Τζώρτζης Μάϊος 27, 2005 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Ο τέλεια διαβασμένος πρώτος τω λίθω βαλέτω...Καλή επιτυχία σε όλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 27, 2005 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Τη δευτέρα που έχω αρχαία να δω πόσο θα γράψω... Βασικά πρέπει να αναρωτιέμαι: θα περάσω; Πλάκα πλάκα μπορεί να είμαι καλός στα περισσότερα αλλά στα φιλολογικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Μάϊος 27, 2005 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 ιστορία 10,9 κείμενα 9.0 εκθεση 15.3 .... Στα υπόλοιπα 17.5 + με αποκορύφωμα Μαθηματικα κατεύθυνσης και γενικης 19.8 19.4 ...(και αυτά από μια υποδιαστολή ) δεν είσαι ο μόνος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 27, 2005 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 καλη επυτιχια παληκαρια,καλοκαιρακι ερχεται............υπομονη θα τελειωσουν και μετα λιωστε πανο στα pc σας :P :P :P :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 27, 2005 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Ναι, καλά, άλλη δουλειά δεν έχω παρά να λιώσω στο PC. Κάνει που κάνει ζέστη... Ρε χωριό, ποδήλατο, κολύμπι λέμεεεε!!! Υ.Γ.: Καλά, πάλι εδώ θα 'μαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Μάϊος 27, 2005 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Και εγώ μια από τα ίδια πέρσι δευτέρα λυκείου όλα πάνω από 18 μόνο αρχαία 12 και ιστορία 8.5!!!Φέτος όμως τους εκδικίθηκα.Έχω γράψει πολύ καλά ιστορία!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 27, 2005 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 και αρχαία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Μάϊος 27, 2005 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis και αρχαία; Φέτος δεν έιχουμε αρχαία!Πάω να την πέσω τώρα γιατί αύριο γράφω στατιστική! Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάϊος 27, 2005 Author #29 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Αρχική απάντηση από JiMeS [Σήμερα, στις 19:49] Και εγώ μια από τα ίδια πέρσι δευτέρα λυκείου όλα πάνω από 18 μόνο αρχαία 12 και ιστορία 8.5!!!Φέτος όμως τους εκδικίθηκα.Έχω γράψει πολύ καλά ιστορία!! Συνέταιρε και εγώ ιστορία σήμερα χάλι μαύρο δεν το περίμενα τόσο χάλια:cry: Αλλά εσύ πήγαινες και Β' εγώ που πάω πρώτη?????Αρχαία όμως θα έχω κοπανήσει ένα 17 με 18:happy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Μάϊος 28, 2005 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 Αρχική απάντηση από morius Συνέταιρε και εγώ ιστορία σήμερα χάλι μαύρο δεν το περίμενα τόσο χάλια:cry: Αλλά εσύ πήγαινες και Β' εγώ που πάω πρώτη?????Αρχαία όμως θα έχω κοπανήσει ένα 17 με 18:happy: Χαλάρωσε ιστορία στην τρίτη δεν θα έχεις πια ούτε αρχαία λοιπόν είσαι μια χαρά.’ντε τυχερούληδες 6 εσείς και εμείς 9!!!Αχχχχ ρε Κουτσίκου τι μας κάνεις!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Μάϊος 28, 2005 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 Μαγκες την Δευτερα ενα παλουκι-λουκ ερχεται....Φυσικη...:cry: Καλη επιτυχια σε αυτους που γραφουν και σε λιγο κλεινουν τα κωλοσχολεια και εχουμε ενα καλοκαιρακι μπροστα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 28, 2005 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 Αρχική απάντηση από JiMeS Φέτος δεν έιχουμε αρχαία!Πάω να την πέσω τώρα γιατί αύριο γράφω στατιστική! μας φαγανε στην στατιστικη οαραια αγκουρακια φαγαμε........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Μάϊος 28, 2005 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 Καλη επιτυχια και απο μενα.. off topic:Αλεξη σβησε κανα μηνυμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 28, 2005 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio Καλη επιτυχια και απο μενα.. off topic:Αλεξη σβησε κανα μηνυμα εσβησα (αλεξ και οχι αλεξη αλλο το ενα αλλο το αλλο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
theHitma@n Μάϊος 29, 2005 #35 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Αρχική απάντηση από JiMeS Φέτος δεν έιχουμε αρχαία!Πάω να την πέσω τώρα γιατί αύριο γράφω στατιστική! Πως τα πηγες ρε συ στην στατιστικη?? Το 3ο και 4ο θεμα ηταν δυσκολα για μαθηματικα γενικης. Το ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΟ παλουκι ερχεται την Τριτη, Μαθ.Κατευθυνσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 29, 2005 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 ρε σεις στα χρονια μου το 1986 που τελειωσα το λυκειο για να περασουμε τα μαθηματικα η πιο δυσκολη ερωτηση προφορικη ηταν ποσο κανει χ στο τετραγωνο στα σημερινα μαθηματα μονο διαστημικη και αστρονομια δεν σας κανουν :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 29, 2005 #37 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Αρχική απάντηση από theHitma@n Πως τα πηγες ρε συ στην στατιστικη?? Το 3ο και 4ο θεμα ηταν δυσκολα για μαθηματικα γενικης. Το ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΟ παλουκι ερχεται την Τριτη, Μαθ.Κατευθυνσης. 1 και 2 ολοσοστα 3 το μισο και τεταρτο μαλλον τιποτα. σε βασικες γραμμες ηταν παλουκια...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 29, 2005 #38 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 13:01] ρε σεις στα χρονια μου το 1986 που τελειωσα το λυκειο για να περασουμε τα μαθηματικα η πιο δυσκολη ερωτηση προφορικη ηταν ποσο κανει χ στο τετραγωνο στα σημερινα μαθηματα μονο διαστημικη και αστρονομια δεν σας κανουν :hehe: το χ τουλαχιστον στο εδιναν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Μάϊος 29, 2005 #39 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Αρχική απάντηση από def ρε σεις στα χρονια μου το 1986 που τελειωσα το λυκειο για να περασουμε τα μαθηματικα η πιο δυσκολη ερωτηση προφορικη ηταν ποσο κανει χ στο τετραγωνο στα σημερινα μαθηματα μονο διαστημικη και αστρονομια δεν σας κανουν :hehe: πηγενε σε ενα βιβλιοπολιο και απρε το βιβλιο μαθηματικον τις τριτης λυκειου τεχνολιγικη η θετικη κατευθηνση και διαβασετο αν καταλαβεις τιποτα ελα λαι τρυπα μου την μιτη.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 29, 2005 #40 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 αυτο ακριβως σου λεω και γω ALEXX οτι τα δυσκολεψανε τα βιβλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.