l2phile Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2022 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2022 Σκεφτόμουν να αλλάξω το Synology DS118 με κανένα custom build NAS και κοιτούσα για μικρά κουτιά, αλλά έσκασε ιδέα μήπως υπάρχει κανένα ΜΑΤΧ κουτί σε μέγεθος και στυλ Corsair Air 240 με δύο διαμερίσματα (όπως το προαναφερθέν κουτί), αλλά αντί να βάζεις στο άλλο διαμέρισμα μονο το τροφοδοτικό και δίσκους, να έχεις το 2o σύστημα. Έτσι σε ένα κουτί θα έχω και το main και το nas (φαντάζομαι το κουτί θα χρειάζεται και 2 power buttons και 2 θέσεις για PSUs - εκτός αν βάλω το reset στο power του 2ου συστήματος ) Έχω δει κάτι κτήνη, αλλά θα προτιμούσα MicroATX...μιας και δεν χρειάζομαι παραπάνω. Έχουμε ακουστά κανένα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιανουάριος 5, 2022 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2022 δεν εχω ιδεα για κουτι, αλλα και μονο η ιδεα οτι θα εχω διπλα μου 2-3-4+ μηχανικους δισκους να τους ακουω με τρελαινει... εγω εχω και τα 2 nas (custom + synology) στο υπογειο ακριβως για αυτο το λογο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιανουάριος 5, 2022 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2022 Καλά το NAS είναι για 2ο backup φωτογραφιών και downloading αρχείων που και να χαθούν...δεν θα στενοχωρηθώ πολύ. 1 δίσκο έχω . Άντε σε custom θα έχω 1x τσίπικο NVME + 1x HDD Αλλά ισχύει. Καλύτερα ξέχωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts