Jump to content

BSOD

dohc161416003179

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Η διαμόρφωση του υπολογιστή είναι η εξής:

Μητρική: Shuttle MK35N(chipset VIA KM266 & VT8235)

Επεξεργαστής: ΧΡ 2000+

Mνήμη: 256 Εlixir.

Σκληρός: WD 40

Όλα δουλεύουν default.

Ξαφνικά μετά από 20 λεπτά στο ιντερνετ, έβγαλε BSOD. Στην επανεκίνηση άντεξε πάλι 15-20 προτού παρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα. Δεν το έχω δει ακόμα το μηχάνημα, τα συμπτώματα μου τα είπαν τηλεφωνικά. Υποψιάζομαι θερμοκρασία(το κουτί είναι πολύ μικρό και το σύστημα 3 ετών). Ενδέχεται να είναι και κάποιος ιός; Όποια πρόταση δεκτή.

Στην BSOD θα σου έβγαλε κάποιο μήνυμα (πχ IRQ_LESS_OR_EQUAL) και κάποιους αριθμούς (πχ 0x0000001A) κάνε μία αναζήτηση στο google και αν δε βρείς άκρη πόσταρέ τα εδώ να δούμε τί μπορεί να είναι.

φαινεσαι γνωστης και δεν χρειαζεται να προσθεσουμε κατι αλλο.....ή θερμοκρασιες ή ιος......εγω κλεινω προς ιο.αυτα τα παλια μηχανηματα με το ιντερνετ δεν τα πανε καθολου καλα........

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 13:39]

φαινεσαι γνωστης και δεν χρειαζεται να προσθεσουμε κατι αλλο.....

greekfragma, μου έφτιαξες τη μέρα. Επιτέλους ήρθε η αναγνώριση:tomato:

Αρχική απάντηση από dohc16 [Σήμερα, στις 13:54]

greekfragma, μου έφτιαξες τη μέρα. Επιτέλους ήρθε η αναγνώριση:tomato:

ε καλα δεν σε ειπα και θεο.......απλα οτι ξερεις πανω κατω τι παιζει μιας και σε αυτα τα θεματα οι αιτιες ειναι συγκεκριμενες και εχουν συνηθως 10μαξιμουμ λυσεις.

αντε ξεκαβαλα τωρα....μουχαχαχαχαχ:hehe:

επειδη ομως το συστημα ειναι παλιο μην αποκλειεις το ενδεχομενο να ειναι και σκληρος δισκος,,,,οπως ειπε και ο αστρολαβος το να ξερουμε τι εγραφε στην μπλε ειναι σημαντικο για τη διαγνωση:T:

Καλά μην αποκλείουμε και την περίπτωση ετοιμοθάνατου hardware έτσι;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.