Jump to content

Καλή επιτυχία σε όλους αυτούς που γράφουν αυτήν την περίοδο

morius

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Τη δευτέρα που έχω αρχαία να δω πόσο θα γράψω... Βασικά πρέπει να αναρωτιέμαι: θα περάσω; :p Πλάκα πλάκα μπορεί να είμαι καλός στα περισσότερα αλλά στα φιλολογικά... :(

καλη επυτιχια παληκαρια,καλοκαιρακι ερχεται............υπομονη θα τελειωσουν και μετα λιωστε πανο στα pc σας:p :P :p :P :p :P :p :P :p :P

Και εγώ μια από τα ίδια πέρσι δευτέρα λυκείου όλα πάνω από 18 μόνο αρχαία 12 και ιστορία 8.5!!!Φέτος όμως τους εκδικίθηκα.Έχω γράψει πολύ καλά ιστορία!!

Αρχική απάντηση από JiMeS [Σήμερα, στις 19:49]

Και εγώ μια από τα ίδια πέρσι δευτέρα λυκείου όλα πάνω από 18 μόνο αρχαία 12 και ιστορία 8.5!!!Φέτος όμως τους εκδικίθηκα.Έχω γράψει πολύ καλά ιστορία!!

Συνέταιρε και εγώ ιστορία σήμερα χάλι μαύρο δεν το περίμενα τόσο χάλια:cry:

Αλλά εσύ πήγαινες και Β' εγώ που πάω πρώτη?????

Αρχαία όμως θα έχω κοπανήσει ένα 17 με 18:happy:

Αρχική απάντηση από morius

Συνέταιρε και εγώ ιστορία σήμερα χάλι μαύρο δεν το περίμενα τόσο χάλια:cry:

Αλλά εσύ πήγαινες και Β' εγώ που πάω πρώτη?????

Αρχαία όμως θα έχω κοπανήσει ένα 17 με 18:happy:

Χαλάρωσε ιστορία στην τρίτη δεν θα έχεις πια ούτε αρχαία λοιπόν είσαι μια χαρά.’ντε τυχερούληδες 6 εσείς και εμείς 9!!!

Αχχχχ ρε Κουτσίκου τι μας κάνεις!!!!

Μαγκες την Δευτερα ενα παλουκι-λουκ ερχεται....Φυσικη...:cry:

Καλη επιτυχια σε αυτους που γραφουν και σε λιγο κλεινουν τα κωλοσχολεια και εχουμε ενα καλοκαιρακι μπροστα μας :cool:

Αρχική απάντηση από JiMeS

Φέτος δεν έιχουμε αρχαία!Πάω να την πέσω τώρα γιατί αύριο γράφω στατιστική!

μας φαγανε στην στατιστικη οαραια αγκουρακια φαγαμε...........

Αρχική απάντηση από JiMeS

Φέτος δεν έιχουμε αρχαία!Πάω να την πέσω τώρα γιατί αύριο γράφω στατιστική!

Πως τα πηγες ρε συ στην στατιστικη?? Το 3ο και 4ο θεμα ηταν δυσκολα για μαθηματικα γενικης. Το ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΟ παλουκι ερχεται την Τριτη, Μαθ.Κατευθυνσης.

ρε σεις στα χρονια μου το 1986 που τελειωσα το λυκειο για να περασουμε τα μαθηματικα η πιο δυσκολη ερωτηση προφορικη ηταν ποσο κανει χ στο τετραγωνο:hehe::p στα σημερινα μαθηματα μονο διαστημικη και αστρονομια δεν σας κανουν:hehe: :hehe: :hehe:

Αρχική απάντηση από theHitma@n

Πως τα πηγες ρε συ στην στατιστικη?? Το 3ο και 4ο θεμα ηταν δυσκολα για μαθηματικα γενικης. Το ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΟ παλουκι ερχεται την Τριτη, Μαθ.Κατευθυνσης.

1 και 2 ολοσοστα 3 το μισο και τεταρτο μαλλον τιποτα. σε βασικες γραμμες ηταν παλουκια......

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 13:01]

ρε σεις στα χρονια μου το 1986 που τελειωσα το λυκειο για να περασουμε τα μαθηματικα η πιο δυσκολη ερωτηση προφορικη ηταν ποσο κανει χ στο τετραγωνο:hehe::p στα σημερινα μαθηματα μονο διαστημικη και αστρονομια δεν σας κανουν:hehe: :hehe: :hehe:

το χ τουλαχιστον στο εδιναν?:rofl:

Αρχική απάντηση από def

πηγενε σε ενα βιβλιοπολιο και απρε το βιβλιο μαθηματικον τις τριτης λυκειου τεχνολιγικη η θετικη κατευθηνση και διαβασετο

αν καταλαβεις τιποτα ελα λαι τρυπα μου την μιτη..........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.