morius Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 14, 2005 Καλή επιτυχία σε όλους εμάς που δίνουμε είτε προαγωγικές είτε Πανελλήνιες εξετάσεις!!!!! Καλή επιτυχία ΠΑΙΔΕΣ :T: Πότε ξεκίνάτε(όσοι γράφετε,και τι γράφει ο καθένας?????) Εγώ δίνω Προαγωγικές αλλά μας έχουν φτιάξει μ@λ@κί@ πρόγραμμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάϊος 14, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Καλή επιτυχεία και απο μένα παιδιά! Ημουν και γώ πέρσι σ'αυτή την θέση και ξέρω πολύ καλά πως είναι Καλή δύναμη και θα περάσει... αντε και καλά αποτελέσματα να έχετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Μάϊος 14, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Καλή επιτυχία και στους (ρέμπελους και μη) φοιτητές. Το δικό μου αγγούρι είναι ΧΧΧL αυτή την περίοδο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάϊος 14, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Αρχική απάντηση από alex_000 Καλή επιτυχία και στους (ρέμπελους και μη) φοιτητές. Το δικό μου αγγούρι είναι ΧΧΧL αυτή την περίοδο... Με το καλό να το δεχτείς και υπομονή θα περάσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_Maba Μάϊος 14, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Αρχική απάντηση από alex_000 [Σήμερα, στις 18:04] Καλή επιτυχία και στους (ρέμπελους και μη) φοιτητές. Το δικό μου αγγούρι είναι ΧΧΧL αυτή την περίοδο... Κ οχι μονο το δικο σου :bye: Αχ, αχ και παλι ΑΧ :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Μάϊος 14, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Ευχαριστούμαι παιδιά σάββατο 21 μαίου αρχίζουμαι εμείς πανελλήνιες με ιστορία!!Αλλά δεν θα τελειώσουμαι??Αμέσως για guildwars θα πάω Καλή επιτυχία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 14, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Εμείς αρχίζουμε 23 πιθανότατα με Ιστορία. Την Πέμπτη παίρνουμε πρόγραμμα... Πάντως οι εξετάσεις πιστεύω (προς το παρόν τουλάχιστον) είναι ωραία φάση! Διαβάζεις όσο έχεις να διαβάσεις, πας γράφεις και μετά το ρίχνεις στο μπιλιάρδο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Μάϊος 14, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Εμείς αρχίζουμε 23 πιθανότατα με Ιστορία. Την Πέμπτη παίρνουμε πρόγραμμα... Πάντως οι εξετάσεις πιστεύω (προς το παρόν τουλάχιστον) είναι ωραία φάση! Διαβάζεις όσο έχεις να διαβάσεις, πας γράφεις και μετά το ρίχνεις στο μπιλιάρδο! Θα ήθελες Για ρώτα και εμάς που από το ένα αγγούρι πάε στο άλλο?Έχεις καιρό ακόμα για να δεις τα ζόρια αν και θα τα περάσεις σε μικρότερο βαθμόΤυχερούλη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 14, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Όπως λέει και η φιλόλογος μας... "Σκάσε και κολύμπα"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 14, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 21 Mαιου/Ιστορια....σαν το Pi 1M που θα χτυπησω με τον Dothan,,,,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάϊος 14, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Ρε ακούστε εδώ αγγούρι... Παρασκεύη 20 ---> Αρχαία Σαββάτο 21 ----> Michigan F.C.E. Δευτέρα αρχές Οικονομίας LOL το τρίτο έιναι γελέιο :P Μάκης Hourdakis τι τάξη πας ρε συ?????:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάϊος 14, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Εγώ πάλι δίνω αύριο για Proficiency (Cambridge)!Σχολείο ξεκινάμε εξετάσεις στις 23 με Ιστορία κι εμείς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 14, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Αρχική απάντηση από morius Ρε ακούστε εδώ αγγούρι... Παρασκεύη 20 ---> Αρχαία Σαββάτο 21 ----> Michigan F.C.E. Δευτέρα αρχές Οικονομίας LOL το τρίτο έιναι γελέιο :P Μάκης Hourdakis τι τάξη πας ρε συ?????:wassat: 3η Γυμνασίου Link to comment Share on other sites More sharing options...
R@tNET Μάϊος 14, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2005 Καλή επιτυχία παιδιά... σας εύχομαι το καλύτερο... άντε να γράψουμε, να τελειώνουμε με αυτό το μαρτύριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάϊος 26, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Τι έγινε ρε σεις τα διαγωνίσματα ξεκίνησαν ε????? Πως τα πάτε????? Εγώ καλά ως τώρα αλλά αύριο :whistling :whistling (έτσι Μάκη και GTR?????) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 27, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 εγω μαμακιες...δεν γραφω οσο μπορω και οσο θα πρεπε..... ιστορια 15 εκθεση 13-15 αναλογα πως θα την παρουν... Βιολογια 15-16 και τωρα ερχονται 4 ωραια παλουκια στην σειρα....τα 2 μαθηματικα και οι 2 φυσικες στοκαπακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 27, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Εγώ Δευτέρα δίνω Οικιακή Οικονομία και Τρίτη Θρησκευτικά. Καμία βοήθεια κανείς παλιός; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 27, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Αρχική απάντηση από spc Εγώ Δευτέρα δίνω Οικιακή Οικονομία και Τρίτη Θρησκευτικά. Καμία βοήθεια κανείς παλιός; εγω..! Τι κερνας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάϊος 27, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 11:04] Εγώ Δευτέρα δίνω Οικιακή Οικονομία και Τρίτη Θρησκευτικά. Καμία βοήθεια κανείς παλιός; για τα θρησκευτικα εχω να σου στειλω τηλεφωνο απο τον παπα-τακη που ειναι εδω στη γειτονια. για οικιακη οικονομια δεν νομιζω να χρειαζεσαι βοηθεια.....μια χαρα μας ''σκουπιζεις'' ολους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάϊος 27, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2005 Εγώ υπολογίζω μέχρι τώρα:Ιστορία 17-18Πληροφορική 20Χημεία 18-19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.