Jump to content

Καλή επιτυχία σε όλους αυτούς που γράφουν αυτήν την περίοδο

morius

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από theHitma@n

Πως τα πηγες ρε συ στην στατιστικη?? Το 3ο και 4ο θεμα ηταν δυσκολα για μαθηματικα γενικης. Το ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΟ παλουκι ερχεται την Τριτη, Μαθ.Κατευθυνσης.

Ακριβώς το μεγάλο παλούκι!!!!!Στατιστική έγραψα πολύ καλά ευτυχώς αν και από οτι λένε ήταν τα πιο δύσκολά που έχουν πέσει τα τελευταία 2 χρόνια

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από JiMeS

Ακριβώς το μεγάλο παλούκι!!!!!Στατιστική έγραψα πολύ καλά ευτυχώς αν και από οτι λένε ήταν τα πιο δύσκολά που έχουν πέσει τα τελευταία 2 χρόνια

οχι το μεγαλο αλλα τα μεγαλα παλουκια............

αυτην τιν τριτη μαθηματικα κατευθηνσης....

και την αλλη φυσικη κατευθηνσης....

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Χθες, στις 21:48]

Αύριο γράφω Κινέζικα... Ευχηθείτε μου καλλή επιτυχία... :bye:

Υ.Γ.: Sorry, αρχαία ενωούσα αλλά το ίδιο κάνει για μένα... :p

ΛΟΛ ΛΟΛ κορυφή:worship: :worship:

Εγώ παίδες έγραψα το καλύτερο ως τώρα exam:happy: ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ!!!!!

Πρέπει να έχω 19άρι αλλά μπορεί να έχω βαρέσει και 20άρι (πήρα τα θέματα και τα είπα στον father και ήταν σωστά το θέμα είναι πως θα τα βαθμολογήσει αυτός)

Αλλά παίδες είχα ΧΕΣΤΕΙ απάνω μου 35 τελευταία λεπτά έλυνα μία άσκηση(ΘΕΜΑ 4ο) δεν μου έκοβε το ριμάδι μου για κάτι αποδείξεις κλπ κλπ. Θέλει κανείς τα θέματα τσάμπα είναι:p :P :p

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 01:31]

Περίεργο... Κανένα 17άρι πρέπει να 'χω γράψει... Μπορεί και παραπάνω... :hmm:

;) ;) ;) Είσαι φυτουκλάκι ε?????:p :P :p :P

Αρχική απάντηση από [_di4boLisT_] [Σήμερα, στις 14:10]

Ευχαριστουμε ρε παιδια καλοσυνη σας

Για ποιο πράγμα φιλαράκο,καλώς μας ήλθες στον Λάμπη:daisy:

Τι τάξη πας φιλαράκο μου?????

Ας πάμε στα δικά μου τώρα,έγγραφα σήμερα Χημεία (Ακούς Σοτήρι...:( )

Τα υπόλοιπα τα αφήνω να τα κρίνετε εσείς για....το πόσο έγγραψα:cry: :cry:

Ευτηχώς Γεωμετρία,Αρχαία,Θρησκευτικά,Γλώσσα και Οικονομία τα έχω παέι καλά,αλλά Ιστορία και Χημεία:cry: :cry:

Αρχική απάντηση από loki

Παει και το τελευταιο προπυργιο τι θεματα ηταν αυτα στην πληροφορικη ρε παιδια? :blink:

ΕΕΕ ενταξει δεν ηταν ΚΑΙ ΠΟΛΥ δυσκολα. Ευτυχως εγω αντεγραψα απο τον μπροστινο 1ο,2ο,3ο θεμα και ελπιζω να εχω γραψει κανενα 13-14. Την Τριτη να δουμε Φυσικη Κατ. τι θα κανουμε!!

Παίδες σήμερα έδεινα προφορικό στο Lower (Michigan).Παιδιά ήταν γελείο:happy:

Είχα και γαμώ τους εξεταστές:flower:

Αύριο πάμε για ’λγεβρα και μετα, 4,5 μέρες ξεκούραση ( Δευτέρα απόγευμα-Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη και Παρασκευή) γιατί γράφω Αγγλικά και Κείμενα;):p :p .

Μετά είναι το μεγάλο Π@λ@ύκι.....# Φ # Υ # Σ # Ι # Κ # Η # .....!

Επανήλθα...

Σήμερα έγγραφα Αγγλικά,Γελεία.....

Παίδες (εσείς της 3ης Λυκείου),τι έγινε εχθές ρε σεις? ’κουσα εδώ στην Μεσσήνη ότι ήταν όλα ΠΑΛΟΥΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ισχύει?????

Όλοι έφευγαν από το σχολείο με κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα:p :P

Υ.Γ. ’λλα 2 lesson Δευτέρα τελιώνουμε....Πείχτεεεεεεεεεεεεεε:worship: :worship: :worship:

Μάγκες καλή επιτυχία αύριο. Εγώ τελείωσα με σχολικές τρίτης λυκείου ΤΕΕ με 19 10/11, και τώρα στο παλούκι που το ονόμασα πανελλήνιες, γράφουμε μαθηματικά, μάθημα ειδικότητας που μάλλον σε αυτά τα 2 θα γράψω 19-20 και έκθεση που θέλω να γράψω αλλά δεν την πήγαινα ποτέ.

Αρχική απάντηση από ChrisXP

...εκθεση που θέλω να γράψω αλλά δεν την πήγαινα ποτέ.

join the club...αν και πανε 3 χρονια που εχω τελειωσει το σχολειο ημουν σε ολα καλος....εκτος απο την εκθεση...οταν λεμε σκραπας...εννοουμε σκραπας...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.