιούνιος 4, 2005 #53 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από loki Παει και το τελευταιο προπυργιο τι θεματα ηταν αυτα στην πληροφορικη ρε παιδια? ΕΕΕ ενταξει δεν ηταν ΚΑΙ ΠΟΛΥ δυσκολα. Ευτυχως εγω αντεγραψα απο τον μπροστινο 1ο,2ο,3ο θεμα και ελπιζω να εχω γραψει κανενα 13-14. Την Τριτη να δουμε Φυσικη Κατ. τι θα κανουμε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιούνιος 5, 2005 Author #54 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Παίδες σήμερα έδεινα προφορικό στο Lower (Michigan).Παιδιά ήταν γελείο Είχα και γαμώ τους εξεταστές:flower: Αύριο πάμε για ’λγεβρα και μετα, 4,5 μέρες ξεκούραση ( Δευτέρα απόγευμα-Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη και Παρασκευή) γιατί γράφω Αγγλικά και Κείμενα :p . Μετά είναι το μεγάλο Π@λ@ύκι.....# Φ # Υ # Σ # Ι # Κ # Η # .....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούνιος 5, 2005 #55 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Πικρα 1η: Αυριο Αρχαια....... Πικρα 2η: 13/6 Γεωμετρια......... :sick: :bye: :wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Ιούνιος 8, 2005 Author #56 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Επανήλθα... Σήμερα έγγραφα Αγγλικά,Γελεία..... Παίδες (εσείς της 3ης Λυκείου),τι έγινε εχθές ρε σεις? ’κουσα εδώ στην Μεσσήνη ότι ήταν όλα ΠΑΛΟΥΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ισχύει????? Όλοι έφευγαν από το σχολείο με κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα :P Υ.Γ. ’λλα 2 lesson Δευτέρα τελιώνουμε....Πείχτεεεεεεεεεεεεεε:worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisXP Ιούνιος 8, 2005 #57 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Μάγκες καλή επιτυχία αύριο. Εγώ τελείωσα με σχολικές τρίτης λυκείου ΤΕΕ με 19 10/11, και τώρα στο παλούκι που το ονόμασα πανελλήνιες, γράφουμε μαθηματικά, μάθημα ειδικότητας που μάλλον σε αυτά τα 2 θα γράψω 19-20 και έκθεση που θέλω να γράψω αλλά δεν την πήγαινα ποτέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιούνιος 8, 2005 #58 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από ChrisXP...εκθεση που θέλω να γράψω αλλά δεν την πήγαινα ποτέ. join the club...αν και πανε 3 χρονια που εχω τελειωσει το σχολειο ημουν σε ολα καλος....εκτος απο την εκθεση...οταν λεμε σκραπας...εννοουμε σκραπας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Ιούνιος 8, 2005 #59 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 παιδες εγω που αυτην την περιοδο δινω και ECDL πιανομαι?????Word @ 14/6...αντε να δουμε....(οχι τιποτα αλλο ειναι και 25Ε καθε ενοτητα...ειτε περασεις ειτε οχι...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιούνιος 8, 2005 #60 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 αντε γμτ, 2 ακομα και τελος. Αντε εχουμε και δουλειες να κανουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.